kızın tipi adanalıdan çok aşk-ı memnudan iz etmiş kafamdaha tamam Elifti![]()
kızın tipi adanalıdan çok aşk-ı memnudan iz etmiş kafamdaha tamam Elifti![]()
başta Elifi hatırlayamadım bende yakızın tipi adanalıdan çok aşk-ı memnudan iz etmiş kafamda![]()
@BullyOylarimi yolladim
@MasacRE- sarkini ilkkez duydum bugün.
@Tolstoyevski seninkinin ismini duymustum ama içeriği tanidik gelsede cok bildigim bir sarki değil.
@Bully seninkini tam animsayamadim ama sanki duymusluğum var :S
@turkuazz seninkide yakin zamanlarda ilkkez duymustum
Digerleri ezbere bildiğim şarkılar![]()
puanına yansir belkikızın tipi adanalıdan çok aşk-ı memnudan iz etmiş kafamda![]()
kızın tipi adanalıdan çok aşk-ı memnudan iz etmiş kafamda![]()
Duymamış olman mümkün değil.Oylarimi yolladim
@MasacRE- sarkini ilkkez duydum bugün.
@Tolstoyevski seninkinin ismini duymustum ama içeriği tanidik gelsede cok bildigim bir sarki değil.
@Bully seninkini tam animsayamadim ama sanki duymusluğum var :S
@turkuazz seninkide yakin zamanlarda ilkkez duymustum
Digerleri ezbere bildiğim şarkılar![]()
işte her ne kadar öyle tanıyorlarsada beni puanıma kesinlikle yansımaz
Tanıdık geldi ama oy şimdi jeton düştüDuymamış olman mümkün değil.![]()
survivorla işim olmaz sadece orda çıksa tanımam imkansızdı![]()
Survivordada yarışmış![]()
oldukça popülermiş o açıdan dedim aslında survivor,dizisurvivorla işim olmaz sadece orda çıksa tanımam imkansızdı![]()
biri perran kutmanSen de her zaman muhteşemsin elticim.
Konuklarım harika olacak.![]()
Şimdi Sarpçı kardeşim olduk haSarpçı kardeşime laf yok, bu hafta alacak hayırlısıyla final puanını![]()
Artık ciddi misin yoksa blöf mü yapıyorsun sonuçlarda göreceğizTanıdık geldi ama oy şimdi jeton düştü
bu omuydu :S puanlarimi yolladim bir kere
neyse iyi olmus. ben sana kac hafta önce ayarla demiştim. elenmezsen haftaya sarkin ne olursa olsun 2 puan fazla veririmtelafi etmek gerekir
Ortak bir çıkarımız var Sarp yarışmayı kazanana kadar mecburen kardeşizŞimdi Sarpçı kardeşim olduk haNeyse Sarp için seninle birlikte sıkı çalışmamız lazım şimdi beraber hareket edelim sonra döneriz eski halimize
![]()
öff sendeArtık ciddi misin yoksa blöf mü yapıyorsun sonuçlarda göreceğiz
Ortak bir çıkarımız var Sarp yarışmayı kazanana kadar mecburen kardeşizSonra ne halin varsa gör
![]()
İşte 3 vermişindir, 1 ve 2 puanların da Feridun ve Mirkelam'a dağılmıştıröff sendezamaninda az yapmadik haklisin. en son Bu sarki benimde final zamani blöfü yedin gerci ondan sonrada yapmadim hiç
puan 2 değil ama bukez![]()
Mirkelama hep iyi puan veriyorum amaİşte 3 vermişindir, 1 ve 2 puanların da Feridun ve Mirkelam'a dağılmıştır
Senin zevkini az çok biliyoruz artık![]()
Olabilir ama Kokoreç şarkısı senin zevkine uygun değilMirkelama hep iyi puan veriyorum amacokta tahmin etme ne kaldi geriye
![]()
@EFE UYSAL biliyormu feridunu destekleyeceğiniSarpçı kardeşime laf yok, bu hafta alacak hayırlısıyla final puanını![]()
Ben bir yolunu bulur ikisiyle de aramı iyi tutarım sıkıntı yok@EFE UYSAL biliyormu feridunu destekleyeceğini![]()
![]()
@MasacRE- için birbirinizemi düşüceksiniz şimdi siz ayoll dahada egosu yükselir
![]()
![]()
![]()