Damien Duff
Süper Favori Üye
Bodrum benim memleketim @taksicigazlabiraz1905Tff 1. Lig'in konusu yok buraya yazalım.Süper Lig'e yükselmek isteyen 2 takımın maçı birazdan Trt Spor'da başlayacak.İlk 11ler belli oldu..
![]()
![]()
Bodrum benim memleketim @taksicigazlabiraz1905Tff 1. Lig'in konusu yok buraya yazalım.Süper Lig'e yükselmek isteyen 2 takımın maçı birazdan Trt Spor'da başlayacak.İlk 11ler belli oldu..
![]()
![]()
Fenerbahçe güldütmedi bari Bodrum Güldürsün @taksicigazlabiraz1905Güzel 1 yer reis..
Bodrumsporun başkanıda Aziz yıldırım gibiBodrum alır inṣallah
O penaltı değildi topa giderken eline çarptı kazara @taksicigazlabiraz1905Pendikspor penaltı kazandı..
------
Gol Pendikspor penaltıdan attı 1-0..
------
Gol Pendikspor attı 2-0..
------
Gol Bodrumspor attı 2-1..
Bodrumspor'un golü de sayılmayabilirdi.Bu hakem çok kötü 1 hakem reis..O penaltı değildi topa giderken eline çarptı kazara @taksicigazlabiraz1905
Kayserispor 3 puanı çıkardı ve 17 olan puanı 20'ye çıkardı. Haftaya rakip Eyüpspor puan veya puanlar aldığı takdirde yukarıdaki takımlar tehdit altında olacak. 25 ve 26 puanlı olan takımlar kendilerine dikkat etmeli.Kayserispor bu hafta şuan oynanan Konya maçından galip gelir, Eyüpspor deplasmanından da puan çıkarabilir ise alt tarafta bulunan diğer takımlar içinde tehlike çanları çalmaya başlar.
Ben Bodrumspor-Fenerbahçe maçına gitmiştim adamlar maç kazanmayı unuttuKayserispor 3 puanı çıkardı ve 17 olan puanı 20'ye çıkardı. Haftaya rakip Eyüpspor puan veya puanlar aldığı takdirde yukarıdaki takımlar tehdit altında olacak. 25 ve 26 puanlı olan takımlar kendilerine dikkat etmeli.
Hele ki Bodrumspor da bir seri yakalayabilirse yukarıda var olan 2 takım gidici demektir. Adana Demirspor & Hatayspor'un durumları itibariyle işleri biraz daha zor. Büyük bir süpriz yapmazlar ise düştüler diyebiliriz.
Ancak, Bodrum ve Kayseri için henüz öyle bir söz söylemek mümkün değil.