MusicSurvivor 6.Sezon 2.Hafta Sonuçları

Bu puanlama sistemi ayrı alem napalım biz :( @Çiğdem- baya sürsün diye bi sürü şarkıcı almış 5 tane olsa harika attığımı hatırlar ona göre puan verirdim ama unutuyrumm sonradan ve oylarken o anki ruh halim ve zevkine göre puanlıyorum :D
aaa hasta çocuğu ne üzüyorsunuz siz 2 koca kafa @Bully @ozmoturk

:kizgin::kizgin::kizgin:
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg

Enteresan şeyler oluyor. Ortada bir mantıksızlık var. -puan falan girseydiniz bari :D
ayşe hatun ve emra kaya -15 aldılar zaten ama billy kane bilerek oy vermediğini yarışmak istemediğini belirtti bende sordum çekildi ben napayım istemeyeni zorla yarıştıramamkı trol için kaıtlyıor galiba dahada kabul etmem :A

Ah şu kişilere göre oy verilme olayı olmasa.. ne kadar da güzel yarışmalar olacak :D

Herkes yaranma derdinde neyse ben jüriyim hiç öyle niyetim yok.:A
Kişilere oy verenler diskalifiye edilmeli gunesinoglu 2. Sezon öyle bir uygulama yapmıştı kendisini taktir ediyorum yeniden.:A

ayşe hatun ve emra kaya -15 aldılar zaten ama billy kane bilerek oy vermediğini yarışmak istemediğini belirtti bende sordum çekildi ben napayım istemeyeni zorla yarıştıramamkı trol için kaıtlyıor galiba dahada kabul etmem :A
Ne kadar güzel fikirmiş troll fikri. :D Yeni sezonda bende mi yapsam acaba :) :D

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan