MusicSurvivor 6.Sezon 11.Hafta / Oylama Başladı

Doğu-Batı sentezi işte ne güzel :A Aynştayn dayı ile İbo çilingir sofrasında dertleşiyor :A

Onu bunu bırak da bu hafta kimi eliyoruz sen onu de :A
artık elenecekler veya kazanacaklar hakkında yorum yapmıyorum :) iş çığırından çıktı ölüm kalım meselesine çevirdiler işi işin esprisi kaçtı:) ben sunucuları destekliyorum :)

artık elenecekler veya kazanacaklar hakkında yorum yapmıyorum :) iş çığırından çıktı ölüm kalım meselesine çevirdiler işi işin esprisi kaçtı:) ben sunucuları destekliyorum :)
Ben de jürileri destekliyorum yani kendimi, kalanlar umrumda değil :A

Ben de jürileri destekliyorum yani kendimi, kalanlar umrumda değil :A
zaten bu yarışmada bayan şarkıcı kalmayınca bende ipler kopmuştu:) her hafta çile çekiyoruz resmen:) yarışma tam @Çiğdem- lik olmuş hertaraf sap şarkıcı kaynıyor :)

ha birde yabancı şarkıcılar mutlaka olmalı bir yarışmada böyle çok renksiz :)

zaten bu yarışmada bayan şarkıcı kalmayınca bende ipler kopmuştu:) her hafta çile çekiyoruz resmen:) yarışma tam @Çiğdem- lik olmuş hertaraf sap şarkıcı kaynıyor :)

ha birde yabancı şarkıcılar mutlaka olmalı bir yarışmada böyle çok renksiz :)
Harbiden şimdi dikkat ettim halı saha maçı gibi hepsi erkek :F

Peki benim avatarım nasıl destereciğim :bhr:
Ben çilekli yoğurt seviyorum. :)
kimse yoğurdum kara demez hep karşıya bakarlar kusur bulmak için:) oysa önce aynada kendine baksa ortalığın içine ettiğinin farkına varacaktır @Doğu :))
hhahah ayy şu kalan 1 haftada ilk kahkahamı attım sayende avatar çok komik olmuş gülmekten artık sana nasıl yorum yapacam bilemiyorum yanı :F :F :F @Harunnn60

aslında @Çiğdem- yarışmanın ismini ms değilde sapsapa şarkı yarışması şeklinde değiştirse mükemmel olacak içerikle başlık uyumlu olacak :)

hhahah ayy şu kalan 1 haftada ilk kahkahamı attım sayende avatar çok komik olmuş gülmekten artık sana nasıl yorum yapacam bilemiyorum yanı :F :F :F @Harunnn60
sanada bir avatar beğendiremedik hogatha :)

aslında @Çiğdem- yarışmanın ismini ms değilde sapsapa şarkı yarışması şeklinde değiştirse mükemmel olacak içerikle başlık uyumlu olacak :)

sanada bir avatar beğendiremedik hogatha :)
hhahahh aa bu yakısmıs sana değiştirme kişiliğine cuk torumuş ayoll önceki neydi öcü gibi :F

önceki hayattta çok çekmiş çilekeş bir fok kardeşimizdi :) bu sırıtık daha bir geniş, dünyaya gülerek bakıyor arsızlık var bunda buna bişey olmaz :)
gunesinoglu yönetimindeyken hep erkekleri erkenden eleyip kadınlar şu haftada kalıyordu ve 4 sezonuda kadınlar şampiyon oluyordu ben önce gökhan türkmeni şampiyon yaptım bu sezonda kadınları şutlayıp herifler sezonuna çevirdim ms yi baya bir düzelttim :A :A :A

gunesinoglu yönetimindeyken hep erkekleri erkenden eleyip kadınlar şu haftada kalıyordu ve 4 sezonuda kadınlar şampiyon oluyordu ben önce gökhan türkmeni şampiyon yaptım bu sezonda kadınları şutlayıp herifler sezonuna çevirdim ms yi baya bir düzelttim :A :A :A
iyimi yaptın batırdın güzelim yarışmayı kendi ayağına sıktın resmen :) reytingler dip yaptı artık bu konuya girmek safi eziyet benim açımdan :)

iyimi yaptın batırdın güzelim yarışmayı kendi ayağına sıktın resmen :) reytingler dip yaptı artık bu konuya girmek safi eziyet benim açımdan :)
sen 1 yıldır başkanlık yapmış birisin ayoll onun hatrına iyi konuşmalısın çok güzel oluyor yarışma diye jurileri etkilemelisin :A :A :A

Bence MS anneler günü özel proğramı yapmalısın :A Evlat sahibi olan güzel, naif hanımlar arzı endam edebilir yarına özel :A