Katar emirinin resmi twitter hesabından paylaştığı klip Fonda tabii ki Diriliş Ertuğrul jeneriği var @EFE UYSAL @Billy Kane @Maskeli Fedai @vadikızı @Çiğdem- @Polat Şaşmaz
Yakışır Diriliş her yerde izleniyor çok izleniyor buda göstergelerinden
Katar emirinin resmi twitter hesabından paylaştığı klip Fonda tabii ki Diriliş Ertuğrul jeneriği var @EFE UYSAL @Billy Kane @Maskeli Fedai @vadikızı @Çiğdem- @Polat Şaşmaz
Adammmm Allah yardımcıları olsun.
Efsaneler arasına ismini yazdırdı, ama keşke ölmeseydi.ssBitermi yaa
Efsaneler arasına ismini yazdırdı, ama keşke ölmeseydi.ss
Daha belli değil abla ama ne kadar dizide kalacağı muamma diğer sezon Noyan gelebilirKeşke ama karakterinin vakti gelmiş demek ki bakalım Cemal Hünalı onun kadar sevecekmiyiz yani karakteri bu arada karakterin adı ne acaba efe😉
Daha belli değil abla ama ne kadar dizide kalacağı muamma diğer sezon Noyan gelebilir
4. sezon diziye döneceği söyleniyorNoyan gelebilirmi nasıl öyle bir söylentimi var
4. sezon diziye döneceği söyleniyor
Yine mezara girer çıkarYaa güzel habermiş karizması olan bir karakterdi gelsin bakalım nasıl gelecek
Yine mezara girer çıkar
Ama @Billy Kane i dışlıyoruz gelirse bu sezon bizi sattı hiç gelmediyaa evett keşke öyle gelse diziye topraktan çıkarak ne sahneydi o yaa
Ama @Billy Kane i dışlıyoruz gelirse bu sezon bizi sattı hiç gelmedi
Ben kıyarım Çiko ile seni bilememO Noyanı seviyordu ya ondan gelirse kıyamayız biz ona
Ben kıyarım Çiko ile seni bilemem
Haketmiyoorrr.gelin affedelim büyüklük bizde kalsın
Çok şükür final kararından vazgeçtiler yoksa bu akşam tamamen veda ediyorduk ayollBüyük gün geldi büyük sezon finaline saatler kaldı
@Çiğdem- @vadikızı @Billy Kane @Doğu @Polat Şaşmaz
1mde olduk
Bugün ben de izlerimBüyük gün geldi büyük sezon finaline saatler kaldı
@Çiğdem- @vadikızı @Billy Kane @Doğu @Polat Şaşmaz
1mde olduk