resimdeki sap için tenezül edip yorum bile yapmam yorumuma yazıkPeki benim avatarım nasıl destereciğim![]()
resimdeki sap için tenezül edip yorum bile yapmam yorumuma yazıkPeki benim avatarım nasıl destereciğim![]()
Doğu-Batı sentezi işte ne güzelAsıl senin avatar ne öyle yeni fark ettim.![]()
Onu bunu bırak da bu hafta kimi eliyoruz sen onu dekimse yoğurdum kara demez hep karşıya bakarlar kusur bulmak içinoysa önce aynada kendine baksa ortalığın içine ettiğinin farkına varacaktır @Doğu
)
artık elenecekler veya kazanacaklar hakkında yorum yapmıyorumDoğu-Batı sentezi işte ne güzelAynştayn dayı ile İbo çilingir sofrasında dertleşiyor
Onu bunu bırak da bu hafta kimi eliyoruz sen onu de![]()
Ben de jürileri destekliyorum yani kendimi, kalanlar umrumda değilartık elenecekler veya kazanacaklar hakkında yorum yapmıyorumiş çığırından çıktı ölüm kalım meselesine çevirdiler işi işin esprisi kaçtı
ben sunucuları destekliyorum
![]()
zaten bu yarışmada bayan şarkıcı kalmayınca bende ipler kopmuştuBen de jürileri destekliyorum yani kendimi, kalanlar umrumda değil![]()
Harbiden şimdi dikkat ettim halı saha maçı gibi hepsi erkekzaten bu yarışmada bayan şarkıcı kalmayınca bende ipler kopmuştuher hafta çile çekiyoruz resmen
yarışma tam @Çiğdem- lik olmuş hertaraf sap şarkıcı kaynıyor
ha birde yabancı şarkıcılar mutlaka olmalı bir yarışmada böyle çok renksiz![]()
Peki benim avatarım nasıl destereciğim![]()
Ben çilekli yoğurt seviyorum.![]()
hhahah ayy şu kalan 1 haftada ilk kahkahamı attım sayende avatar çok komik olmuş gülmekten artık sana nasıl yorum yapacam bilemiyorum yanıkimse yoğurdum kara demez hep karşıya bakarlar kusur bulmak içinoysa önce aynada kendine baksa ortalığın içine ettiğinin farkına varacaktır @Doğu
)
aslında @Çiğdem- yarışmanın ismini ms değilde sapsapa şarkı yarışması şeklinde değiştirse mükemmel olacak içerikle başlık uyumlu olacakHarbiden şimdi dikkat ettim halı saha maçı gibi hepsi erkek![]()
sanada bir avatar beğendiremedik hogathahhahah ayy şu kalan 1 haftada ilk kahkahamı attım sayende avatar çok komik olmuş gülmekten artık sana nasıl yorum yapacam bilemiyorum yanı![]()
![]()
@Harunnn60
hhahahh aa bu yakısmıs sana değiştirme kişiliğine cuk torumuş ayoll önceki neydi öcü gibiaslında @Çiğdem- yarışmanın ismini ms değilde sapsapa şarkı yarışması şeklinde değiştirse mükemmel olacak içerikle başlık uyumlu olacak
sanada bir avatar beğendiremedik hogatha![]()
önceki hayattta çok çekmiş çilekeş bir fok kardeşimizdihhahahh aa bu yakısmıs sana değiştirme kişiliğine cuk torumuş ayoll önceki neydi öcü gibi![]()
önceki hayattta çok çekmiş çilekeş bir fok kardeşimizdibu sırıtık daha bir geniş, dünyaya gülerek bakıyor arsızlık var bunda buna bişey olmaz
![]()
gunesinoglu yönetimindeyken hep erkekleri erkenden eleyip kadınlar şu haftada kalıyordu ve 4 sezonuda kadınlar şampiyon oluyordu ben önce gökhan türkmeni şampiyon yaptım bu sezonda kadınları şutlayıp herifler sezonuna çevirdim ms yi baya bir düzelttimHarbiden şimdi dikkat ettim halı saha maçı gibi hepsi erkek![]()
iyimi yaptın batırdın güzelim yarışmayı kendi ayağına sıktın resmengunesinoglu yönetimindeyken hep erkekleri erkenden eleyip kadınlar şu haftada kalıyordu ve 4 sezonuda kadınlar şampiyon oluyordu ben önce gökhan türkmeni şampiyon yaptım bu sezonda kadınları şutlayıp herifler sezonuna çevirdim ms yi baya bir düzelttim![]()
![]()
![]()
sen 1 yıldır başkanlık yapmış birisin ayoll onun hatrına iyi konuşmalısın çok güzel oluyor yarışma diye jurileri etkilemelisiniyimi yaptın batırdın güzelim yarışmayı kendi ayağına sıktın resmenreytingler dip yaptı artık bu konuya girmek safi eziyet benim açımdan
![]()
Bence MS anneler günü özel proğramı yapmalısıngunesinoglu yönetimindeyken hep erkekleri erkenden eleyip kadınlar şu haftada kalıyordu ve 4 sezonuda kadınlar şampiyon oluyordu ben önce gökhan türkmeni şampiyon yaptım bu sezonda kadınları şutlayıp herifler sezonuna çevirdim ms yi baya bir düzelttim![]()
![]()
![]()
@MasacRE- senin hakkında kötü kötü konuşuyordu deminAy daha oy vermedim. Var mı serzenişte bulunmak isteyen.😛![]()
senin başkanlar pis bak iyi hatırlattın ben başkan olsam şimdi en az üç kız şarkıcı vardı yarışmadasen 1 yıldır başkanlık yapmış birisin ayoll onun hatrına iyi konuşmalısın çok güzel oluyor yarışma diye jurileri etkilemelisin![]()
![]()
![]()
sende avatara bakmadan yorum yap hogatha
şapşal bir ifadesi varsende avatara bakmadan yorum yap hogatha)
çok karizmatik bir duruşu var tıpkı benşapşal bir ifadesi var![]()
![]()
![]()