Hedefi 12’den vurdum deseneYaaaa eridim işte böyle. Teşekürler![]()
Vaaaaayyyyy ben bile unutmuşken yine yaptın şovunu.Bugün forumun olmazsa olması, hem görünen yerlerde hem de arka planda çalışkanlığı ile bilinen ve bu çalışkanlığı bu sene üyeler tatafındanda taktir edilerek hakkını verdikleri @serhatt ‘ın 11 yıl + 1 günü. ( 10 gün sonra çifte konu açmanı bekliyoruz)
Bizlerle birlikte nice yıllara![]()
uzun zamandir önemli oldugunu düsündügüm seylerden biri deger verdigin kisilerden deger görmek en kiymetlisi. Önemsemedigin insanlarin hakkinda ne düsündügünüde zerre kadar kafana takmayacaksin (bu lafim sana yoksa ben kendim herhalde 5 senedir bu kafadayim zatenVaaaaayyyyy ben bile unutmuşken yine yaptın şovunu.Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için, insanın hak ettiği değeri görmesi çok değerli. Birlikte nice yıllara.
![]()
Bende o kafadayım artık, beni kaybeden kendi kaybeder.uzun zamandir önemli oldugunu düsündügüm seylerden biri deger verdigin kisilerden deger görmek en kiymetlisi. Önemsemedigin insanlarin hakkinda ne düsündügünüde zerre kadar kafana takmayacaksin (bu lafim sana yoksa ben kendim herhalde 5 senedir bu kafadayim zaten).