2016 En Favori Şarkı 2016 | Büyük Final | Afitap vs Yankı

Sizce 2016'ın En Favori Şarkısı Hangisi?

• Sıla - Afitap

Oy: 25 51.0%
  • Simge - Yankı

Oy: 24 49.0%

• Kullanılan toplam oy
    49
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Afitap geçici popüler bir şarkıydı zamanında dinledik ama açıp dinlemem artık. Yankı ise yıllar sonra bile dinlenecek nitelikte bir klasik. Eşi, benzeri ender bulunan bir şarkı.

Her forum etkinliğinde Sıla'nın bu kadar öne çıkarılmasından da tiksinir hale geldim. Gelecek yılki etkinlikte Yan Benimle finale gelse anlarım ama Afitap çeyrek final bile hak etmiyordu.

Afitap geçici popüler bir şarkıydı zamanında dinledik ama açıp dinlemem artık. Yankı ise yıllar sonra bile dinlenecek nitelikte bir klasik. Eşi, benzeri ender bulunan bir şarkı.

Her forum etkinliğinde Sıla'nın bu kadar öne çıkarılmasından da tiksinir hale geldim. Gelecek yılki etkinlikte Yan Benimle finale gelse anlarım ama Afitap çeyrek final bile hak etmiyordu.
O senin fikrin. Ben yıllar sonra Afitap dinlerim sen Yankı dinlersin. Ben de senin her fırsatta Sila'ya laf vurmandan sıkıldım o ne olacak. :)

@S.G.A.T. Sıla'ya oyunu bekliyoruz. :D
çok teşekkürler etiket için Yiğit. haberim olmayacaktı yoksa oylamadan ama oyum tabi ki Yankı'ya:D. Bence sadece bu senenin değil son 5 yılın en iyilerinden.

Sıla kazanırsa forum sanat anlamında benim için biter.
forumda hep fanlık duygusu objektiklifliyin önünde durdu,ezdi geçti.Konuyu görünce şarkılara bakmadan bir Sıla şarkısının finalde olacağı aklımdan geçti mesela:):)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...