Aşk Evlilik Boşanma ilk bölüm için fena bir açılış yapmamış (iki grupta Gizli Bahçe'den iyi başlamış) ama selefi 4 reyting aldığında bile tamah edemeyen kanalın gözüne girmek için sonraki haftalarda ağzıyla kuş tutması lazım. İlk bölüm fena değildi ama aynı kanalda bu türün daha iyi yapımlarını izlemiştik o yüzden fazla yükselebilir mi şüpheliyim. Yine de aşiretli kusmuklar izleneceğine bu dizi çıkış yapıp tutunsun isterim.
Bahar iki hafta önce 9 bandına dayanmıştı ama yine 6-7 seviyesine geriledi. Bölümlerde sezon başına göre biraz toparlanma var ama senaristlerin sürekli fikir değiştirmesi ve hikayenin uzun vadeli kesin bir rotasının olmaması reytingleri de olumsuz etkiliyor gibi.
Bir Gece Masalı haftalardır Bahar'ın tozunu yuttuktan sonra Total'de eteğine yapışmış ama gelecek hafta fark yine açılır diye tahmin ediyorum.
Bahar iki hafta önce 9 bandına dayanmıştı ama yine 6-7 seviyesine geriledi. Bölümlerde sezon başına göre biraz toparlanma var ama senaristlerin sürekli fikir değiştirmesi ve hikayenin uzun vadeli kesin bir rotasının olmaması reytingleri de olumsuz etkiliyor gibi.
Bir Gece Masalı haftalardır Bahar'ın tozunu yuttuktan sonra Total'de eteğine yapışmış ama gelecek hafta fark yine açılır diye tahmin ediyorum.
------
Yorulduğunu söyledi ama hiçbir zaman tükendim diye bir şey demedi magazin basını başka tarafından anladığı için hemen o yaftayı yapıştırdı. Kadının göbek bağı Kızılcık Şerbeti'yle bir kesilmediği için istediğini yapabilir.Hayır tükendim dedi ayrildi diziden yeni diziye gecti 🤣