6.lıktan 5.liğe yükseldim kanka haftaya da zirveye oynarız acelemiz YokTebrikler arkadaşlar @turkuazz @Tolstoyevski @Bully.
@denizz19 geçen hafta benim yaşadığım durumu yaşadın 3 puanla kaçtı.
6.lıktan 5.liğe yükseldim kanka haftaya da zirveye oynarız acelemiz YokTebrikler arkadaşlar @turkuazz @Tolstoyevski @Bully.
@denizz19 geçen hafta benim yaşadığım durumu yaşadın 3 puanla kaçtı.
Ben nasıl yapayım ayoll aldığım puana baksanaaynı davranısı sıvacı artkdsın masacre yapamıyor ayoll
Aslında yapar yapmasına da o işin tadını çıkarmanın derdinde. Yoksa @MasacRE- kardeşimde o cesaretin olmadığını sanma yani.aynı davranısı sıvacı artkdsın masacre yapamıyor ayoll
Haftaya sevinirsin.Geçen hafta 6.olmuştum bu hafta 5.olmuşum ama ufak bir farkla final puanını kaçırmışım sıkıntı yok. Adım adım gittiğim için şarkıları da o yönde seçiyorum zaten.
@FaJi üzdün
Bu hafta final puanı almasam üzülürdüm valla, süper oldu bu gelişme
hahaha @Billy Kane ye birde seviniyorsun ayoll kötü gün dostu gerçi puan almıssınBu ne demek oluyor? Yorumlarım nerede benim?
Arkadaşlar zaten anlamışsınızdır ben böyle kalitesiz düzende oylarımı kullanmam biliyorsunuz. Nasıl forum kabul etmedi onu da anlamadık.hahaha @Billy Kane ye birde seviniyorsun ayoll kötü gün dostu gerçi puan almıssın
@FaJi senin oyları forum kabul etmedi ayoll 10 dakıka uğraştım sunucu hatası var diyor aler acele kendim yazdım son çare ne yağsam oyunu kabul etmedi forum
Ne hali varsa görsün bana ne, yarışmadan zevk almayıp da oy yollamayan adama üzülecem mi bir dehahaha @Billy Kane ye birde seviniyorsun ayoll kötü gün dostu gerçi puan almıssın
@FaJi senin oyları forum kabul etmedi ayoll 10 dakıka uğraştım sunucu hatası var diyor aler acele kendim yazdım son çare ne yağsam oyunu kabul etmedi forum
Bu kara vicdanlılar 8 like verip eletmişti beni, elemler
Bu puanlama sistemi ayrı alem napalım biz @Çiğdem- baya sürsün diye bi sürü şarkıcı almış 5 tane olsa harika attığımı hatırlar ona göre puan verirdim ama unutuyrumm sonradan ve oylarken o anki ruh halim ve zevkine göre puanlıyorum@cookies harika attığın şarkıma 4 mü verdin 😱
Arkadaşlar zaten anlamışsınızdır ben böyle kalitesiz düzende oylarımı kullanmam biliyorsunuz. Nasıl forum kabul etmedi onu da anlamadık.
yazmaya bile vakit kalmaıdkı puan durumunu açıklıcam senin oyu kabul etmiyor aler acele yazdım zaten belli oluyordurNe hali varsa görsün bana ne, yarışmadan zevk almayıp da oy yollamayan adama üzülecem mi bir de
Yaşasın bencillik
Arkadaşlar zaten anlamışsınızdır ben böyle kalitesiz düzende oylarımı kullanmam biliyorsunuz. Nasıl forum kabul etmedi onu da anlamadık.
gelip bir konuma bakarmısın yeni konu nasıl olmuş polisiye dizimdehahaha @Billy Kane ye birde seviniyorsun ayoll kötü gün dostu gerçi puan almıssın
sen gençlik dizisi seviyorsun Arka sıradakiler tarzıForumda son dönemde kalite düşmesi var su mu katılıyor napiliyor benim oylarda da aynı sorun oldu @pompy Perihan teyzeyi çağırdı zor açıkladık.)
Puan durumunda şike sezdim yarışmacılar biraz itiraz etmelisiniz bence.yazmaya bile vakit kalmaıdkı puan durumunu açıklıcam senin oyu kabul etmiyor aler acele yazdım zaten belli oluyordur
bu billy kane trol içinmi ktılıyor aynı @mrt-06 yaırşmasındada oy yollamayıp 2.hafta elenmişti daha kabul etmem bunu yarışmaya
Dediğim gibi şike.Forumda son dönemde kalite düşmesi var su mu katılıyor napiliyor benim oylarda da aynı sorun oldu @pompy Perihan teyzeyi çağırdı zor açıkladık.)
1. eledik ayoll bundan büyük şikemi olurPuan durumunda şike sezdim yarışmacılar biraz itiraz etmelisiniz bence.
Daha şarkımı görmedin ama sevindir beniHaftaya sevinirsin.
Dediğim gibi şike.