Burası da benim umurumda değil zaten iki tane birbirinden kötü şarkı o yüzden sıkıntı yok güzel anlaşma yaniSarp'ı nasıl olsa daha desteklemeyeceğim![]()
Burası da benim umurumda değil zaten iki tane birbirinden kötü şarkı o yüzden sıkıntı yok güzel anlaşma yaniSarp'ı nasıl olsa daha desteklemeyeceğim![]()
Kötü dediğin için Emire oy toplayayım mı yaparım yaniBurası da benim umurumda değil zaten iki tane birbirinden kötü şarkı o yüzden sıkıntı yok güzel anlaşma yani![]()
Kötü dediğin için Emire oy toplayayım mı yaparım yani![]()
DINININI ( bunu müzik olarak düşünün)
Bir önceki grupta Sıla hep gerideyken tur atladi. Acaba şimdi tam tersimi olacakberaberlik yine Silaya yarayacak ve hala hiç birşey bitmiş değil
Bakalım @Bully Yankıyı birinciliğe taşıyacakmı yoksa gülen taraf DenYiğ mi olacak@MasacRE- nin ihanetine Bully ne diyecek
DINININI.......
DenYiğ olacakDINININI ( bunu müzik olarak düşünün)
Bir önceki grupta Sıla hep gerideyken tur atladi. Acaba şimdi tam tersimi olacakberaberlik yine Silaya yarayacak ve hala hiç birşey bitmiş değil
Bakalım @Bully Yankıyı birinciliğe taşıyacakmı yoksa gülen taraf DenYiğ mi olacak@MasacRE- nin ihanetine Bully ne diyecek
DINININI.......
Ben @Bully nin gerçekten desteklediği isimlere destek oldum zaten burada da hangisinin kazandığı umurumda değil bana göre ikisi de finali haketmeyen şarkılarDINININI ( bunu müzik olarak düşünün)
DINININI.......
Bu ihanet çok konuşulurDINININI ( bunu müzik olarak düşünün)
DINININI.......
Aynen Seviyor Sevmiyor çifti gibiyiz
Hoş gelmişsin enisimSılacım arayı açmış iyicene![]()
Niye ki Simgeciler de mi seni kandırdıOy vermeme konusunda iyice emin oldum sanırım.![]()