2016 En Favori Şarkı 2016 | Büyük Final | Afitap vs Yankı

Sizce 2016'ın En Favori Şarkısı Hangisi?

• Sıla - Afitap

Oy: 25 51.0%
  • Simge - Yankı

Oy: 24 49.0%

• Kullanılan toplam oy
    49
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanka muhalif oyuna talibiz Sıla finalde kazanırsa Arka Sokaklar için bir eser söyleyebilir.
verebilirsem veririmde oy değiştirmeyi kaldırmış @Bully yada @mrt-06 simgeye verdim diye başta böyle oldu biraz daha erken gelseydiniz sıla 16-16 olucaktı simgeye pazartesi söylemişti içerdeyi seyrettiği zaman kırgın çiçekler yaktınla sılayı o hiç reklama girmedimi ogün

Bu konuda da yazmıştı. Finale çıktık yeter. Meydan söze kasım falan diyordu.:D 2 gündür Harun Bully oy toplamıyor ama oy toplamaya gerek yok diyen Deniz oy topluyor.:A
Doğru ama eksik bilgi :D ben Harun Sıla'ya oy verirse oy toplamayacağım dedim ama o Durum Leyla'ya verdi yani anlaşma fesih edildi :F

Ben galeyana getiriyorum. :A Ortalığı karıştırayım biraz, boş durmayayım. :Z :A

Senin ne yaptığın belli değil zaten. Bence boş ver. Denizde zaten Emir Kozcuoglu'nun bahsettiği Hadsiz bir özgüven var. Senin şişirmene gerek yok onu.:A

Doğru ama eksik bilgi :D ben Harun Sıla'ya oy verirse oy toplamayacağım dedim ama o Durum Leyla'ya verdi yani anlaşma fesih edildi :F

Yok bu konuda da dedin.:D Biz finale çıktık bu bize yeter falan dedin.:X

Senin ne yaptığın belli değil zaten. Bence boş ver. Denizde zaten Emir Kozcuoglu'nun bahsettiği Hadsiz bir özgüven var. Senin şişirmene gerek yok onu.:A
Benim niye ne yaptığım belli değilmiş, geçen oylamada da Sıla'yı destekliyordum yine onu destekliyorum. Çizgim belli. :A

verebilirsem veririmde oy değiştirmeyi kaldırmış @Bully yada @mrt-06 simgeye verdim diye başta böyle oldu biraz daha erken gelseydiniz sıla 16-16 olucaktı simgeye pazartesi söylemişti içerdeyi seyrettiği zaman kırgın çiçekler yaktınla sılayı o hiç reklama girmedimi ogün
Sağlık olsun madem Simge demişsen canın sağ olsun kanka bakalım okuyacaklar mı senaryolarını :A

Yok bu konuda da dedin.:D Biz finale çıktık bu bize yeter falan dedin.:X
Eğer eşitlikçi bir yarış olsaydı onlar da oy istemeseydi ben de istemeyecektim ama onlar da birçok etiket yaptılar benim günahım ne :A

Neyse siz toplayın benim oy biraz daha kıymet kazansın. Bekledikçe değerleniyor maşallah altın gibi.:Z

Sen o etkinlik benim için bitti demiştin. Boş ver.:A
Bu yarışma biter yarın Emir kalacak geriye :A unutma

@HachiKo Sıla de artık bu kez Karagül hatrına :(

@Aserat buraya gel valla uçan kafa atarım sana .ss

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...