Sılacım arayı açmış iyicene![]()
Laa hoş geldin. İşim düştü sana. İşim düşmesede yazardım biliyorsun.
Hoş gelmişsin enisimiyi ki geldin
Niye ki Simgeciler de mi seni kandırdı![]()
1-2'si istediğin oyları vermedi.s.s
Hoş gelmişsin enisimiyi ki geldin
Denizcim sılaya benden tam destek bilirsin 😉Hoş gelmişsin enisimiyi ki geldin
Bence Sıla de finalde Emiri desteklerim çıkarsa ki çıkacak gibiLaa hoş geldin. İşim düştü sana. İşim düşmesede yazardım biliyorsun.
Tabii canım bilirim seni ben 🙂 hoşbulduk bu aradaLaa hoş geldin. İşim düştü sana. İşim düşmesede yazardım biliyorsun.
Bence Sıla de finalde Emiri desteklerim çıkarsa ki çıkacak gibi![]()
Emir kimdi ya@gözlemci Emire oy isteyecek sokak sanatı Sıla'ya oy verirsen veririm de![]()
Emir şarkıcı değil Kara Sevda dizisindeki gençEmir kimdi yadinlemem lazım o anıma bağlı
Denizcim gönlünden geçiyorsa versin sılaya zorla oy almayalım
![]()
Tabii canım bilirim seni ben 🙂 hoşbulduk bu aradabuyur canım alayım
Kimseyi kırmam bilirsin verdim EMir'e ama gönlüm Duru karakterinde kaldıhttps://fav10.net/forum/threads/en-...yrek-final-a-grubu.267214/page-8#post-3044886
Burada başka bir yarışma var.Emir Kozcuoģlu efsanesi yarışıyor. Forumcak Emir istiyor kalpler ama bazılarının eli hatalı oylamıs yoksa içlerinden geçen Emir. Yani Emir der misin.
Ayrıca son malum konu haricinde hep göz merceģimizdeydin.![]()
Öyle bir süslüyor ki ben bile etkilendimhttps://fav10.net/forum/threads/en-...yrek-final-a-grubu.267214/page-8#post-3044886
Burada başka bir yarışma var.Emir Kozcuoģlu efsanesi yarışıyor. Forumcak Emir istiyor kalpler ama bazılarının eli hatalı oylamıs yoksa içlerinden geçen Emir. Yani Emir der misin.
Ayrıca son malum konu haricinde hep göz merceģimizdeydin.![]()
Hahahah ben çok farklı düşünüyorum bu aralar , beni en iyi sen anlarsınEmir şarkıcı değil Kara Sevda dizisindeki genç![]()
Aşık mısın nesinHahahah ben çok farklı düşünüyorum bu aralar , beni en iyi sen anlarsın![]()
Aşk mı nefret mi ben de çözemedim halenAşık mısın nesin![]()
Kimseyi kırmam bilirsin verdim EMir'e ama gönlüm Duru karakterinde kaldı![]()
Öyle bir süslüyor ki ben bile etkilendim![]()
Sıla de sana bir oy bulacağım sözDuru'da var tabi ama onu herkes kendi içinde paylaşsın. Genele yayıp üst tura çıkarmaya gerek yok.
1-2 oy topla bari bize.![]()
Sıla de sana bir oy bulacağım söz![]()
Tabii ki Sıla dedim.![]()