HangisineBence oy kullanmalısın bu hafta Gülşen'e destek sunmalısın![]()
HangisineBence oy kullanmalısın bu hafta Gülşen'e destek sunmalısın![]()
Zaten 4 hafta kaldı artık sona yaklaşıyoruz bundan sonra ben sana Bazı Şeyler'den hatırlatırım... 😉Denk gelmiyor bir türlü, unutuyorum bazen de...
@Bully u elersen şansın olur ayoll ezel dedinmi başka birşey gözüm görmez yada finale suskunLARLA gelmesini sağlaŞener Şeni çok istediyseniz ozaman Finale çikarsam finalde oyun Şenere 😛
Nazar Değmesini mi Of Of mu daha çok seviyorsunHangisine![]()
şu aşamada sadece @Bully i bir şekilde ikna edebilirim ama gerek yok. Ezel ile yarışın siz. Kazansanızda üzülmem.@Bully u elersen şansın olur ayoll ezel dedinmi başka birşey gözüm görmez yada finale suskunLARLA gelmesini sağla![]()
![]()
![]()
şu avatarınıda değistir. Milletin deyimiyle parlak görmeyi sevmiyorumNazar Değmesini mi Of Of mu daha çok seviyorsunikisini de sırala art arda
![]()
Farz et ki plajdasınşu aşamada sadece @Bully i bir şekilde ikna edebilirim ama gerek yok. Ezel ile yarışın siz. Kazansanızda üzülmem.
şu avatarınıda değistir. Milletin deyimiyle parlak görmeyi sevmiyorumüstü giyinik birilerini ayarla
![]()
Plajdada olsam bakmiyorum milletin vucutlarinaFarz et ki plajdasıngece bitsin sabah giyinirim
![]()
@MasacRE- oylarim hazir ama sen geçen beklet demistinkimim kuyusunu kazacağız?
düşük puan vereceğim şarkı var
![]()
malesef 1 puanla kazandi pop. demek senin 1 den fazla 1 puan olurYine mi pop ya bunların kuyusunu kaz kaz bitmez bitmez hepsi birbirinden beter
Şarkı listesine baktım da benim de gözüme kestirdiğim var 1 puanlık ama tek onunla sınırlı kalmaz herhalde birkaç tanesine veririm 1 puanı![]()
Gülşen Nazar Değmesin değildir sanırımYine mi pop ya bunların kuyusunu kaz kaz bitmez bitmez hepsi birbirinden beter
Şarkı listesine baktım da benim de gözüme kestirdiğim var 1 puanlık ama tek onunla sınırlı kalmaz herhalde birkaç tanesine veririm 1 puanı![]()
benimkini biliyorsundurGülşen Nazar Değmesin değildir sanırım![]()
Evet benbenimkini biliyorsundur
@MasacRE- suan dinliyorum sarkilari, 2 puanlik sarkimda hazirbelki 1-7 olarak oylarim.
6-7 de tamam. Tek sarki zirvemde olacak gibi![]()
sen ne ? 1 mi ?Evet ben![]()
Spoiler vermeyeyimsen ne ? 1 mi ?
ay el aliskanligi guldum en sonunda![]()
1-2 tamam zirveden cok emin degilim. 2sanatci ucu ucuna, bakalim zirve paylasilacakmi yoksa tekmi olacakSpoiler vermeyeyim![]()
Sağlık olsun bakalım beni elerler bu hafta sen bile kötü verdiysen1-2 tamam zievede cok emin degilim. 2sanatci ucu ucuna, bakalim zirve paylasilacakmi yoksa tekmi olacak![]()
kötu verdimmi dedimSağlık olsun bakalım beni elerler bu hafta sen bile kötü verdiysen![]()
kötu verdimmi dedimslow gelmissin ve slow herzaman 1-0 önce yani 1 degilde 2 verebilirim
bu arada adi efsaneyi izliyorum suan. sonlarini izleyememistim. Harika
bana etiket gelmedi, beni tekrar etiketlemen lazımTekrar deneyelim bakalim
OYLAMA BAŞLAMIŞTIR!!!!!
video ilk sayfada mevcut
@Bully @denizz19 @batuhankaralar @Çiğdem- @MayısKralı @Harunnn60 @Ahmad @dosimosi @Yakamoz-Asi @vadikızı @xemrexxx @dreamy @FaJi @MasacRE- @turkuazz @destere @yatutarsa @ozmoturk
oldu @mrt-06 , demekki ben bildiğim yoldan şaşmamaliyim![]()
bukle totolu oğlanlar seninle @xemrexxx nin uzmanlık alanı
@desterebana etiket gelmedi, beni tekrar etiketlemen lazım![]()