Kanka muhalif oyuna talibiz Sıla finalde kazanırsa Arka Sokaklar için bir eser söyleyebilir.Okudu gördüm verebilirsem veririrmde oy kullandığım için veremiyorum
Kanka muhalif oyuna talibiz Sıla finalde kazanırsa Arka Sokaklar için bir eser söyleyebilir.Okudu gördüm verebilirsem veririrmde oy kullandığım için veremiyorum
Beni başkan yapın, düşünürüz.Olur mu ya, ümidimiz sensin.
Harun verirse diyordu onuSende finale çıkarsak en adiyim ki oy istemem diyordun.
Oy istemek yanlış deyip oy istemek traji komik
Beni başkan yapın, düşünürüz.
Harun verirse diyordu onu
Beni başkan yapın, düşünürüz.
Harun verirse diyordu onu
verebilirsem veririmde oy değiştirmeyi kaldırmış @Bully yada @mrt-06 simgeye verdim diye başta böyle oldu biraz daha erken gelseydiniz sıla 16-16 olucaktı simgeye pazartesi söylemişti içerdeyi seyrettiği zaman kırgın çiçekler yaktınla sılayı o hiç reklama girmedimi ogünKanka muhalif oyuna talibiz Sıla finalde kazanırsa Arka Sokaklar için bir eser söyleyebilir.
Ben galeyana getiriyorum. Ortalığı karıştırayım biraz, boş durmayayım.Bu konuda da yazmıştı. Finale çıktık yeter. Meydan söze kasım falan diyordu. 2 gündür Harun Bully oy toplamıyor ama oy toplamaya gerek yok diyen Deniz oy topluyor.
Doğru ama eksik bilgi ben Harun Sıla'ya oy verirse oy toplamayacağım dedim ama o Durum Leyla'ya verdi yani anlaşma fesih edildiBu konuda da yazmıştı. Finale çıktık yeter. Meydan söze kasım falan diyordu. 2 gündür Harun Bully oy toplamıyor ama oy toplamaya gerek yok diyen Deniz oy topluyor.
Ben galeyana getiriyorum. Ortalığı karıştırayım biraz, boş durmayayım.
Doğru ama eksik bilgi ben Harun Sıla'ya oy verirse oy toplamayacağım dedim ama o Durum Leyla'ya verdi yani anlaşma fesih edildi
Benim niye ne yaptığım belli değilmiş, geçen oylamada da Sıla'yı destekliyordum yine onu destekliyorum. Çizgim belli.Senin ne yaptığın belli değil zaten. Bence boş ver. Denizde zaten Emir Kozcuoglu'nun bahsettiği Hadsiz bir özgüven var. Senin şişirmene gerek yok onu.
Sağlık olsun madem Simge demişsen canın sağ olsun kanka bakalım okuyacaklar mı senaryolarını
Benim niye ne yaptığım belli değilmiş, geçen oylamada da Sıla'yı destekliyordum yine onu destekliyorum. Çizgim belli.
Eğer eşitlikçi bir yarış olsaydı onlar da oy istemeseydi ben de istemeyecektim ama onlar da birçok etiket yaptılar benim günahım neSenin ne yaptığın belli değil zaten. Bence boş ver. Denizde zaten Emir Kozcuoglu'nun bahsettiği Hadsiz bir özgüven var. Senin şişirmene gerek yok onu.
Yok bu konuda da dedin. Biz finale çıktık bu bize yeter falan dedin.
Yarın da seni desteklerim, sıkıntı yok.Ben yarınlar için demiştim onu. Yarının belli olmaz.
Eğer eşitlikçi bir yarış olsaydı onlar da oy istemeseydi ben de istemeyecektim ama onlar da birçok etiket yaptılar benim günahım ne
Yarın da seni desteklerim, sıkıntı yok.
Kamuoyu beni dinliyor, oy toplarım sana.
Onlar herkesten istedi alacağını aldılar şimdi sıra bizdeDünden beri yapan tek sensin.
Emir'ede bu destekleri bekliyorum.
O kullandı farklı atlara oyna@destere sen de Sıla hayranısındır, geçen oylamada da Sıla'ya vermiştin. Bekliyoruz oyunu.
Onlar herkesten istedi alacağını aldılar şimdi sıra bizde
O kullandı farklı atlara oyna
Onlar herkesten istedi alacağını aldılar şimdi sıra bizde
O kullandı farklı atlara oyna
@sokak sanati Emir'e oy istiyor musun