2016 En Favori Şarkı 2016 | Büyük Final | Afitap vs Yankı

Sizce 2016'ın En Favori Şarkısı Hangisi?

• Sıla - Afitap

Oy: 25 51.0%
  • Simge - Yankı

Oy: 24 49.0%

• Kullanılan toplam oy
    49
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@sürgünüm zaten Sıla sever, senle ne alakası var oy vermesi için. :Z Bekliyoruz oyunu abi Sıla'ya. :bhr:
Hacı, bugüne kadar birçok kişi oy istedi ama herhangi bir etkinlikte oy kullanmıyorum ben. Kimsenin emeğine saygısızlık yapmak istemem ama benim ilgimi çekmiyor bu tür yarışmalar. Bu yüzden oy kullanıp etki etmek istemem. Kusura bakmayınız efendim. :)

Hacı, bugüne kadar birçok kişi oy istedi ama herhangi bir etkinlikte oy kullanmıyorum ben. Kimsenin emeğine saygısızlık yapmak istemem ama benim ilgimi çekmiyor bu tür yarışmalar. Bu yüzden oy kullanıp etki etmek istemem. Kusura bakmayınız efendim. :)
Dosi de istiyor :A gerçi o benim yavuklum ama olsun :F @Dosi

Kimsenin emeği yok ki, şarkıyı seviyorsan oy verip destek olacaksın. :D Hem niye saygısızlık yapmış olacaksın, sonuçta senin iraden. Kime ne? :D

Sıla ve Simge yarışmasını tabi ki Sıla kazanacak, boşuna kimse sevinmesin. :A

@xemrexxx ve @Dosi birçok kez oy istedi ama onlara söylemiştim. Daha önce 1 kez oy kullanıp pişman olmuştum hiç gerek yok. Dediğim gibi yarışma ilgimi çekmiyor ve hiç takip etmiyorum. Belki de aylar sonra ilk kez bu konuya girdim. :)
O kadar çok etiket yaptık ki insan meraklanıyor tabi :A Neyse kararın değişirse bize nerede ulaşabileceğini biliyorsun :F

Cacıktaki salatalık kim? :A diğer ismi demiyeyim.
bizi bir bilmeyen @Yiğitt vardı tam oldu :F
Ben salatalık değilim naneyim :A

@xemrexxx ve @Dosi birçok kez oy istedi ama onlara söylemiştim. Daha önce 1 kez oy kullanıp pişman olmuştum hiç gerek yok. Dediğim gibi yarışma ilgimi çekmiyor ve hiç takip etmiyorum. Belki de aylar sonra ilk kez bu konuya girdim. :)
Evet benim yarışmamda oy kullanmadı :) eşitligi bozmak icin kapi kapi dolanmistim :) geçen Cuma bugündü vay be

O kadar çok etiket yaptık ki insan meraklanıyor tabi :A Neyse kararın değişirse bize nerede ulaşabileceğini biliyorsun :F

Ben salatalık değilim naneyim :A
ben neyim :S

off burnuma cacik kokusu geldi :F
sarimsakli yogurda bayilirim. eve giderken alayim bari :F
off sabah sabah konusturdun @Yakamoz-Asi kazanacak 😡 ondan daha az yazmaya calisacaktim :A
neyse Ömer ben sana 2 hafta önce demistim belki ilk haftadan beceremem ama deneyecem dedim. hafta sonu randevularım var forumda mecbur çene calisacak :A neyse 100 gecip 200 geçmesemde benim icin buyuk basari olur :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...