TVen Bu Şarkı Benim 9. Hafta

8. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Evlilik Temalı Şarkılar

Oy: 0 0.0%
  • Aşk Temalı Şarkılar

• Yabancı Rock Müzik

• Türk Sanat Müziği

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
@Bully u elersen şansın olur ayoll ezel dedinmi başka birşey gözüm görmez yada finale suskunLARLA gelmesini sağla :A :A :A
şu aşamada sadece @Bully i bir şekilde ikna edebilirim ama gerek yok. Ezel ile yarışın siz. Kazansanızda üzülmem.

Nazar Değmesini mi Of Of mu daha çok seviyorsun :D ikisini de sırala art arda :A
şu avatarınıda değistir. Milletin deyimiyle parlak görmeyi sevmiyorum :) üstü giyinik birilerini ayarla :)

@MasacRE- oylarim hazir ama sen geçen beklet demistin :) kimim kuyusunu kazacağız? :) düşük puan vereceğim şarkı var :)

Yine mi pop ya bunların kuyusunu kaz kaz bitmez bitmez hepsi birbirinden beter :A
Şarkı listesine baktım da benim de gözüme kestirdiğim var 1 puanlık ama tek onunla sınırlı kalmaz herhalde birkaç tanesine veririm 1 puanı :A

Yine mi pop ya bunların kuyusunu kaz kaz bitmez bitmez hepsi birbirinden beter :A
Şarkı listesine baktım da benim de gözüme kestirdiğim var 1 puanlık ama tek onunla sınırlı kalmaz herhalde birkaç tanesine veririm 1 puanı :A
malesef 1 puanla kazandi pop. demek senin 1 den fazla 1 puan olur :D
ben senin kadar sert olamiyorum :D

Sağlık olsun bakalım beni elerler bu hafta sen bile kötü verdiysen :D
kötu verdimmi dedim :) slow gelmissin ve slow herzaman 1-0 önce yani 1 degilde 2 verebilirim :A
bu arada adi efsaneyi izliyorum suan. sonlarini izleyememistim. Harika

Tekrar deneyelim bakalim :)
OYLAMA BAŞLAMIŞTIR!!!!!
video ilk sayfada mevcut
@Bully @denizz19 @batuhankaralar @Çiğdem- @MayısKralı @Harunnn60 @Ahmad @dosimosi @Yakamoz-Asi @vadikızı @xemrexxx @dreamy @FaJi @MasacRE- @turkuazz @destere @yatutarsa @ozmoturk

oldu @mrt-06 , demekki ben bildiğim yoldan şaşmamaliyim :)
bana etiket gelmedi, beni tekrar etiketlemen lazım :)

hhahaha @destere ile @xemrexxx benden daha uzmanalr gerçekten yiğitte gelince üçü juri olsun ayoll :A :A :A
bukle totolu oğlanlar seninle @xemrexxx nin uzmanlık alanı:) kesinlikle ben arada iftiraya kurban gitmişim :)

bana etiket gelmedi, beni tekrar etiketlemen lazım :)
@destere :D
ben sarkilara dalmisim saat ne cok gecmis megerse. senin gelisinle anladim.
sana guzel bi haberim var bu yarismanin finaliyle birlikte benden bir süre kurtuluyorsun :D artik laf atacak baskalarini bulursun 😉