Ee ben Sılacıyım386838383382822289954233987424815162342 kişiyi de biz etiketledik zaten oy atması için, dimi![]()
Ee ben Sılacıyım386838383382822289954233987424815162342 kişiyi de biz etiketledik zaten oy atması için, dimi![]()
Ee ben SılacıyımSen ne ara Simgeci oldun
![]()
Simge'ye verdik işte daha ne yapalım.Hep bu "durumu eşitleyelim bari" düşüncesi yüzünden kaybediyoruz. Geçen @BesaleT de bu mantıkta hareket etti, o yüzden Sıla kazandı.
Bu gidişle yine aynısı olacak gibi, zaten beraberlik bile Sıla'nın kazanması demektir her ne kadar final de olsa.
Keşke oylamalar tümden gizli olsaymış.![]()
Gerçekten haklı gerekçelerin varmışSimge isminde 2 tane arkadaşım var, biri sınıftandı öteki tesadüf, ötekiyle daha yakınız ama o anlamda değil duygu düşünce birliği anlamında.Yani ister istemez Simge'yi destekleyeceğiz elbet.
Şaka bir yana Durum Leyla bile çıksaydı yine Simge derdim. Simgeci değilim ama bu üç şarkı içinden en hak edeni bu bana göre. Üstüne Sıla geçen turda antipatimi de kazanınca bu turda en sıkı Simgecilerden olmam şaşırtmamalı.![]()
Gözleri doymuyorSimge'ye verdik işte daha ne yapalım.![]()
resimler muhteşem olsada malesef Afitap'a çarptıSimge - Yankı
![]()
diyoruz arkadaşlar. 2016'nın en farklı şarkısı sonuçta. Nostaljik bir havası da var.
@destere @xemrexxx @Çiğdem- @mrt-06 @EFE UYSAL @sürgünüm @MasacRE-
@Billy Kane @sokak sanati @Yakamoz-Asi @tolgab @Bully![]()
Harun'a haddini bildirdin helalSILA
resimler muhteşem olsada malesef Afitap'a çarptıyani oyumu değiştirecek kadar etkili olmadı
![]()
Ankete oy vermedin sanırım, bir yükseliş olmadıSİMGE ciciş- YANKI 😉
şimdi gördüm yaa çok pardon ama sanırım benim oy um mu belirledi yani şimdi kazananı ?Ankete oy vermedin sanırım, bir yükseliş olmadı![]()
Daha yaklaşık 3 gün var oylamanın kapanmasına merak etme, bu köprünün altından çok sular akarşimdi gördüm yaa çok pardon ama sanırım benim oy um mu belirledi yani şimdi kazananı ?![]()
aaaa demek ki AKARSU terimi burdan geliyormuş !??Daha yaklaşık 3 gün var oylamanın kapanmasına merak etme, bu köprünün altından çok sular akar![]()
Karşısında Sıla var be.Çünkü 2016'nın en iyi şarkısı YankıSözler, verdiği duygu falan tek kelimeyle efsane
Sen neyini beğenmedin![]()
Vermedin mi? Bak vermediyden Sıla'nın muhalifliğini düşün.Oyumu kullandığımı kim söyledi?İstersen @Çiğdem-e sor.
![]()
Oylama için uğraşmamak çok tarz bir şeymişherkes birbirini yiyedursun
Sadece 3 oy fark mı
![]()
Hahaha Allah seni kahretmesin bir de iftira atıyor la dün gece çıktım çıkış o çıkşAz önce 4'tü. Özelden çalışmalara devam. Her progilune baktığımda özelden konuşuyor yazıyor.![]()