bu adamda çok yakıştı
ben mutfağa gideyim ms oyunu unutma çok kırıtık bu hafta
Hatırlayanlar @BullyAyy gitsin gitsin kurtulalım ondanda Efe
Ayy çok karizmaa görünüyor yaa
bu adamda çok yakıştı
ben mutfağa gideyim ms oyunu unutma çok kırıtık bu hafta
Hatırlayanlar @BullyAyy gitsin gitsin kurtulalım ondanda Efe
Ayy çok karizmaa görünüyor yaa
11 aralık 2014 de dizi için ilk yorumum @EFE UYSAL ahh zaman nasıl geçiyordün kara para aşk izlemiştim hatta bu dizinin başladığından haberim yoktu bile ama sabah baktım reytinglerde boy göstermişler aaaa dedim 😱😱😱
bugün izledim hemen yakın dönem yapımlarından hiç osmanlı dizisi izlemedim ben onlarca osmanlı dizisi yapıldı son dönemde ama ilk defa bu diziye baktım ve çok beğendim
insanlar artık fatih dizilerinden bence sıkıldılar farklı kişilere yönelmek gerekiyordu
ertuğrul gazi son dönemde hiç işlenmiyor nerdeyse oyüzden insanlara farklı geldi oyüzden ilgi çekti bence
engin beyin mehmet akif gibi başarısız olucağını düşünüyordum ama ertuğrul rolu çok yakışmış üstüne hepimizi şaşırttı bence bu diziyi takip edicem @Harunnn60
O zaman herkesi çok şaşırtmışttı be dizimiz reytingleri ve beğenilmesiyle şimdi de maceranın sonuna geliyoruz11 aralık 2014 de dizi için ilk yorumum @EFE UYSAL ahh zaman nasıl geçiyor
forumdakı herkes övmüş diziyiO zaman herkesi çok şaşırtmışttı be dizimiz reytingleri ve beğenilmesiyle şimdi de maceranın sonuna geliyoruz
Yoo o nerden çıktı@Bully bile ilk bölümü çok beğenip izlemiş devam etmemiş
Yoo o nerden çıktı
Yani belki izlemeye niyetlenmişimdir ama izlemedim diye hatırlıyorum Poyraz Karayel efsanesi vardı o zamanlar
Jenerikten sonra devam etmemişim demek ki Bölüm yorumum yok izlesem yorumlardım
forumdakı herkes övmüş diziyi
Reyis @vadikızıJenerikten sonra devam etmemişim demek ki Bölüm yorumum yok izlesem yorumlardım
kellesi gidecek sezon finalinde cnm
Giderse yakarım buralarıkellesi gidecek sezon finalinde cnm
Konuya bakReise bak bee tam reisss
bu açıdan değilde tam diz çöküp kılıcı tuttupu ölüm pozu çok güzeldi gerçekten tam bir şovalye gibi öldü ayoll
Videosuda yüklenmiş burda var şövalye pozu yeni gelen Cemal Hünal yeni düşmanmışbu açıdan değilde tam diz çöküp kılıcı tuttupu ölüm pozu çok güzeldi gerçekten tam bir şovalye gibi öldü ayoll