kutlamaz olurmuyum kutlarım tabi görümceğim tontoşum dur bak hogathaya bile hediye vermedim sana özenle seçtiğim hediyelerden birini vereyim
al sana bonnie teyze
Son düzenleme:
kutlamaz olurmuyum kutlarım tabi görümceğim tontoşum dur bak hogathaya bile hediye vermedim sana özenle seçtiğim hediyelerden birini vereyim
Açık söylemek gerekirse 4. yıl konumdan daha güzel olmuş çok teşekkürler kraliçem. 4 4'lük olmuş. Cansın ablacım.
Zaten sizden @Bully çıksa çıksa böyle tatlı bir entrika çıkardı. Birde ima ettim o kadar.
Çok teşekkürler Denizim. Hediyem imalı olmuş.
Çok teşekkürler kardeşim sen de adamının hasısın. 😉
Mesajını gördüğümden beri gülüyorum böyle kötü ruh halimdeyken biri beni güldürürse ayrı bir minnettar olurum, Allah da seni bir gün bu şekilde soluksuz güldürsün. Çok orijinal bir hediye olmuş. Çok teşekkürler, muazzam.
Çok teşekkürler Umutcum. Bizi bu çifte benzetiyorum kavga da etsek sonunda birleşiyoruz bu gif simgemiz olmalı.
Çok teşekkürler ablacım, inşallah daim olur. Hediyelerim de harika.
Çok teşekkürler, beklemedeyim.
Çok teşekkürler Kaan'ım, canım benim üstte de dedim senle @Çiğdem-'den anca böyle tatlı bir entrika çıkardı. Yarışma boyunca düşündüm acaba kardeşimi kıracak bir şey mi yaptım diye. Hediyelerim de harika çok sağol.
Teşekkürler Emrecim.
Okudum.Eğer ortalama 7 üzeri olursa başkanlığı sana devredeceğim. Daha ne istiyorsun?
Teşekkürler, zaten sıvacılardan @Doğu müthiş bir hediye verdi, komple sıvacılar için sayarım o hediyeyi.Bu espriye tepkim "okudum" oldu Bu arada 70 binini kutlarım Atacan, çok sık kulüplere giriyorsunuz hediye yetiştiremiyoruz size böyle kuru kuruya idare et artık
Çok teşekkürler kardeşim gerçekten hoş bir sürpriz oldu. Evet zaten geçen de dedim bu tarz konularımı açanlar belli.Rica ederim Atacan'ım, aynen tatlı bir entrika çevirdik Çiğdem'le birlikte Benim bugüne kadar senin kulüp şeylerini unuttuğum nerde görülmüş Biraz bekledin, azcık da üzüldün belki ama sonu güzel oldu Ama sürpriz dediğin böyle oluyor yani yapacak bir şey yok
Yürüyen Ölüler meselesine gelirsek bölümü okumuştum, umarım Pazartesi'ye kadar yorum atabilirim Hastaneye sıkışıp kaldığımız gibi bölümde de yer almamışız zaten
Çok teşekkürler elticim, çok incesin. Üstteki Perran Kutman gifini nerden buldun o da muhteşem.
al sana bonnie teyze
Sinir olmaya başladım şunu ikide bir deyip durma 96'lıyım diyorum ne 18'i. Teşekkürler.congratulations fanfinişkomcuğum
70 binler kulübüne de girdin ama ne zaman 18 yaşına gireceksin sen söyle bakayım?
Ama benziyoruz bir düşün bence.Ne alaka. Ben çok sevmiyordum onları. Sevmedim bu benzetmeyi. Başka bi ikili bul.
Çok teşekkürler abicim, hediyem de muhteşem.Tebrik ederim Atacan. Bu da hediyen.
Çok teşekkürler abicim, hediyem de muhteşem.
Teşekkürler pompcimbu şarkı iyi bir şarkı beni 2015 te sakinleştirmişti @mrt-06 oyüzden kimseyi şikayet etmedim ikinci kez aynı şeyi yapmadım
bu şarkının nerde çaldığını biliyorsun demi Arka sokaklarda çalmıştı Mesut düğünü için demirden bir yer bulsa iyi olur @mrt-06Teşekkürler pompcim
Hatırlar gibiyim.bu şarkının nerde çaldığını biliyorsun demi Arka sokaklarda çalmıştı Mesut düğünü için demirden bir yer bulsa iyi olur @mrt-06
al sana bonnie teyze
hhahah aa bana gıcıklık olsun diye kendisi bile yapmıs olabilir gifi @mrt-06Okudum.
Teşekkürler, zaten sıvacılardan @Doğu müthiş bir hediye verdi, komple sıvacılar için sayarım o hediyeyi.
Çok teşekkürler kardeşim gerçekten hoş bir sürpriz oldu. Evet zaten geçen de dedim bu tarz konularımı açanlar belli.
Aaaa canım senaryo gereği öyle oldu. .ss
Çok teşekkürler elticim, çok incesin. Üstteki Perran Kutman gifini nerden buldun o da muhteşem.
Sinir olmaya başladım şunu ikide bir deyip durma 96'lıyım diyorum ne 18'i. Teşekkürler.
Ama benziyoruz bir düşün bence.
Yok bir sitede gördüm taratınca kendi yapmamış.
bana gıcıklığına @destere den ilk hediye alan üye oldun sanırım cnm kıymetimi bil ayoll oda grür gününüYok bir sitede gördüm taratınca kendi yapmamış.
Bu ay gidecekti bu günlerde ne çabuk geçiyor ayoll@destere zaten senle beni ayrı sever, kıymetini biliyoruz eltimizin.
Ay sonunda mı gidecek? 5. bölümü muhakkak görmeli.Bu ay gidecekti bu günlerde ne çabuk geçiyor ayoll
Haziran ortasında dyordu sanıırım @destere 15 inden sonradır sanırım ama ay sonuna kadar kalsınAy sonunda mı gidecek? 5. bölümü muhakkak görmeli.
Aynen kalsın valla alıştık, birden gidince ne yaparız bilmem.Haziran ortasında dyordu sanıırım @destere 15 inden sonradır sanırım ama ay sonuna kadar kalsın
bari ekimde dönse bazen geç kalıyorAynen kalsın valla alıştık, birden gidince ne yaparız bilmem.
Bu sene kışa doğru gelmişti demi. Ekim'de dönecekse iyi dediğin gibi geç kalmasın.bari ekimde dönse bazen geç kalıyor