Beden hocasıda ihtimal dahilinde en kolayı benim için Belki tv bölümü okurum
Sen çok zayıfsın beden hocası olma bence
Beden hocasıda ihtimal dahilinde en kolayı benim için Belki tv bölümü okurum
Çızır çızır karıncalı bir şey çıkıyor.peki mediadan açılmayan bölümü gom dan açmayı denedinmi
Daldan dala atlıyon hiçbirinin de biriyle alakası yok yalnız yakından uzaktan.Beden hocasıda ihtimal dahilinde en kolayı benim için Belki tv bölümü okurum
Karar vermedim diyorumyaÇızır çızır karıncalı bir şey çıkıyor.
Daldan dala atlıyon hiçbirinin de biriyle alakası yok yalnız yakından uzaktan.
1.90 boy 75 kg yetmezmiSen çok zayıfsın beden hocası olma bence
Umarım bir gün karar verirsin.Karar vermedim diyorumya
1.90 boy 75 kg yetmezmi
Karar vermedim diyorumya
1.90 boy 75 kg yetmezmi
vlc player dene birde cnmÇızır çızır karıncalı bir şey çıkıyor.
Daldan dala atlıyon hiçbirinin de biriyle alakası yok yalnız yakından uzaktan.
O ne hela programı gibi. Bir denerim şimdi.vlc player dene birde cnm
Acun sayesinde vermek isterimUmarım bir gün karar verirsin.
Gayet fitim abla formumdayım ben😱Maşallahh maşallah boyun 1 90 mı senin maşallah efe birde 75 kilosun o resimlerin yeni dğeil o zman o resimlerde çok zayıf görüyosun
ben birazda @Harunnn60 ile takılıcam görünüyorDosi bana bir şey yapmaz ya, yani umarım. ss Hala bir maceraya atılamadım Dosi'ye Atacan'ımı sormuştum önceki bölümlerde, öldürüp zombi yapmış meğersem. ss Güzel şok olduk
Çiğdem silahını kapıp gruptan ayrılmış, bakalım onu neler bekliyor, yollarımız ne zaman kesişecek bekliyoruz bakalım Ayrıca bu bölümde destere'nin olmaması süper olmuş
RüzgarGülü - yatutarsa diyaloğu da güzeldi
Emeklerine sağlık kardeşim, güzel olmuş. @mrt-06
Hhahaha aa bir 5 dakıakda bak birde bundan dene simgesi şu olucakO ne hela programı gibi. Bir denerim şimdi.
Kılavuzun Acunsa.......Acun sayesinde vermek isterim
Gayet fitim abla formumdayım ben
Buldum iniyor şuan.Hhahaha aa bir 5 dakıakda bak birde bundan dene simgesi şu olucak
Acun sayesinde vermek isterim
Gayet fitim abla formumdayım ben
Ben daha dikkatli okumuşum demekki Bu arada Sabriye bugünde elenmedi@Bully de acun izliyor ama o nasıl fark edememiş survivor replikleri olduğunu bu senaryoda
Aman @EFE UYSAL uyduruyor yok öyle bir şey.@Bully de acun izliyor ama o nasıl fark edememiş survivor replikleri olduğunu bu senaryoda
Pinokyo gibi burnun uzadıkça uzayacak valla.Bende yalan olmaz herşey apaçık ortada