- Reaksiyon puanı
- 58,977
- Puanı
- 1,060
Maalesef, en baştan kapalı ayarlanınca sonradan açılmıyor@Bully sandıkları açar mısın, kim nereye oy kullanmış görelim.
Maalesef, en baştan kapalı ayarlanınca sonradan açılmıyor@Bully sandıkları açar mısın, kim nereye oy kullanmış görelim.
Yahu kafayı mı yedin yine dengesiz misin nesin ya uğraşamam senle bi yardım ettin başıma kak dur.Süper modsun bi hareketlerine dikkat et, insanları gerip ortalığı karıştırmak da ne demek? Kışkırtıyorsun insanları, ayıp.
Doğru konuşacaksın o zaman, bir yardım ettin diyorsun da ben olmasam 5 oy nereden gelecekti? Çok kazanırdın bekle sen. Neyse uğraşamam gece gece senle, kazanınca neden farklılaşıyorsun garip.Yahu kafayı mı yedin yine dengesiz misin nesin ya uğraşamam senle bi yardım ettin başıma kak dur.
Senin çapın ne La 5 oy toplayasın cacıkDoğru konuşacaksın o zaman, bir yardım ettin diyorsun da ben olmasam 5 oy nereden gelecekti? Çok kazanırdın bekle sen. Neyse uğraşamam gece gece senle, kazanınca neden farklılaşıyorsun garip.
Ay sus kavga da edemiyoruz zaten, git yat hadi yorulduk bugün.Senin çapın ne La 5 oy toplayasın cacık
O kadar çok entrika çevirdik ki hiç gerçekçi durmuyorAy sus kavga da edemiyoruz zaten, git yat hadi yorulduk bugün.
Demek ki hakedememişSimge haketmişti yazık olmuş..
Simgecilerde dilendi öyle bir söylüyorlar ki sanki bütün oyları kendi haklarıyla almışlarOy dilenirseniz tabi
Korkup yön değiştirmek diye buna derim ben. Tebrikler, doğru yoldasın.
Harika attıysam Yan Benimleyi övmene attım yanlış anlama Afitapı kötüledin diye değil
Şarkımıza destek çıktığın gerçeği hiç değişmeyecekNe korkacam la ben hakedene veririm oyumu diyorum sadece Çok da havaya girmeyin daha yılın yarısındayız daha ne şarkılar gelir
Afitap'ın ne kadar berbat bir şarkı olduğunu söylemiş miydim Hadi at dissini içinde kalmasın
Şansınıza öbür taraftan da hiç sevmediğim bir şarkı geldi yoksa bu şarkıya oy moy vermezdim ben hayattaŞarkımıza destek çıktığın gerçeği hiç değişmeyecek