hahha ayy çok tatlı benim küçüklüğümede benziyor
Enteresan şeyler oluyor. Ortada bir mantıksızlık var. -puan falan girseydiniz bari1. eledik ayoll bundan büyük şikemi olur
Lafın gelişi dedim üzülmeye yine de hazırla kendiniDaha şarkımı görmedin ama sevindir beni
ayşe hatun ve emra kaya -15 aldılar zaten ama billy kane bilerek oy vermediğini yarışmak istemediğini belirtti bende sordum çekildi ben napayım istemeyeni zorla yarıştıramamkı trol için kaıtlyıor galiba dahada kabul etmemEnteresan şeyler oluyor. Ortada bir mantıksızlık var. -puan falan girseydiniz bari
3. haftayı açsana.ayşe hatun ve emra kaya -15 aldılar zaten ama billy kane bilerek oy vermediğini yarışmak istemediğini belirtti bende sordum çekildi ben napayım istemeyeni zorla yarıştıramamkı trol için kaıtlyıor galiba dahada kabul etmem
Ah şu kişilere göre oy verilme olayı olmasa.. ne kadar da güzel yarışmalar olacakHerkesin müzik zevki farklı ama her yarıştığı yarışmacıya sırf sevdiği isim yönetiyor diye tam puan veren var haklısın.
Geçen hafta trip atarken sen tatlı gözükmüştün benim gözümeGözüme tatlı gözüktün bugün.
yarın cnm biraz dinlenecez 2 saat aralıksız acunun survivorunu sunuyoruz sankı fiziksel oalrak bittim3. haftayı açsana.
Ben üzülünce ruhen hastalanıyorum bence üzmeLafın gelişi dedim üzülmeye yine de hazırla kendini
Ah şu kişilere göre oy verilme olayı olmasa.. ne kadar da güzel yarışmalar olacak
Ne kadar güzel fikirmiş troll fikri. Yeni sezonda bende mi yapsam acabaayşe hatun ve emra kaya -15 aldılar zaten ama billy kane bilerek oy vermediğini yarışmak istemediğini belirtti bende sordum çekildi ben napayım istemeyeni zorla yarıştıramamkı trol için kaıtlyıor galiba dahada kabul etmem
Aynen keşke kişilere düşük verilmeseAh şu kişilere göre oy verilme olayı olmasa.. ne kadar da güzel yarışmalar olacak
Geçen hafta trip atarken sen tatlı gözükmüştün benim gözüme
@mrt-06 ın yarışmasındada aynısını yapmıstı bu 2.haftaNe kadar güzel fikirmiş troll fikri. Yeni sezonda bende mi yapsam acaba
Ben üzülünce ruhen hastalanıyorum bence üzme
Bir şey olmaz bir şey olmaz Sen çok yanlış anladın işiAynen keşke kişilere düşük verilmese
Ben nasıl yapayım ayoll aldığım puana baksana
hahah aa yine kurtuldu bu hafta ama haftaya ne olucak bakalım suyu ısınıyor taş devrinden çıkabilir inş @sokak sanatiAslında yapar yapmasına da o işin tadını çıkarmanın derdinde. Yoksa @MasacRE- kardeşimde o cesaretin olmadığını sanma yani.
fajiyi çağırırdımda mesajı siyasi olarak anlar@mrt-06 ın yarışmasındada aynısını yapmıstı bu 2.hafta
Madem yanlış anladım haftaya doğru anlat ama 2 puanlık şarkı değildi 5 versen o kadar gam yemezdim .ssBir şey olmaz bir şey olmaz Sen çok yanlış anladın işi