MusicSurvivor 6.Sezon 2.Hafta Sonuçları

Bizde daha bitmemis :A Kemal ve Emirin araba sahnesi :) derken bitti :D başbakanin konusmasi vardi ondan böyle oldu :)

@turkuazz @Tolstoyevski tebrik ederim. Bekliyordum zaten.
@Bully senide tebrik ederim beklemiyordum :A ya sonrada Bully hep final puani aliyor birinci oluyor diye söyleniyorlar. Şimdi birinci olan kişinin elenmesi puan almana vesile oldu ve yarışmacılar güzel şarkilari erkenden harcaya harcaya yine sana final tattiracaklar bu gidişle :D @Çiğdem- kiz niye yarismadan kovdun o bayani kiz. Ben ne guzel kafadan 1 puanım hep hazırdı. Şimdi bana iş çıkardın :A

Hadi ya bende diyorum 3 saatlik ne bölümü yaptı bunlar.:F

videodaki tıfıl harika bişeymiş la :) @Çiğdem- e benzetmende dörtdörtlük olmuş o yaşta kızcağız kıskançlıktan çatır çatır çatlıyor :))

Anne babası sarılınca bile kıskanıyor Çiğdem de böyle. 1 erkeğin yanında kadın görünce çatlıyor.:A @Çiğdem-

Son düzenleme:
senin oğlanda gelecek adına en ufak bir ışık göremiyorum:) ama yinede çıkmayan candan ümit kesilmez diyip haftayı bekleyelim :)
Sen nerden geldin be. :unamused::unamused:
Ben @Çiğdem- arka perde de destek oluyorum sen karışma bakayım. :A :A
Ben de de Çiğdem'e aynısını dedim, destere oylamadıysa muhakkak önemli işleri vardır diye, neyse olan olmuş artık sağlık olsun :A

Murat Dalkılçık'ı çok mu beğendin bu hafta :A
birazdan yeni hafta konusunu açacam @destere ye cezasını belirledim ayoll başkanlarımızdan destereyi çok seven haruna bu görev düşüyor harun cezasını konuda vericek kaçırmayın :A :A :A

@sokak sanati

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan