Bilmiyorum.Ne kadarr süree @denizz19 @dizi kolik yahu beni kurtarınn
İlahi sesli güldüm. Bak zombi dizisini Efe nasıl savunuyor @Harunnn60.Abla sanki Serenay Sarıkayasın heryerde başrol heryerde rol değişikliği istiyorsun
Birde hiç bilmiyorum kesin denk gelir.diğer bölümü baskı altında yazacak şimdi çocuk ya acun replinliğinden birisi olursa diye
@EFE UYSAL AKBABA GİBİ BEKLİYOR OLUCAKA RTIK HER BÖLÜM BAŞINDA CNM AÇIĞINI BULMAK İÇİNBilmiyorum.
İlahi sesli güldüm. Bak zombi dizisini Efe nasıl savunuyor @Harunnn60.
Birde hiç bilmiyorum kesin denk gelir.
Abla ben napiyim
Bilmiyorum.
Helal olsun @Çiğdem- örnek al
Kendi başıma dert aldım.@EFE UYSAL AKBABA GİBİ BEKLİYOR OLUCAKA RTIK HER BÖLÜM BAŞINDA CNM AÇIĞINI BULMAK İÇİN
Bir gün sende yeniden çıkışa geçeceksin ablam emin ol. 😉Yap işte birşeylerr kurtar beni sokak sanatindne bee
Hee savunuyorlar dizini bende tek kalıyorum işte böyle
Paracı olmayacaksın bu dünyada be
Sevdim diziyi savunurum elimden geldiğinceBilmiyorum.
Daha neler bulacağım korksun benden@EFE UYSAL AKBABA GİBİ BEKLİYOR OLUCAKA RTIK HER BÖLÜM BAŞINDA CNM AÇIĞINI BULMAK İÇİN
Abla para herşeyin ruhu gıdası çoğu kadın para için erkek seçiyor yakışıklılık önemli değilYap işte birşeylerr kurtar beni sokak sanatindne bee
Hee savunuyorlar dizini bende tek kalıyorum işte böyle
Paracı olmayacaksın bu dünyada be
@EFE UYSAL DA kat senaryona daha iyi takip ederKendi başıma dert aldım.
Bir gün sende yeniden çıkışa geçeceksin ablam emin ol. 😉
Kendi başıma dert aldım.
Bir gün sende yeniden çıkışa geçeceksin ablam emin ol. 😉
Diziye 9. bölüm 6 karakter birden dahil oluyor zaten.@EFE UYSAL DA kat senaryona daha iyi takip eder
Yabancı müzikte oy kullanmaya gidiyorum. .ss
Sevdim diziyi savunurum elimden geldiğince
Daha neler bulacağım korksun benden
Abla para herşeyin ruhu gıdası çoğu kadın para için erkek seçiyor yakışıklılık önemli değil
Zaten fazla bir bölüm kalmadı ara sezon finalina.O bir gün geç olmaz umarım
Gönlümü almayı biliyorsun 😱Diziye 9. bölüm 6 karakter birden dahil oluyor zaten.
Yabancı müzikte oy kullanmaya gidiyorum. .ss
hahaha kaç parçaya bölüneyim ayoll @mrt-06 öyle bir senaryo yapmışsı @destere @Harunnn60 @Bully üçünüzlede bağlantılıyım 3 parçaya bölünememya
Zaten fazla bir bölüm kalmadı ara sezon finalina.
10. bölüm ara sezon finali, 15. bölüm sezon finali.Kaç bölüm kaldı ki ara sezon yapmana
Abla örnek kişiliklerden birisin inş böyle devam edersinBen o kadınlardan değilim çok şükürr adam gibi adam olsun ahlaklı olsun kıymet bilsin işi önemli değil ben herşeye razı olurum
10. bölüm ara sezon finali, 15. bölüm sezon finali.