Kanka senaryoların çok iyi gidiyor yorum yazmıyorum ama okuyorum sen Sıla de lütfenSimgeyide severim şarkıcı olarak
Ama Sıla'yı daha çok seversin.Simgeyide severim şarkıcı olarak
Başgan biz hep oy istiyoruz.
Aşk ve Mavi düşşün öyle veririm bunu ülkerin reklamı gibi saysınlarAma Sıla'yı daha çok seversin.Sıla hem Arka Sokaklar hastası, bayılır o diziye. Sen oy verirsen daha mutlu olur.
Başgan biz hep oy istiyoruz.![]()
Ama Sıla'yı daha çok seversin.Sıla hem Arka Sokaklar hastası, bayılır o diziye. Sen oy verirsen daha mutlu olur.
Başgan biz hep oy istiyoruz.![]()
Bu hafta düşüş düşünüyor zaten, sen oyunu vermezsen Aşk ve Mavi 10 reytinge çıkar diyeyim sana.Aşk ve Mavi düşşün öyle veririm bunu ülkerin reklamı gibi saysınlar
Kanka sen Sıla'ya oy ver Sıla muhalif bir kadın Arka Sokaklar ekibi gibi biliyorsun duymuşsundur.Aşk ve Mavi düşşün öyle veririm bunu ülkerin reklamı gibi saysınlar
Valla karşı taraf yaparsa biz de yaparız.Sen Simge'yi seviyorsan Simge'ye oy ver @pompy baski altinda kalmana gerek yok. Kimse sana bir yemek ödemeyecek sonucta.
Ama olmaz ki böyle.Yani dogru oldugunu düsünmüyorum.
bak beni hısrlandırma 😡
Bully ver diye verdim halkın Polisine destek çıktı diye verdim okusun oda belki bir dahaki yarışmada veririm sözBu hafta düşüş düşünüyor zaten, sen oyunu vermezsen Aşk ve Mavi 10 reytinge çıkar diyeyim sana.![]()
Ama o sözünü tutmadı görüldüğü üzere okumuyor senaryolarınıBully ver diye verdim halkın Polisine destek çıktı diye verdim okusun oda belki bir dahaki yarışmada veririm söz
Kes lan tatava yapma
Sen En iyi ben seçerim yarismasinda oy kullanmadın finalde kizginim sana 😡 dodo olmak istemiyorum artıkAşk ve Mavi düşşün öyle veririm bunu ülkerin reklamı gibi saysınlar
Okudu gördüm verebilirsem veririrmde oy kullandığım için veremiyorumAma o sözünü tutmadı görüldüğü üzere okumuyor senaryolarınıAma ben ve yiğit Sıla'ya oy verirsen okuruz biliyorsun
![]()
Valla karşı taraf yaparsa biz de yaparız.Hem en favori üye ya da ayın favori üyesi gibi oylamalarda oy istemek yasak diye biliyorum.
![]()
bak beni hısrlandırma 😡
bu hafta cabalayacam ama haftaya kesin başaracamönce ısınma turu yapıyorum
![]()
napıyım sınavlar işte finaller çarptı ödevlerle uğraşıyorumSen En iyi ben seçerim yarismasinda oy kullanmadın finalde kizginim sana 😡 dodo olmak istemiyorum artık![]()
Aman ne yönetici ne yönetici, bir vasfı bile yok.Bazi kendini bilmez kisiler baslatiyor böyle iste sonra devami geliyor yapacak bir sey yok. Ama Yönetici olarak sizinde yapmaniz dikkatimi cekti belirtmek istedim.
Hirslanabilirsin sorun degil.![]()
![]()
![]()
Aman ne yönetici ne yönetici, bir vasfı bile yok.Rütbemi alsınlar öyle devam edeyim, pek yönetim ilgilendirmiyor beni.
![]()