MusicSurvivor 6.Sezon 2.Hafta Sonuçları

Herkes yaranma derdinde neyse ben jüriyim hiç öyle niyetim yok.:A
Kişilere oy verenler diskalifiye edilmeli gunesinoglu 2. Sezon öyle bir uygulama yapmıştı kendisini taktir ediyorum yeniden.:A
Bazı jürilerde kişiye göre oy veriyormuş. :D Duyduğum en iyi kural burada. :D @Çiğdem- Direkt uygula bu kuralı :D

Bazı jürilerde kişiye göre oy veriyormuş. :D Duyduğum en iyi kural burada. :D @Çiğdem- Direkt uygula bu kuralı :D
Herkes yaranma derdinde neyse ben jüriyim hiç öyle niyetim yok.:A
Kişilere oy verenler diskalifiye edilmeli gunesinoglu 2. Sezon öyle bir uygulama yapmıştı kendisini taktir ediyorum yeniden.:A
kimseyi kanıt olmadan suçlayamıyorsunkı :( umutada haksız kullanıyorsun diyen var umutu kovsam dicekki ben haklı kullanıyorum kanıt olmadan kimse suçlanmaz birde benim bu forumda herkesle aram iyidir bir yarışma yüzünden kimseyle ara bozmaya değmez :bhr:

Madem yanlış anladım haftaya doğru anlat :A ama 2 puanlık şarkı değildi 5 versen o kadar gam yemezdim .ss
Şarkıyı görmeden karar vermem o zaman bende şikeci olurum. :D Lafın gelişi haftaya gülersin dedim. Güzel şarkı seç de güldürelim seni :D

kimseyi kanıt olmadan suçlayamıyorsunkı :( umutada haksız kullanıyorsun diyen var umutu kovsam dicekki ben haklı kullanıyorum kanıt olmadan kimse suçlanmaz birde benim bu forumda herkesle aram iyidir bir yarışma yüzünden kimseyle ara bozmaya değmez :bhr:

Ben zaten adil kullanıyorum sadece işlerine gelmeyenler konuşuyor.:F Ferhat'ında baktım güzel şarkısı varmış. Aslı Güngör ile düeti iyi mesela.:X

@vadikızı oyları
15.Ferhat Göçer - Sarıl Bana
14.Emre Kaya Toz
13.Rafet El Roman - Yalancı Şahidim
12.Gökhan Tepe - Gelsen de Anlatsam
11.Betül demir karaağaç
10.Zeki Müren Rüyalarda Buluşuruz
9.Emre Altuğ - Birde Bana Sor
8.Erkin Koray - Anma Arkadaş
7.Mehmet Erdem - Kimse Bilmez
6.Gökçe-Çık hayatımdan
5.Kazım koyuncu Ayrılık şarkısı
4.Feridun Düzağaç - Nadas
3.Aşık veysel-bir seher vakti
2.Mirkelam - Asuman Pansuman
1.Ayse Hatun Önal - Güm Güm
@vadikızı oylar hızlı açıklanınca bu aradan kaynamış :F çok teşekkür ederim canım çok sağol öpüyorum :A

Öncelikle @Billy Kane diskalifiye olmasına üzüldüm ben kendi adıma yarışma daha başlamadan şarkıcılar açıklanırken Emreye ayşe hatun önalı hiç sevmediğimi yüksek oy beklememesini keşke Ece Seçkin ile gelseydin diye söylemiştim :( üzgünüm Emrem

@Bully @turkuazz @Tolstoyevski final puanı almanızı tebrik ederim :Dbaşarılarınızın devamını dilerim

Bana oy veren
@Dosi @Bully @denizz19 @mrt-06 @berkann @sokak sanati @mesmeso61 @ozmoturk @turkuazz @OzaN @dreamy @MasacRE- @cookies @MayısKralı @Harunnn60 @Maskeli Fedai @tolgab @batuhankaralar @xemrexxx @MEnes @FaJi
hepinize çok tşk ederim sağolun arkadaşlarım :D

@vadikızı oylar hızlı açıklanınca bu aradan kaynamış :F çok teşekkür ederim canım çok sağol öpüyorum :A

:ppp:Nasıl takip ediyosun sonuçlar bidahakine dikkat ediniz boniş beycim:F

Öncelikle @Billy Kane diskalifiye olmasına üzüldüm ben kendi adıma yarışma daha başlamadan şarkıcılar açıklanırken Emreye ayşe hatun önalı hiç sevmediğimi yüksek oy beklememesini keşke Ece Seçkin ile gelseydin diye söylemiştim :( üzgünüm Emrem

@Bully @turkuazz @Tolstoyevski final puanı almanızı tebrik ederim :Dbaşarılarınızın devamını dilerim

Bana oy veren
@Dosi @Bully @denizz19 @mrt-06 @berkann @sokak sanati @mesmeso61 @ozmoturk @turkuazz @OzaN @dreamy @MasacRE- @cookies @MayısKralı @Harunnn60 @Maskeli Fedai @tolgab @batuhankaralar @xemrexxx @MEnes @FaJi
hepinize çok tşk ederim sağolun arkadaşlarım :D

:ppp:Nasıl takip ediyosun sonuçlar bidahakine dikkat ediniz boniş beycim:F
Kız kaçmış aradan :F