2016 En Favori Şarkı 2016 | Büyük Final | Afitap vs Yankı

Sizce 2016'ın En Favori Şarkısı Hangisi?

• Sıla - Afitap

Oy: 25 51.0%
  • Simge - Yankı

Oy: 24 49.0%

• Kullanılan toplam oy
    49
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oy istemek serbest olmus bu tür etkinliklerde sanirim. :) :)

Basaramazsin sen bosuna ugrasma @Dosi :A

Sen Simge'yi seviyorsan Simge'ye oy ver @pompy baski altinda kalmana gerek yok. Kimse sana bir yemek ödemeyecek sonucta. :A

Ama Sıla'yı daha çok seversin. :A Sıla hem Arka Sokaklar hastası, bayılır o diziye. Sen oy verirsen daha mutlu olur. :bhr:

Başgan biz hep oy istiyoruz. :A

Ama olmaz ki böyle. :D Yani dogru oldugunu düsünmüyorum.

Sen Simge'yi seviyorsan Simge'ye oy ver @pompy baski altinda kalmana gerek yok. Kimse sana bir yemek ödemeyecek sonucta. :A

Ama olmaz ki böyle. :D Yani dogru oldugunu düsünmüyorum.
Valla karşı taraf yaparsa biz de yaparız. :A Hem en favori üye ya da ayın favori üyesi gibi oylamalarda oy istemek yasak diye biliyorum. :D

Valla karşı taraf yaparsa biz de yaparız. :A Hem en favori üye ya da ayın favori üyesi gibi oylamalarda oy istemek yasak diye biliyorum. :D

Bazi kendini bilmez kisiler baslatiyor böyle iste sonra devami geliyor yapacak bir sey yok. Ama Yönetici olarak sizinde yapmaniz dikkatimi cekti belirtmek istedim. :D

bak beni hısrlandırma 😡
bu hafta cabalayacam ama haftaya kesin başaracam :A önce ısınma turu yapıyorum :F

Hirslanabilirsin sorun degil. :A :A :A

Bazi kendini bilmez kisiler baslatiyor böyle iste sonra devami geliyor yapacak bir sey yok. Ama Yönetici olarak sizinde yapmaniz dikkatimi cekti belirtmek istedim. :D

Hirslanabilirsin sorun degil. :A :A :A
Aman ne yönetici ne yönetici, bir vasfı bile yok. :A Rütbemi alsınlar öyle devam edeyim, pek yönetim ilgilendirmiyor beni. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...