2016 En Favori Şarkı 2016 | Büyük Final | Afitap vs Yankı

Sizce 2016'ın En Favori Şarkısı Hangisi?

• Sıla - Afitap

Oy: 25 51.0%
  • Simge - Yankı

Oy: 24 49.0%

• Kullanılan toplam oy
    49
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avans verdik diye sevinmişler ortağım @denizz19 ile beraber mührü vuruyoruz :A :A

Finale kalan şarkılara bak.
Yankı şarkısı çok düz ama Simge'nin güzel sesinden dolayı katlandım tamamını dinlemeye fakat birinciliği hakeden bir şarkı değil.

Afitap çok hareketli sözleri karışık ama insani kendine çekiyor fakat çokta tarzım değil üzgünüm @denizz19
Ben başka şarkıları terciğ ederdim. Çok güzel şarkılar elendi. Yalın Yankıyı eleseydi favorim olurdu ki zaten Deniz'ede belirtmiştim ben Yalın'ı terciğ edeceğim diye. O şarkı için mücadele edilmemesini hala anlayamıyorum :S
iyi olan kazansın
ikisini kıyaslayınca Sıla daha ağır basıyor

Finale kalan şarkılara bak.
Yankı şarkısı çok düz ama Simge'nin güzel sesinden dolayı katlandım tamamını dinlemeye fakat birinciliği hakeden bir şarkı değil.

Afitap çok hareketli sözleri karışık ama insani kendine çekiyor fakat çokta tarzım değil üzgünüm @denizz19
Ben başka şarkıları terciğ ederdim. Çok güzel şarkılar elendi. Yalın Yankıyı eleseydi favorim olurdu ki zaten Deniz'ede belirtmiştim ben Yalın'ı terciğ edeceğim diye. O şarkı için mücadele edilmemesini hala anlayamıyorum :S
iyi olan kazansın
ikisini kıyaslayınca Sıla daha ağır basıyor
Sıla'ya oyunu verdin değil mi? :A

İlk turda Sıla'ya oy veren arkadaşlardan destek bekliyoruz yine. :X @destere @gözlemci @Tzira

@Güvencionurcu @Aserat @MelankoliK

Eze eze yankı. Finale yakışır bir karşılaşma değil.

YFde Durum Leylanın da eze eze kazanması lazımdı. Ama afitapın finale çıkması o kadar normal ki çıkmasaydı şaşırırdım.

Son düzenleme:
Özgür olmayınca sıkılıyorum forumda. Sohbetlerimiz, dertleşmelerimiz derken. Şimdi o olmayınca pek giresim de yok. :)
foruma en sessiz zamanda geldin malesef ayoll zaten geçmişe oranla topallıyor forum birde bizlerin olmadığı zamanda gelince haliyle sıkılmışsındır ama eski sohbet ortamını yavas yavas diriltecez inş :A :A :A

@Forumdash sen Yankı'yı seviyordun, desteğini bekliyoruz :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...