Ne kadar yanlış bir kanıFinalde Denizin öylece oturup izleyeceğine asla inanmıyorum. Deniz gibi hareketli birisi öyle sessiz sessiz köşede bekleyecek?
Ne kadar yanlış bir kanıFinalde Denizin öylece oturup izleyeceğine asla inanmıyorum. Deniz gibi hareketli birisi öyle sessiz sessiz köşede bekleyecek?
Ne ısmarlıyorsun artık kutlama yapacağımıza göre.
Biz çok güçlüyüz, artık tarafını seçme vakti.Sıla bu basit şarkısıyla bile şampiyon olduysa seneye hiç oylamayla falan uğraşmayın direk Yan Benimle'yi şampiyon ilan edin gitsin bence Forumun isminin de Sıla fun clup olarak değiştirilmesini talep ediyorum
Kendisi oy kullanmamıştı, oradan kullandı.deniz marulu fake hesap mı açtı bir oy adha gelmiş
Hele tipe baban starbucksta kahve içmiştiNe ısmarlıyorsun artık kutlama yapacağımıza göre.
Starbucsktan kahve isterim.
Kendisi oy kullanmamıştı, oradan kullandı.
Kimler oy kullanmış açılmasını talep ediyorum, belki sizin tarafta bir şeyler dönmüştür.Ya bırak. Fake hesabı açtı sonra ben kullanmadım dedi. Resmen şike.
Şatafatlı olsun lütfen seni bilirim yılan .sshayırlı olsun konu birazdan geliyor
Aynen açılsın sandıklarKimler oy kullanmış açılmasını talep ediyorum, belki sizin tarafta bir şeyler dönmüştür.
Resmen fake attım herkese aslında amacım daha farklıydı 24-23 kalacaktı son oyla 24 24 yapıp dağıtacağımYa bırak. Fake hesabı açtı sonra ben kullanmadım dedi. Resmen şike.
Biz çok güçlüyüz, artık tarafını seçme vakti.
Korkup yön değiştirmek diye buna derim ben. Tebrikler, doğru yoldasın.Ben her zaman kaliteden yanayım Afitap ne kadar kötüyse Yan Benimle de bir o kadar iyi şarkı. Yani sene içerisinde daha iyi şarkılar görmezsem Yan Benimle'yi desteklerim merak etmeyin
Harika attıysam Yan Benimleyi övmene attım yanlış anlama Afitapı kötüledin diye değilBen her zaman kaliteden yanayım Afitap ne kadar kötüyse Yan Benimle de bir o kadar iyi şarkı. Yani sene içerisinde daha iyi şarkılar görmezsem Yan Benimle'yi desteklerim merak etmeyin
İnsanları neden tehdit ediyorsun, herkes istediğine oy verme hakkına sahip. İnsanları germe.Sıla'ya destek vermeyenleri biliyorum hepsi kara listeye alındı
Sana ne lan.İnsanları neden tehdit ediyorsun, herkes istediğine oy verme hakkına sahip. İnsanları germe.
Süper modsun bi hareketlerine dikkat et, insanları gerip ortalığı karıştırmak da ne demek? Kışkırtıyorsun insanları, ayıp.Sana ne lan.