batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,266
- Puanı
- 1,061
Sıla'ya oyunu verdin değil mi?Finale kalan şarkılara bak.
Yankı şarkısı çok düz ama Simge'nin güzel sesinden dolayı katlandım tamamını dinlemeye fakat birinciliği hakeden bir şarkı değil.
Afitap çok hareketli sözleri karışık ama insani kendine çekiyor fakat çokta tarzım değil üzgünüm @denizz19
Ben başka şarkıları terciğ ederdim. Çok güzel şarkılar elendi. Yalın Yankıyı eleseydi favorim olurdu ki zaten Deniz'ede belirtmiştim ben Yalın'ı terciğ edeceğim diye. O şarkı için mücadele edilmemesini hala anlayamıyorum :S
iyi olan kazansın
ikisini kıyaslayınca Sıla daha ağır basıyor
gece konumun kapısını kilitlemeye geldim hırsız gelmesin diye baktım konuda yatıyorsun ayoll nöbet tutmaya alışmıssın@Seviyor sevmiyor sen de Sıla'ya oy atmışsın ilk tur, bekliyoruz oyunu yine.
Aynen.gece konumun kapısını kilitlemeye geldim hırsız gelmesin diye baktım konuda yatıyorsun ayoll nöbet tutmaya alışmıssın
daha çok aktif ol forumda ayoll 1 yıldır yolunu gözlüyorum sensiz forumun eğlence yönü azaldıAynen.
Özgür olmayınca sıkılıyorum forumda. Sohbetlerimiz, dertleşmelerimiz derken. Şimdi o olmayınca pek giresim de yok.daha çok aktif ol forumda ayoll 1 yıldır yolunu gözlüyorum sensiz forumun eğlence yönü azaldı
foruma en sessiz zamanda geldin malesef ayoll zaten geçmişe oranla topallıyor forum birde bizlerin olmadığı zamanda gelince haliyle sıkılmışsındır ama eski sohbet ortamını yavas yavas diriltecez inşÖzgür olmayınca sıkılıyorum forumda. Sohbetlerimiz, dertleşmelerimiz derken. Şimdi o olmayınca pek giresim de yok.
Muhteşem şarkı dimi melunumSimge-Yankı @Bully
1 gun once geleydin Durum Leyla - Yankı finali olacaktı şu an. ssEze eze yankı. Finale yakışır bir karşılaşma değil.
YFde Durum Leylanın da eze eze kazanması lazımdı. Ama afitapın finale çıkması o kadar normal ki çıkmasaydı şaşırırdım.
Sıla'ya oy vererek azıcık affettim seni daha başka neler yapabilirsin .ssdizi oylarını bekliyorum marulcuğum
ayol yine çok total düşünmüşsün af için değil karşılıklı alışveriş için sıla demiştim @mrt-06 bu yılan yanlış anlamışSıla'ya oy vererek azıcık affettim seni daha başka neler yapabilirsin .ss