Hedefi 12’den vurdum deseneYaaaa eridim işte böyle. Teşekürler![]()
Vaaaaayyyyy ben bile unutmuşken yine yaptın şovunu.Bugün forumun olmazsa olması, hem görünen yerlerde hem de arka planda çalışkanlığı ile bilinen ve bu çalışkanlığı bu sene üyeler tatafındanda taktir edilerek hakkını verdikleri @serhatt ‘ın 11 yıl + 1 günü. ( 10 gün sonra çifte konu açmanı bekliyoruz)
Bizlerle birlikte nice yıllara![]()
uzun zamandir önemli oldugunu düsündügüm seylerden biri deger verdigin kisilerden deger görmek en kiymetlisi. Önemsemedigin insanlarin hakkinda ne düsündügünüde zerre kadar kafana takmayacaksin (bu lafim sana yoksa ben kendim herhalde 5 senedir bu kafadayim zatenVaaaaayyyyy ben bile unutmuşken yine yaptın şovunu.Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için, insanın hak ettiği değeri görmesi çok değerli. Birlikte nice yıllara.
![]()
Bende o kafadayım artık, beni kaybeden kendi kaybeder.uzun zamandir önemli oldugunu düsündügüm seylerden biri deger verdigin kisilerden deger görmek en kiymetlisi. Önemsemedigin insanlarin hakkinda ne düsündügünüde zerre kadar kafana takmayacaksin (bu lafim sana yoksa ben kendim herhalde 5 senedir bu kafadayim zaten).
Teşekkür ederim. Demek kutlama yerineForumun en sevilen üyelerinden, bu sevgiyi ayın favori üyesi, yıllık üyesi ile taçlandıran Fenerbahçeli @12.Adam ‘ın doğum günü.
Sevdiklerin ile nice nice neşeli yıllara![]()
Amin hep birlikte.Serhat arkadaşım bana en sevmediklerinden bir ecünnü paketi yollamasını rica edebilir miyim?Nice güzel sağlıklı yıllara.@12.Adam
Sözüm olsun halledeceğim.Teşekkür ederim. Demek kutlama yerine
bu konu olsun buna da şükür antika gibi insanım. Yamuğu delirtiyorum.@Bully
Amin hep birlikte.Serhat arkadaşım bana en sevmediklerin bir ecünnü paketi yollamasını rica edebilir miyim?![]()
Amin yoldaşım , teşekkür ederim. ŞerefeDoğum günün kutlu olsun yoldaşım, sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı senelere inşallah@12.Adam
Kendimden başka kimsenin kutlama konularını açmıyorum eğer beklenti içinde olduysanTeşekkür ederim. Demek kutlama yerine
bu konu olsun buna da şükür antika gibi insanım. Yamuğu delirtiyorum.@Bully
Amin hep birlikte.Serhat arkadaşım bana en sevmediklerinden bir ecünnü paketi yollamasını rica edebilir miyim?![]()
Yooo böyle de olabilir sıkıntı yok konuyu hoplatma diye başımı şişirme de.Kendimden başka kimsenin kutlama konularını açmıyorum eğer beklenti içinde olduysan![]()