O zaman beter ol .ssayol yine çok total düşünmüşsün af için değil karşılıklı alışveriş için sıla demiştim@mrt-06 bu yılan yanlış anlamış
![]()
O zaman beter ol .ssayol yine çok total düşünmüşsün af için değil karşılıklı alışveriş için sıla demiştim@mrt-06 bu yılan yanlış anlamış
![]()
nasilsin bitanesi. okudunmu messengerdeki yazimi ve o dedigim şeyiSıla'ya oy vererek azıcık affettim seni daha başka neler yapabilirsin .ss
AdamsınSıla'ya verdim bu sefer.![]()
Messenger giremedim hiç bakarım birazdan iyiyim sen nasılsınnasilsin bitanesi. okudunmu messengerdeki yazimi ve o dedigim şeyikontrol etmedim ben sonra
![]()
tamam. zaten az evvel anladım ulaşmamışAdamsın
@Seviyor sevmiyor KÇ arkadaşım Sıla'ya oy veriyorsun sanırım
Messenger giremedim hiç bakarım birazdan iyiyim sen nasılsın![]()
Canımsın ben de seni görünce kıpır kıpır oldumtamam. zaten az evvel anladım ulaşmamışne demek istediğimi anlarsin okurken. Seni gördüm daha iyi oldum
![]()
Sıla-Deniz-Yiğit ittifağını yeniden kuralım da son darbeyi yapalım.Canımsın ben de seni görünce kıpır kıpır oldumBiz de Sılacıyız işte
![]()
İttifak kurmadan da çok rahat kazanacağımıza eminimSıla-Deniz-Yiğit ittifağını yeniden kuralım da son darbeyi yapalım.![]()
ey hırs yapma 😡 akışına bırak. Yalnız ben Sılacı değilim, etiketlemeyin üstüme@Emin Özaltun malum geçen oylamada Sıla'yı da çok severim ama Durum Leyla daha güzel demiştin. Şimdi Durum Leyla yok Sıla seversin sen bence
İttifak kurmadan da çok rahat kazanacağımıza eminim
@Aserat Adresi biliyorsun
@Aserat
Kız hırs yapmış gibi halim mi var eğlenerek etiket yapıyorumey hırs yapma 😡 akışına bırak. Yalnız ben Sılacı değilim, etiketlemeyin üstümesadece daha az beğendiğim şarkılara denk geliyor
Cıksslaa ben eski toprağım bu forumda bir şeye pis pis sırıtıyorsam bir anlamı vardır kıvranın durun hiç kılımı kıpırdatmayacağım
kaybetse de umurumda değil
![]()
@Emin Özaltun malum geçen oylamada Sıla'yı da çok severim ama Durum Leyla daha güzel demiştin. Şimdi Durum Leyla yok Sıla seversin sen bence
İttifak kurmadan da çok rahat kazanacağımıza eminim
@Aserat Adresi biliyorsun
@Aserat
Bütün tabloyu almışsın hangisine özel güldünGüldürdün![]()
![]()
Olabilir.Muhteşem şarkı dimi melunum
1 gun once geleydin Durum Leyla - Yankı finali olacaktı şu an. ss
Kardeşim sadece bir tabirdir yoksa 2 kardeşim varMaşallah sürü ile kardeşin var![]()
Artık farklı bir isim kazansın.@Polat Şaşmaz aga oyun bekleniyor
@XanTier Simge'nin şarkısı senin tarzına daha uygun bence Melih
@Harunnn60'a sözümüz var yarıda bırakmak olmaz![]()