Çevrem hiç geniş değil kiLaa zaten karşı tarafa oy verdin. 1 oy toplasan kendi oyunu telafi etmiş olursun. Bizi öne geçirmek istiyorsan 2 oy toplaMan lazım
Emir de de.
Çevrem hiç geniş değil kiLaa zaten karşı tarafa oy verdin. 1 oy toplasan kendi oyunu telafi etmiş olursun. Bizi öne geçirmek istiyorsan 2 oy toplaMan lazım
Emir de de.
Hahahah ben çok farklı düşünüyorum bu aralar , beni en iyi sen anlarsın
Oyyyy benimm balll arımm gelmişş enisim gelmişşş hoşgeldinn bal arısıı
Bal arısı Enisse Eşek arısı kim oluyor.
Bilmem sen olabilirmisin acaba sana desekmi Umut
Eşek arısı Bal arısına sokan ve öldüren arıdır. Ve arkadaşı görünür. Yani bu tehlike anca sana yakışır.
Ağzın çok bozuk
Yanlışın var eşek arısı sürüyle saldırırsa tehlike arz eder bal arılarına tek başına hiçtirEşek arısı Bal arısına sokan ve öldüren arıdır. Ve arkadaşı görünür. Yani bu tehlike anca sana yakışır.
Ağzın çok bozuk
Seni çekemiyorŞakasına diyoruz onudamı anlamadın
Yanlışın var eşek arısı sürüyle saldırırsa tehlike arz eder bal arılarına tek başına hiçtir
Seni çekemiyor
Sizlere bu şarkıyı armağan ediyorum. @denizz19Populizme ve algı yönetimi rağmen gerçek hak eden Simge'nin kaybetmesi yazık olmuş fakat sürpriz olmadı. Elbet bir gün popülizmin değil kalitenin kazanacağı günler de gelecek forumda.
Biri Sılaya kalitesiz mi dedi
O senin fikrin. Ben yıllar sonra Afitap dinlerim sen Yankı dinlersin. Ben de senin her fırsatta Sila'ya laf vurmandan sıkıldım o ne olacak.Afitap geçici popüler bir şarkıydı zamanında dinledik ama açıp dinlemem artık. Yankı ise yıllar sonra bile dinlenecek nitelikte bir klasik. Eşi, benzeri ender bulunan bir şarkı.
Her forum etkinliğinde Sıla'nın bu kadar öne çıkarılmasından da tiksinir hale geldim. Gelecek yılki etkinlikte Yan Benimle finale gelse anlarım ama Afitap çeyrek final bile hak etmiyordu.
çok teşekkürler etiket için Yiğit. haberim olmayacaktı yoksa oylamadan ama oyum tabi ki Yankı'ya. Bence sadece bu senenin değil son 5 yılın en iyilerinden.@S.G.A.T. Sıla'ya oyunu bekliyoruz.
forumda hep fanlık duygusu objektiklifliyin önünde durdu,ezdi geçti.Konuyu görünce şarkılara bakmadan bir Sıla şarkısının finalde olacağı aklımdan geçti meselaSıla kazanırsa forum sanat anlamında benim için biter.