2016 En Favori Şarkı 2016 | Büyük Final | Afitap vs Yankı

Sizce 2016'ın En Favori Şarkısı Hangisi?

• Sıla - Afitap

Oy: 25 51.0%
  • Simge - Yankı

Oy: 24 49.0%

• Kullanılan toplam oy
    49
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-05-13-23-17-45.png
    Screenshot_2017-05-13-23-17-45.png
    250.3 KB · Hit: 447
Son düzenleme:
Ne alakası var dediği gibi Yiğitle konuşuyordum ben ne kadar abartıyorsun :)

Kötü bir tesadüf olmuş o zaman, günahızı aldığım için özür dilerim, sonuçta maç sırasında bazen sinirler gerilebiliyor :A

Ben niye bu kadar çok taktım onu da anlamadım ama dün de dediğim gibi, senle bu mücadeleci yönümüz çok benziyor bence, herhangi bir şeyi hedeflediğimde onunla sonuna kadar mücadele etmek zevkli geliyor. :D Tebrik mesajımı şampiyonluk konusunda yazarım, Bükemediğin eli sıkacaksın demişler. :)

Kötü bir tesadüf olmuş o zaman, günahızı aldığım için özür dilerim, sonuçta maç sırasında bazen sinirler gerilebiliyor :A

Ben niye bu kadar çok taktım onu da anlamadım ama dün de dediğim gibi, senle bu mücadeleci yönümüz çok benziyor bence, herhangi bir şeyi hedeflediğimde onunla sonuna kadar mücadele etmek zevkli geliyor. :D Tebrik mesajımı şampiyonluk konusunda yazarım, Bükemediğin eli sıkacaksın demişler. :)
Öpeceksin değil miydi o ? :A

Kanka hadi ben Sıla hırsımı anladım da sen bu sezon fena coştun :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...