MusicSurvivor 6.Sezon 2.Hafta Sonuçları

Bir gün kalpten götüreceksin beni. .ss Tam umutla sonuçlara bakıyorum zirve beklerken 3 veriyorsun o anki hayal kırıklığımı tahmin edebiliyor musun? Bu hafta da tam tersi bir duygudaydım sevinçlendim. :A

Neyi? :D
billy kane sendede 2.hafta oy vermeyip elenmemişmiydi cnm :A burada şarkısı elenmeyince bu seferde kendisi kendisini şutladı bu trolu daha yaırşmalara sokmayalım ayoll :A

Kara Sevdaya geçtim.:A Asu olayı büyüyor.:F
Bizde daha bitmemis :A Kemal ve Emirin araba sahnesi :) derken bitti :D başbakanin konusmasi vardi ondan böyle oldu :)

@turkuazz @Tolstoyevski tebrik ederim. Bekliyordum zaten.
@Bully senide tebrik ederim beklemiyordum :A ya sonrada Bully hep final puani aliyor birinci oluyor diye söyleniyorlar. Şimdi birinci olan kişinin elenmesi puan almana vesile oldu ve yarışmacılar güzel şarkilari erkenden harcaya harcaya yine sana final tattiracaklar bu gidişle :D @Çiğdem- kiz niye yarismadan kovdun o bayani kiz. Ben ne guzel kafadan 1 puanım hep hazırdı. Şimdi bana iş çıkardın :A

Son düzenleme:
Bizde daha bitmemis :A Kemal ve Emirin araba sahnesi :) derken bitti :D başbakanin konusmasi vardi ondan böyle oldu :)

@turkuazz @Tolstoyevski tebrik ederim. Bekliyordum zaten.
@Bully senide tebrik ederim beklemiyordum :A ya sonrada Bully hep final puani aliyor birinci oluyor diye söyleniyorlar. Şimdi birinci olan kişinin elenmesi puan almana vesile oldu ve yarışmacılar güzel şarkilari erkenden harcaya harcaya yine sana final tattiracaklar bu gidişle :D @Çiğdem- kiz niye yarismadan kovdun o bayani kiz. Ben ne guzel kafadan 1 puanım hep hazırdı. Şimdi bana iş çıkardın :A
Kısmet be dosi'cim bakacaz artık :A Teşekkürler :D

İyi ki de kovmuş o trolü, 1 final puanını kaptık güzel oldu :Z

Zaten en geç 2 haftaya gidecekti :D

1'ler benden uzak dursun da kime giderse gitsin :A
Yok canım kolay kolay almazsin herhalde, iyilik yapip 2 veririm herhalde :A
Son 4-5 sanatcı arasinda kalirsan belki ozaman 1 alirsin 😛
Survivordaki yazimi okudunmu :A yemeğimi yedim :D

@destere oy vermeye yetişebilicekmi bakalım @sokak sanati :A

O birazdan damlar senin seslendiğini kesin duymuştur.:A

Yatıyordur bence. :A

bugüne kadarki şarkı kalitesi açısından en berbat haftalardan biriydi zaten :) biraz kazım koyuncu biraz zeki müren biraz aşık veysel dersek gerisi fiyaskoydu :) ve sonuçlara bakınca elenen kendi isteğiyle elendiği için oy verip vermemem elenen içinde bir anlam ifade etmemiş :) yani oylarımı yollamayacağım haftayı tam denk getirmişim :) tabi hogatha bu bilerek olmadı unutmuşum oy yollamayı :) bu duruma en çok sevinenlerde @Bully ve @denizz19 oldu sanırım oy versem eminim üçer basamak aşağıda kalacaklardı neyse haftaya telafi ederiz artık :)

bu @EFE UYSAL ile @destere aynı zaman diliminde kaybolup ortaya çıkmadılar şüphelenSEMMİ ponpon kızlar konusuyorlardı en son :A :A :A @mrt-06

@EFE UYSAL ile birlikte noyana girdik bu kurban bayramında :)

bugüne kadarki şarkı kalitesi açısından en berbat haftalardan biriydi zaten :) biraz kazım koyuncu biraz zeki müren biraz aşık veysel dersek gerisi fiyaskoydu :) ve sonuçlara bakınca elenen kendi isteğiyle elendiği için oy verip vermemem elenen içinde bir anlam ifade etmemiş :) yani oylarımı yollamayacağım haftayı tam denk getirmişim :) tabi hogatha bu bilerek olmadı unutmuşum oy yollamayı :) bu duruma en çok sevinenlerde @Bully ve @denizz19 oldu sanırım oy versem eminim üçer basamak aşağıda kalacaklardı neyse haftaya telafi ederiz artık :)

Evet ya değişik bir haftaydı bence de. :A
@Çiğdem- herkese sürpriz yaptı. :A

Ben de de Çiğdem'e aynısını dedim, destere oylamadıysa muhakkak önemli işleri vardır diye, neyse olan olmuş artık sağlık olsun :A

Murat Dalkılçık'ı çok mu beğendin bu hafta :A

Evet ya değişik bir haftaydı bence de. :A
@Çiğdem- herkese sürpriz yaptı. :A
la seninde yarışmaya cücük kadar katkın yok sen nerelerde oynaşıyorsun ? :)

Ben de de Çiğdem'e aynısını dedim, destere oylamadıysa muhakkak önemli işleri vardır diye, neyse olan olmuş artık sağlık olsun :A

Murat Dalkılçık'ı çok mu beğendin bu hafta :A
kılçığa bayılmıştım ağlayarak izledim klibi :)
tabi oy yollamadığım için senin yaşadığın üzüntü gözlerimi yaşarttı :) merak etme haftaya telafi ederim :)

tabi oy yollamadığım için senin yaşadığın üzüntü gözlerimi yaşarttı :) merak etme haftaya telafi ederim :)
Vizeleri var bee. :A Sen bütün gün yoktun asıl seni sormak lazım. :A

Bu hafta MEnes'ten bile tam not aldık, bence sen bana iyi vermemek için oylamadın :A

Bu hafta MEnes'ten bile tam not aldık, bence sen bana iyi vermemek için oylamadın :A
ama şöyle bişey vardı bu hafta şarkılar o kadar kötüydüki kötüler bile arada iyi duruyordu istemsiz yani yukarılarda yer bulabilirdin :) @MEnes te mecbur kalmıştır yoksa bilerek öyle bir hata yapacağını sanmam :)

Vizeleri var bee. :A Sen bütün gün yoktun asıl seni sormak lazım. :A
biz başkan değilizki nöbet tutalım yarışmada? aha git @Çiğdem- e sor ben başkanken foruma girmesem dahi her türlü yolu deneyerek hogathaya puanlarımı ulaştırıyordum bir kez olsun aksatmadım oyumu :) yani ben başkanken harika bişeydim :) sıradan jüri olunca bozulduk :) oysa sen başkanken batırdın durumu jüri olsan hiç uğramazdın iki ay :)

ama şöyle bişey vardı bu hafta şarkılar o kadar kötüydüki kötüler bile arada iyi duruyordu istemsiz yani yukarılarda yer bulabilirdin :) @MEnes te mecbur kalmıştır yoksa bilerek öyle bir hata yapacağını sanmam :)

biz başkan değilizki nöbet tutalım yarışmada? aha git @Çiğdem- e sor ben başkanken foruma girmesem dahi her türlü yolu deneyerek hogathaya puanlarımı ulaştırıyordum bir kez olsun aksatmadım oyumu :) yani ben başkanken harika bişeydim :) sıradan jüri olunca bozulduk :) oysa sen başkanken batırdın durumu jüri olsan hiç uğramazdın iki ay :)
Sen nerden geldin be. :unamused::unamused:
Ben @Çiğdem- arka perde de destek oluyorum sen karışma bakayım. :A :A

Bakalım sevdiririz belki şarkımızı bu kez :A