Ilk elenen sen olursun da acaba diğer iki kişi kim olur
Neden ilk elenen ben olurum ya
Ilk elenen sen olursun da acaba diğer iki kişi kim olur
3kisi elenecek ama tabi sen genelde çelme atan birisin bakalımNeden ilk elenen ben olurum ya
3kisi elenecek ama tabi sen genelde çelme atan birisin bakalım
Aşkımsın😉 Bakalım ne olacak hayırlısı olsun sen eğleniyosun ya o bana yeter
sorduğun için teşekkürler düşünceli arkadaşim. Biraz baş ağrım var ama iyiyim. Dün erken uyumak iyi geldiSende beniimmm nasıl oldun gribin geçtimi biraz😉
sorduğun için teşekkürler düşünceli arkadaşim. Biraz baş ağrım var ama iyiyim. Dün erken uyumak iyi geldi
bugünde baya yoğundum. Misafirlerim şimdi kalktı
evet. ilk gün hastaykende vardı misafirNe demek cnm benim sorarım ben içim rahat etmez yoksa kıyamam hsta hasta misafirmi ağırladın ya
evet. ilk gün hastaykende vardı misafir
bugünki farkliydi bi yaşlı teyze var her akşam giderim yardıma. bugunde doğum günüydu pek kimsesi yok. kendini yalniz hissetmesin diye arkadaslarimla ondaydik. sonrada arkadaslar bana çaya geldiler
insan doğum gününü kutlamasa bile bir beklentisi oluyor acaba hatırlanacakmıyım diye. Çok duygulandı ve onu çok iyi anlıyorum. Önemsendiğini görmek hissetmek insanı mutlu ediyor.Ay ne güzel ne iyi etmisşin yardım etmene çok sevindim valla iyiki doğmuş teyzemiz oh iyi olmuş yalnız kalmamışsın😉
insan doğum gününü kutlamasa bile bir beklentisi oluyor acaba hatırlanacakmıyım diye. Çok duygulandı ve onu çok iyi anlıyorum. Önemsendiğini görmek hissetmek insanı mutlu ediyor.
evet ve o hissi hissetmediğin an bir yıkım yaşıyorsun.Öyle cnm ya en çokta böyle özel günlerde insan kendini önemsenmesini istiyor işte 😉
Fırsat bulursam bakacağım inşallah Ama bugün aşırı yorgunum yarın incelerim artıkevet ve o hissi hissetmediğin an bir yıkım yaşıyorsun.
@Doğu bizim konu burada ve videolarda
Kemal Sunal haftasını kaçırdın
süre çok size benim yarışma farklı. salıya kadar vaktin var sonra sali günu yeni bir liste gelecek ve perşembe günü bir tane daha ben 3 haftada bir sonuç açıklıyorum. jüriler geç yollayabilir oylarını Ben sana zamanı gelince gerekli açıklamayi yaparım. başka bir gün çizgi filmleri izleyip oylarsınFırsat bulursam bakacağım inşallah Ama bugün aşırı yorgunum yarın incelerim artık
Ooo tam aradığım yarışma 3 haftada bir oy veriyoruz @Çiğdem- kız bak da utan Bu arada senin ekürin Çiko bana bi hoşgeldin bile demedi Foruma ilk geldiğimde de merhaba dememişti çok kinciyimdir ben Oy istemeye gelince yakamıza yapışır baksın da örnek alsın eli maşalı hogathasüre çok size benim yarışma farklı. salıya kadar vaktin var sonra sali günu yeni bir liste gelecek ve perşembe günü bir tane daha ben 3 haftada bir sonuç açıklıyorum. jüriler geç yollayabilir oylarını Ben sana zamanı gelince gerekli açıklamayi yaparım. başka bir gün çizgi filmleri izleyip oylarsın
evet ve o hissi hissetmediğin an bir yıkım yaşıyorsun.
@Doğu bizim konu burada ve videolarda
Kemal Sunal haftasını kaçırdın
o 3 haftada 3 oylama yapman gerekecek ama tabi istediğin zaman ayni gün hepsini arada çıkarabilirsinOoo tam aradığım yarışma 3 haftada bir oy veriyoruz @Çiğdem- kız bak da utan Bu arada senin ekürin Çiko bana bi hoşgeldin bile demedi Foruma ilk geldiğimde de merhaba dememişti çok kinciyimdir ben Oy istemeye gelince yakamıza yapışır baksın da örnek alsın eli maşalı hogatha
Biliyorum gördüm O da yok ortalıkta yine hangi zenci mevkiidaşlarıyla sıvamaya gitti acep ?o 3 haftada 3 oylama yapman gerekecek ama tabi istediğin zaman ayni gün hepsini arada çıkarabilirsin
ruh ikizimsinya daha sen gelmedende yazmıştım @destere de seni çok özledi
Benim üzüntümde uzun sürüyor bazı konularda.😉 evet cnm aynen öyle ben balık burcuyum dhad üzülüyorum
neyse oylarımı gönderdim ben sana
biz @destere ile artık çok güzel anlaşıyoruz. yarışmamdada en büyük destekçim. Mosiyi öldürdükten sonra aramız çok iyi. demekki tüm mesele mosi ekindeymişBiliyorum gördüm O da yok ortalıkta yine hangi zenci mevkiidaşlarıyla sıvamaya gitti acep ?
Benim üzüntümde uzun sürüyor bazı konularda.
neyse.
evet canım aldım oyları
biz @destere ile artık çok güzel anlaşıyoruz. yarışmamdada en büyük destekçim. Mosiyi öldürdükten sonra aramız çok iyi. demekki tüm mesele mosi ekindeymiş