2016 En Favori Şarkı 2016 | Büyük Final | Afitap vs Yankı

Sizce 2016'ın En Favori Şarkısı Hangisi?

• Sıla - Afitap

Oy: 25 51.0%
  • Simge - Yankı

Oy: 24 49.0%

• Kullanılan toplam oy
    49
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ee ben Sılacıyım :A Sen ne ara Simgeci oldun :F

Simge isminde 2 tane arkadaşım var, biri sınıftandı öteki tesadüf, ötekiyle daha yakınız ama o anlamda değil duygu düşünce birliği anlamında. :) Yani ister istemez Simge'yi destekleyeceğiz elbet. :A

Şaka bir yana Durum Leyla bile çıksaydı yine Simge derdim. Simgeci değilim ama bu üç şarkı içinden en hak edeni bu bana göre. Üstüne Sıla geçen turda antipatimi de kazanınca bu turda en sıkı Simgecilerden olmam şaşırtmamalı. :A

Hep bu "durumu eşitleyelim bari :A " düşüncesi yüzünden kaybediyoruz. Geçen @BesaleT de bu mantıkta hareket etti, o yüzden Sıla kazandı. :) Bu gidişle yine aynısı olacak gibi, zaten beraberlik bile Sıla'nın kazanması demektir her ne kadar final de olsa. :)

Keşke oylamalar tümden gizli olsaymış. :A
Simge'ye verdik işte daha ne yapalım. :A

Simge isminde 2 tane arkadaşım var, biri sınıftandı öteki tesadüf, ötekiyle daha yakınız ama o anlamda değil duygu düşünce birliği anlamında. :) Yani ister istemez Simge'yi destekleyeceğiz elbet. :A

Şaka bir yana Durum Leyla bile çıksaydı yine Simge derdim. Simgeci değilim ama bu üç şarkı içinden en hak edeni bu bana göre. Üstüne Sıla geçen turda antipatimi de kazanınca bu turda en sıkı Simgecilerden olmam şaşırtmamalı. :A
Gerçekten haklı gerekçelerin varmış :A

Simge'ye verdik işte daha ne yapalım. :A
Gözleri doymuyor :F

SILA

Simge - Yankı

CpUX6NmWAAAtJ_8.jpg

diyoruz arkadaşlar. 2016'nın en farklı şarkısı sonuçta. Nostaljik bir havası da var. :bhr::bhr::bhr:

@destere @xemrexxx @Çiğdem- @mrt-06 @EFE UYSAL @sürgünüm @MasacRE-
@Billy Kane @sokak sanati @Yakamoz-Asi @tolgab @Bully :A
resimler muhteşem olsada malesef Afitap'a çarptı :) yani oyumu değiştirecek kadar etkili olmadı :)

şimdi gördüm yaa çok pardon ama sanırım benim oy um mu belirledi yani şimdi kazananı ? :D
Daha yaklaşık 3 gün var oylamanın kapanmasına merak etme, bu köprünün altından çok sular akar :A

Oylama için uğraşmamak çok tarz bir şeymiş :F herkes birbirini yiyedursun :A Sadece 3 oy fark mı :A

Afitap dedim marul kafa @denizz19 ama müzik sektöründen göçüp gidesice ferhata oy bekleme, biz dinlediğimize oy veririz:A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...