mrt-06 70.000'ler Kulübünde!

yrürüyen ölüleride @Bully un basına ykmısken kaçayın ben ayoll sahura 20 dakıka kaldı birşeyler atıştırayım :F

@destere niye seni kutlamamıs gerçekten onada fitil atıp Hadi kaçtım ben ayoll :A :A :A
tumblr_nx5echlZ3O1ucvdjxo4_250.gif

Eltisine hep böyle yapıyor zaten. :T: @destere

Teşekkürler canım, hediyem nerde? :A
kutlamaz olurmuyum kutlarım tabi görümceğim tontoşum :) dur bak hogathaya bile hediye vermedim sana özenle seçtiğim hediyelerden birini vereyim :)
al sana bonnie teyze :)

janneydoingajig.gif

Son düzenleme:
congratulations fanfinişkomcuğum :love1:
70 binler kulübüne de girdin ama ne zaman 18 yaşına gireceksin sen söyle bakayım? :A

Açık söylemek gerekirse 4. yıl konumdan daha güzel olmuş çok teşekkürler kraliçem. 4 4'lük olmuş. :love1: Cansın ablacım. :Z

Zaten sizden @Bully çıksa çıksa böyle tatlı bir entrika çıkardı. :F Birde ima ettim o kadar. :A

Çok teşekkürler Denizim. :D Hediyem imalı olmuş. :A

Çok teşekkürler kardeşim sen de adamının hasısın. 😉

Mesajını gördüğümden beri gülüyorum böyle kötü ruh halimdeyken biri beni güldürürse ayrı bir minnettar olurum, Allah da seni bir gün bu şekilde soluksuz güldürsün. :D Çok orijinal bir hediye olmuş. :F Çok teşekkürler, muazzam. :bhr:

Çok teşekkürler Umutcum. :Z Bizi bu çifte benzetiyorum kavga da etsek sonunda birleşiyoruz bu gif simgemiz olmalı. :A

Çok teşekkürler ablacım, inşallah daim olur. :bhr: Hediyelerim de harika. :Z

Çok teşekkürler, beklemedeyim. :A

Çok teşekkürler Kaan'ım, canım benim üstte de dedim senle @Çiğdem-'den anca böyle tatlı bir entrika çıkardı. :F Yarışma boyunca düşündüm acaba kardeşimi kıracak bir şey mi yaptım diye. :( Hediyelerim de harika çok sağol. :bhr:

Teşekkürler Emrecim. :D

Ne alaka. Ben çok sevmiyordum onları. Sevmedim bu benzetmeyi.:A Başka bi ikili bul.:A

Eğer ortalama 7 üzeri olursa başkanlığı sana devredeceğim. :A Daha ne istiyorsun? :A
Okudum. :A
Bu espriye tepkim "okudum" oldu :A Bu arada 70 binini kutlarım Atacan, çok sık kulüplere giriyorsunuz hediye yetiştiremiyoruz size böyle kuru kuruya idare et artık :A
Teşekkürler, zaten sıvacılardan @Doğu müthiş bir hediye verdi, komple sıvacılar için sayarım o hediyeyi. :A
Rica ederim Atacan'ım, aynen tatlı bir entrika çevirdik Çiğdem'le birlikte :A Benim bugüne kadar senin kulüp şeylerini unuttuğum nerde görülmüş :A Biraz bekledin, azcık da üzüldün belki ama sonu güzel oldu :Z Ama sürpriz dediğin böyle oluyor yani yapacak bir şey yok :A

Yürüyen Ölüler meselesine gelirsek bölümü okumuştum, umarım Pazartesi'ye kadar yorum atabilirim :A Hastaneye sıkışıp kaldığımız gibi bölümde de yer almamışız zaten :T: :ppp:
Çok teşekkürler kardeşim gerçekten hoş bir sürpriz oldu. :love1: Evet zaten geçen de dedim bu tarz konularımı açanlar belli. :A

Aaaa canım senaryo gereği öyle oldu. .ss

kutlamaz olurmuyum kutlarım tabi görümceğim tontoşum :) dur bak hogathaya bile hediye vermedim sana özenle seçtiğim hediyelerden birini vereyim :)

janneydoingajig.gif
Çok teşekkürler elticim, çok incesin. :bhr: Üstteki Perran Kutman gifini nerden buldun o da muhteşem. :bhr:
congratulations fanfinişkomcuğum :love1:
70 binler kulübüne de girdin ama ne zaman 18 yaşına gireceksin sen söyle bakayım? :A
Sinir olmaya başladım şunu ikide bir deyip durma 96'lıyım diyorum ne 18'i. :F Teşekkürler. :bhr:

Ne alaka. Ben çok sevmiyordum onları. Sevmedim bu benzetmeyi.:A Başka bi ikili bul.:A
Ama benziyoruz bir düşün bence. :F

janneydoingajig.gif
Okudum. :A

Teşekkürler, zaten sıvacılardan @Doğu müthiş bir hediye verdi, komple sıvacılar için sayarım o hediyeyi. :A

Çok teşekkürler kardeşim gerçekten hoş bir sürpriz oldu. :love1: Evet zaten geçen de dedim bu tarz konularımı açanlar belli. :A

Aaaa canım senaryo gereği öyle oldu. .ss

Çok teşekkürler elticim, çok incesin. :bhr: Üstteki Perran Kutman gifini nerden buldun o da muhteşem. :bhr:

Sinir olmaya başladım şunu ikide bir deyip durma 96'lıyım diyorum ne 18'i. :F Teşekkürler. :bhr:

Ama benziyoruz bir düşün bence. :F
hhahah aa bana gıcıklık olsun diye kendisi bile yapmıs olabilir gifi @mrt-06 :A
@destere