MusicSurvivor 6.Sezon 11.Hafta / Oylama Başladı

Oylarımı kullandım. Kimi kim yönetiyor bilmiyorum, inşallah düşük verdiğim kızmaz bana. :D Kesinlikle 2 şarkı çok iyiydi, diğer 5 şarkı çok kötüydü. Eminim o iki şarkıdan birisi birinci olur. :D

Esterabim'e 14 şarkı arasından 8 puan vermişsin, orta sayılsa bile bugün ilk 2'nde olmayacak gibi :D

@Dosi'cik ve @sokak sanati'cığım her zamanki gibi sanatlarını ortaya koymuş, bizleri mahçup etmişler :bhr:

yeni jurimiz geliyor ve 3 oy kaldı bundan haric napalım @xemrexxx oy çoktu hatta kullanamayanalr bile oldu 2.hafta kullanırız diye ozaman 3 saat sürer :A

@dosimosi oyları
Erkin Koray – Estarabim 14
Ferdi Tayfur - Bir Gün Sana Bir Gün Bana 13
Merve Özbey - Yolun Sonu Görünüyor 12
Ezo - Hasret Çiçeğim 11
Gülşen - Beni Durdursan mı ? 10
Burcu Güneş - Hasret Kaldım 9
Hande Yener - Kavuşabilir Miyiz ? 8
Pinhani - Haftanın Sonu 7
Ziynet Sali - Adeta Mübebbet 6
Murat Boz – Üzüm 5
Sezen Aksu - Le Le LE 4
Gökhan Türkmen – Körebe 3
Murat Dalkılıç – Yalancısın 2
Model - Şey Belki 1

bu oy hariç 2 oy kaldı

@Yiğitt oyları
14 PUAN - MERVE ÖZBEY
13 PUAN - ZİYNET SALİ
12 PUAN - FERDİ TAYFUR
11 PUAN - GÜLŞEN
10 PUAN - MURAT BOZ
9 PUAN - HANDE YENER
8 PUAN - ERKİN KORAY
7 PUAN - BURCU GÜNEŞ
6 PUAN - SEZEN AKSU
5 PUAN - PİNHANİ
4 PUAN - EZO
3 PUAN - GÖKHAN TÜRKMEN
2 PUAN - MODEL
1 PUAN - MURAT DALKILIÇ

@sokak sanati geldi foruma ve değerli oyları şimdi kaldı 1 oy :A

Ferdi 1
Murat Boz 2
Merve Özbey 3
Ezo 4
Model 5
Burcu 6
Hande 7
Dalkılıç 8
Ziynet 9
Sezen 10
Gülşen 11
Pinhani 12
Gökhan Türkmen 13
Erkin 14

Seni önden hazırlamak iyi oldu. :A

hqdefault.jpg

elenince protesto etmişti juri kadromuzda yok ama geçen gün sormuştum oy kullanmak isterse onudak ekleriz @DarkLeqenD i ikna et ayoll :A :A :A

Kendi özgür iradesine kalmış, biz en fazla açık alandan hatırlatırız, kimseye özel baskı yapmayız. :A

Şaka maka elenecek gibi hissediyorum. Zeki Müren'in de elenme ihtimali baya yüksek bu hafta ama ben de gidici olabilirim. Yine de 14 şarkı arasından üstelik daha çeşitli ve güçlü şarkılara karşı birinci gelip bu hafta elenmiş olmam hayli şaşırtıcı olur doğrusu. :A

Kendi özgür iradesine kalmış, biz en fazla açık alandan hatırlatırız, kimseye özel baskı yapmayız. :A

Şaka maka elenecek gibi hissediyorum. Zeki Müren'in de elenme ihtimali baya yüksek bu hafta ama ben de gidici olabilirim. Yine de 14 şarkı arasından üstelik daha çeşitli ve güçlü şarkılara karşı birinci gelip bu hafta elenmiş olmam hayli şaşırtıcı olur doğrusu. :A
hhahah @mrt-06 yine seni eliyor bu kuru kafa :A :A :A

Oylarımı kullandım. :A :A @Tolstoyevski cim alırım artık kitap önerilerini. :A Evde okuyacak kitap kalmadı. :A

Şu kitapları önemle tavsiye ediyorum o zaman öncelik olarak :A

Sarmal edebiyat açık uçlu soru bankası
Yayın denizi edebiyat deneme
Endemik edebiyat deneme
Limit cumhuriyet soru bankası
Limit edebiyat soru bankası

Şaka maka bunları cidden almalısın, belki 550-600 sayfa tutan Limit sb yerine karekök sb de alabilirsin.

Şu kitapları önemle tavsiye ediyorum o zaman öncelik olarak :A

Sarmal edebiyat açık uçlu soru bankası
Yayın denizi edebiyat deneme
Endemik edebiyat deneme
Limit cumhuriyet soru bankası
Limit edebiyat soru bankası

Şaka maka bunları cidden almalısın, belki 550-600 sayfa tutan Limit sb yerine karekök sb de alabilirsin.
Ya yanlış anladın ya da anlamak istediğin gibi anladın :A Kitapdan kastım soru çözmelik değil okumalık. :A

Ya yanlış anladın ya da anlamak istediğin gibi anladın :A Kitapdan kastım soru çözmelik değil okumalık. :A

Hele bir sınav bitseydi o zaman okurdun. :A İlla istiyorsan, Simyacı, Satranç veya Fareler ve İnsanlar kitaplarını tavsiye ederim hem ince hem okumalık oluşlarından. :A

Esterabim'e 14 şarkı arasından 8 puan vermişsin, orta sayılsa bile bugün ilk 2'nde olmayacak gibi :D

@Dosi'cik ve @sokak sanati'cığım her zamanki gibi sanatlarını ortaya koymuş, bizleri mahçup etmişler :bhr:
Benim ilk oylamammış. Aa tam puan vermisim Erkine :) @Bully Gökhan'ına ilk puan 3 vermişim. Hatta sormuştu Gökhan'ı nasıl buluyorsun diye bende tanimiyorum desem diye bozmuştum :D vay be nerden nereye, sonlarda zirvemden inmedi Gökhan :)
@Yiğitt ilede ayni kisilere son 3 te yer vermişiz :) Müzik zevkimiz cokta uzak değil Yigit. Eski konulara baktimta zevkler yakin sayilir. Yarişmaci olduğun zaman jüri olsaydım seni sevindirirdim hep:)

Forum İstatistikleri

Konular
173,116
Üyeler
8,483
Son Üye
justking