Bazı jürilerde kişiye göre oy veriyormuş.Herkes yaranma derdinde neyse ben jüriyim hiç öyle niyetim yok.
Kişilere oy verenler diskalifiye edilmeli gunesinoglu 2. Sezon öyle bir uygulama yapmıştı kendisini taktir ediyorum yeniden.![]()
Bazı jürilerde kişiye göre oy veriyormuş.Herkes yaranma derdinde neyse ben jüriyim hiç öyle niyetim yok.
Kişilere oy verenler diskalifiye edilmeli gunesinoglu 2. Sezon öyle bir uygulama yapmıştı kendisini taktir ediyorum yeniden.![]()
hahah aa yine kurtuldu bu hafta ama haftaya ne olucak bakalım suyu ısınıyor taş devrinden çıkabilir inş@sokak sanati
Bazı jürilerde kişiye göre oy veriyormuş.Duyduğum en iyi kural burada.
@Çiğdem- Direkt uygula bu kuralı
![]()
kimseyi kanıt olmadan suçlayamıyorsunkıHerkes yaranma derdinde neyse ben jüriyim hiç öyle niyetim yok.
Şarkıyı görmeden karar vermem o zaman bende şikeci olurum.Madem yanlış anladım haftaya doğru anlatama 2 puanlık şarkı değildi 5 versen o kadar gam yemezdim .ss
kimseyi kanıt olmadan suçlayamıyorsunkıumutada haksız kullanıyorsun diyen var umutu kovsam dicekki ben haklı kullanıyorum kanıt olmadan kimse suçlanmaz birde benim bu forumda herkesle aram iyidir bir yarışma yüzünden kimseyle ara bozmaya değmez
![]()
bebek videoları nerden çıktıBen şuan bebek videoları izliyorum keyfim yerinde.![]()
Ya takılıyorum kafana göre kullan bakalım belki beğenirsin bu haftaŞarkıyı görmeden karar vermem o zaman bende şikeci olurum.Lafın gelişi haftaya gülersin dedim. Güzel şarkı seç de güldürelim seni
![]()
bebek videoları nerden çıktı![]()
@vadikızı oylar hızlı açıklanınca bu aradan kaynamış@vadikızı oyları
15.Ferhat Göçer - Sarıl Bana
14.Emre Kaya Toz
13.Rafet El Roman - Yalancı Şahidim
12.Gökhan Tepe - Gelsen de Anlatsam
11.Betül demir karaağaç
10.Zeki Müren Rüyalarda Buluşuruz
9.Emre Altuğ - Birde Bana Sor
8.Erkin Koray - Anma Arkadaş
7.Mehmet Erdem - Kimse Bilmez
6.Gökçe-Çık hayatımdan
5.Kazım koyuncu Ayrılık şarkısı
4.Feridun Düzağaç - Nadas
3.Aşık veysel-bir seher vakti
2.Mirkelam - Asuman Pansuman
1.Ayse Hatun Önal - Güm Güm
Kız kaçmış aradanÖncelikle @Billy Kane diskalifiye olmasına üzüldüm ben kendi adıma yarışma daha başlamadan şarkıcılar açıklanırken Emreye ayşe hatun önalı hiç sevmediğimi yüksek oy beklememesini keşke Ece Seçkin ile gelseydin diye söylemiştimüzgünüm Emrem
@Bully @turkuazz @Tolstoyevski final puanı almanızı tebrik ederimbaşarılarınızın devamını dilerim
Bana oy veren
@Dosi @Bully @denizz19 @mrt-06 @berkann @sokak sanati @mesmeso61 @ozmoturk @turkuazz @OzaN @dreamy @MasacRE- @cookies @MayısKralı @Harunnn60 @Maskeli Fedai @tolgab @batuhankaralar @xemrexxx @MEnes @FaJi
hepinize çok tşk ederim sağolun arkadaşlarım
Nasıl takip ediyosun sonuçlar bidahakine dikkat ediniz boniş beycim
![]()
Kız kaçmış aradan![]()
Hatırlatma o olayı.ss
ohaa daha bitmedimiKara Sevdaya geçtim.Asu olayı büyüyor.
![]()
ohaa daha bitmedimi![]()
20:00 da baslayan dizi hemde birde köseme laf ediyon 😱 @xemrexxxYok bi 15 dakikası daha var sanırım.Uzun olmuş bu bölüm.
![]()