Hacı, bugüne kadar birçok kişi oy istedi ama herhangi bir etkinlikte oy kullanmıyorum ben. Kimsenin emeğine saygısızlık yapmak istemem ama benim ilgimi çekmiyor bu tür yarışmalar. Bu yüzden oy kullanıp etki etmek istemem. Kusura bakmayınız efendim.
Hacı, bugüne kadar birçok kişi oy istedi ama herhangi bir etkinlikte oy kullanmıyorum ben. Kimsenin emeğine saygısızlık yapmak istemem ama benim ilgimi çekmiyor bu tür yarışmalar. Bu yüzden oy kullanıp etki etmek istemem. Kusura bakmayınız efendim.
Dosi de istiyorHacı, bugüne kadar birçok kişi oy istedi ama herhangi bir etkinlikte oy kullanmıyorum ben. Kimsenin emeğine saygısızlık yapmak istemem ama benim ilgimi çekmiyor bu tür yarışmalar. Bu yüzden oy kullanıp etki etmek istemem. Kusura bakmayınız efendim.![]()
Kimsenin emeği yok ki, şarkıyı seviyorsan oy verip destek olacaksın.Hacı, bugüne kadar birçok kişi oy istedi ama herhangi bir etkinlikte oy kullanmıyorum ben. Kimsenin emeğine saygısızlık yapmak istemem ama benim ilgimi çekmiyor bu tür yarışmalar. Bu yüzden oy kullanıp etki etmek istemem. Kusura bakmayınız efendim.![]()
beni niye alet ediyon be :S karıştırma beni
Seni karıştırmadan olur mu cacık yoğurtsuz olur mu, Deniz tuzsuz olur mubeni niye alet ediyon be :S karıştırma beni![]()
Cacıktaki salatalık kim?Seni karıştırmadan olur mu cacık yoğurtsuz olur mu, Deniz tuzsuz olur mu![]()
O kadar çok etiket yaptık ki insan meraklanıyor tabi
Ben salatalık değilim naneyim
Evet benim yarışmamda oy kullanmadı
ben neyim :SO kadar çok etiket yaptık ki insan meraklanıyor tabiNeyse kararın değişirse bize nerede ulaşabileceğini biliyorsun
Ben salatalık değilim naneyim![]()
Yoğurt işteEvet benim yarışmamda oy kullanmadıeşitligi bozmak icin kapi kapi dolanmistim
geçen Cuma bugündü vay be
ben neyim :S
Sen zaten bitiksin KemalimSıla kazanırsa forum sanat anlamında benim için biter.
Bizim gibi sanatseverler olduğu sürece asla sanat anlamında forumumuz bitmez.Sıla kazanırsa forum sanat anlamında benim için biter.
off burnuma cacik kokusu geldiYoğurt işte![]()
Sanatsever olsaydınız afitap ilk turda elenirdi.Bizim gibi sanatseverler olduğu sürece asla sanat anlamında forumumuz bitmez.![]()
İlk turda ben yoktum, olsaydım elenirdi.Sanatsever olsaydınız afitap ilk turda elenirdi.![]()
Simgeyide severim şarkıcı olarakBizim gibi sanatseverler olduğu sürece asla sanat anlamında forumumuz bitmez.
@pompy sen Sıla'yı seversin, oyunu kullanmayı unutma.![]()