mrt-06 70.000'ler Kulübünde!

Açık söylemek gerekirse 4. yıl konumdan daha güzel olmuş çok teşekkürler kraliçem. 4 4'lük olmuş. :love1: Cansın ablacım. :Z

Zaten sizden @Bully çıksa çıksa böyle tatlı bir entrika çıkardı. :F Birde ima ettim o kadar. :A

Çok teşekkürler Denizim. :D Hediyem imalı olmuş. :A

Çok teşekkürler kardeşim sen de adamının hasısın. 😉

Mesajını gördüğümden beri gülüyorum böyle kötü ruh halimdeyken biri beni güldürürse ayrı bir minnettar olurum, Allah da seni bir gün bu şekilde soluksuz güldürsün. :D Çok orijinal bir hediye olmuş. :F Çok teşekkürler, muazzam. :bhr:

Çok teşekkürler Umutcum. :Z Bizi bu çifte benzetiyorum kavga da etsek sonunda birleşiyoruz bu gif simgemiz olmalı. :A

Çok teşekkürler ablacım, inşallah daim olur. :bhr: Hediyelerim de harika. :Z

Çok teşekkürler, beklemedeyim. :A

Çok teşekkürler Kaan'ım, canım benim üstte de dedim senle @Çiğdem-'den anca böyle tatlı bir entrika çıkardı. :F Yarışma boyunca düşündüm acaba kardeşimi kıracak bir şey mi yaptım diye. :( Hediyelerim de harika çok sağol. :bhr:

Teşekkürler Emrecim. :D
haha aa vlla 2 dakıakda aler acele açtım ama sanırım dedğim gibi işin sırrı orada planlı yapınca sitedğin gibi gitmiyor genelde :F ben yine yetişemedim ama @Bully beni bekleyip çaktırmamıs spoi verse açan olabilirdi bu konunu açmayı istiyordum bliyorsun tribini göze almıs ama bizden zaten tatlı entra çıkar ayoll acı değil :A :A :A

haha aa vlla 2 dakıakda aler acele açtım ama sanırım dedğim gibi işin sırrı orada planlı yapınca sitedğin gibi gitmiyor genelde :F ben yine yetişemedim ama @Bully beni bekleyip çaktırmamıs spoi verse açan olabilirdi bu konunu açmayı istiyordum bliyorsun tribini göze almıs ama bizden zaten tatlı entra çıkar ayoll acı değil :A :A :A
Yok ablam belli kişiler dışında açan olmuyor, spoi verilse de. :F

Ama açmasaydınız tabii ki trip atacaktım, birde @Bully safa yatıyordu. :F

Yok ablam belli kişiler dışında açan olmuyor, spoi verilse de. :F

Ama açmasaydınız tabii ki trip atacaktım, birde @Bully safa yatıyordu. :F
hhahah aa işte süpriz doğum günü partisi gibi oldu hani dizilerde unutmus gibi ederler :A

acaba @Bully a yürüyen ölülerede henüz bakmadığın içinde şey etmiş olabilirmi dedim ama kutlama konusundan geldiğinde biraz tahmin etmiştik tiribinin ama dizi snaryonuda ahtırlatayım ben yinede @Bully a gıcıklık olsun :A :A :A

hhahah aa işte süpriz doğum günü partisi gibi oldu hani dizilerde unutmus gibi ederler :A

acaba @Bully a yürüyen ölülerede henüz bakmadığın içinde şey etmiş olabilirmi dedim ama kutlama konusundan geldiğinde biraz tahmin etmiştik tiribinin ama dizi snaryonuda ahtırlatayım ben yinede @Bully a gıcıklık olsun :A :A :A
Ahahah harbi öyle oldu. :F @destere de kıskanır şimdi bana böyle sürprizler yapmıyor diye. :A

O aklımdan çıkmıştı bak @Yiğitt de gelince okuyacak. :A

Teşekkürler. :D

Ahahah harbi öyle oldu. :F @destere de kıskanır şimdi bana böyle sürprizler yapmıyor diye. :A

O aklımdan çıkmıştı bak @Yiğitt de gelince okuyacak. :A

Teşekkürler. :D
yrürüyen ölüleride @Bully un basına ykmısken kaçayın ben ayoll sahura 20 dakıka kaldı birşeyler atıştırayım :F

@destere niye seni kutlamamıs gerçekten onada fitil atıp Hadi kaçtım ben ayoll :A :A :A

@mrt-06 bey tebrik ederim, nice 70binlere. :)

Adam gibi adam nice mesajlara :) @mrt-06 (İlk sıvayı ben yapayım dedim :A)

Libidom düşük dedin az önce beni derinden yaraladın :A Sana bu hediyeyi takdim ederek bir nebze olsun derdine derman olmak istedim :A

giphy.gif

Abla seni çağırıyor bişey dicek herhalde :A @mrt-06
Orucumu bozdun bu ne. :A

Açık söylemek gerekirse 4. yıl konumdan daha güzel olmuş çok teşekkürler kraliçem. 4 4'lük olmuş. :love1: Cansın ablacım. :Z

Zaten sizden @Bully çıksa çıksa böyle tatlı bir entrika çıkardı. :F Birde ima ettim o kadar. :A

Çok teşekkürler Denizim. :D Hediyem imalı olmuş. :A

Çok teşekkürler kardeşim sen de adamının hasısın. 😉

Mesajını gördüğümden beri gülüyorum böyle kötü ruh halimdeyken biri beni güldürürse ayrı bir minnettar olurum, Allah da seni bir gün bu şekilde soluksuz güldürsün. :D Çok orijinal bir hediye olmuş. :F Çok teşekkürler, muazzam. :bhr:

Çok teşekkürler Umutcum. :Z Bizi bu çifte benzetiyorum kavga da etsek sonunda birleşiyoruz bu gif simgemiz olmalı. :A

Çok teşekkürler ablacım, inşallah daim olur. :bhr: Hediyelerim de harika. :Z

Çok teşekkürler, beklemedeyim. :A

Çok teşekkürler Kaan'ım, canım benim üstte de dedim senle @Çiğdem-'den anca böyle tatlı bir entrika çıkardı. :F Yarışma boyunca düşündüm acaba kardeşimi kıracak bir şey mi yaptım diye. :( Hediyelerim de harika çok sağol. :bhr:

Teşekkürler Emrecim. :D

Rica ederim Atacan'ım, aynen tatlı bir entrika çevirdik Çiğdem'le birlikte :A Benim bugüne kadar senin kulüp şeylerini unuttuğum nerde görülmüş :A Biraz bekledin, azcık da üzüldün belki ama sonu güzel oldu :Z Ama sürpriz dediğin böyle oluyor yani yapacak bir şey yok :A

Yürüyen Ölüler meselesine gelirsek bölümü okumuştum, umarım Pazartesi'ye kadar yorum atabilirim :A Hastaneye sıkışıp kaldığımız gibi bölümde de yer almamışız zaten :T: :ppp: