Ben galeyana getiriyorum.Ortalığı karıştırayım biraz, boş durmayayım.
![]()
![]()
Kırgın çiçeklere dalmayacaktın ogünSağlık olsun madem Simge demişsen canın sağ olsun kanka bakalım okuyacaklar mı senaryolarını
Kırgın çiçeklere dalmayacaktın ogün beni arayıp bulacaktın ogün @denizz19Sağlık olsun madem Simge demişsen canın sağ olsun kanka bakalım okuyacaklar mı senaryolarını![]()
Asıl beni nasıl konuşturmuşlar, o daha önemli.
Ben sana Sıla konusunda güvenmem ama ben sana net teminat veririm çünkü art niyetim yok o herifeBu akşam başlasın oylama bi pamuk elleri görelim.![]()
Ben sana Sıla konusunda güvenmem ama ben sana net teminat veririm çünkü art niyetim yok o herife![]()
demekki ogün kırgın çiçeklere dalmıcaktı bilinen demi bir söz erken kalkan erken yol alır
bu anket çarşamba açıldıKırgın çiçeklere dalmayacaktın ogün
Finale geldik vicdansız daha mı ısınasınFerhat'a ısınıyorum bende yavaş yavaş.P![]()
Pompy karıştırmış
Finale geldik vicdansız daha mı ısınasınsen bi düşün teklifimi
Pompy karıştırmış![]()
Bizim de son kozlarımız var daha, sallayacağız anketi.Simge için dil döktük o kadar, umarım boşa gitmez.Daha pusuda bekliyoruz, son kozlarımızı kullanmadık.
![]()
Sıla'ya oy ver, biz de Emir Kozcuoğlu için oy toplayıp ona destek olalım.Ben bu yarışmayı yarına kadar düşüneceğim.![]()
Sen ne anlarsın koz ne ya daha düne kadar etliye sütlüye karışmayan sen 2 çakala meydan mı okuyonSimge için dil döktük o kadar, umarım boşa gitmez.Daha pusuda bekliyoruz, son kozlarımızı kullanmadık.
![]()
Düşün bakalım Yiğit ve benden Emir adına oy almak var bir de alamamak varBen bu yarışmayı yarına kadar düşüneceğim.![]()
Napalım armut gibi sizi mi izleyelimOy toplamalara başlanmış.![]()
![]()
Sen karışmasan Simge kazanacak.Napalım armut gibi sizi mi izleyelim![]()
Siz de karıştınız oluruna bıraksaydınızSen karışmasan Simge kazanacak.![]()
![]()