HangisineBence oy kullanmalısın bu hafta Gülşen'e destek sunmalısın
HangisineBence oy kullanmalısın bu hafta Gülşen'e destek sunmalısın
Zaten 4 hafta kaldı artık sona yaklaşıyoruz bundan sonra ben sana Bazı Şeyler'den hatırlatırım... 😉Denk gelmiyor bir türlü, unutuyorum bazen de...
@Bully u elersen şansın olur ayoll ezel dedinmi başka birşey gözüm görmez yada finale suskunLARLA gelmesini sağlaŞener Şeni çok istediyseniz ozaman Finale çikarsam finalde oyun Şenere 😛
Nazar Değmesini mi Of Of mu daha çok seviyorsun ikisini de sırala art ardaHangisine
şu aşamada sadece @Bully i bir şekilde ikna edebilirim ama gerek yok. Ezel ile yarışın siz. Kazansanızda üzülmem.@Bully u elersen şansın olur ayoll ezel dedinmi başka birşey gözüm görmez yada finale suskunLARLA gelmesini sağla
şu avatarınıda değistir. Milletin deyimiyle parlak görmeyi sevmiyorum üstü giyinik birilerini ayarlaNazar Değmesini mi Of Of mu daha çok seviyorsun ikisini de sırala art arda
Farz et ki plajdasın gece bitsin sabah giyinirimşu aşamada sadece @Bully i bir şekilde ikna edebilirim ama gerek yok. Ezel ile yarışın siz. Kazansanızda üzülmem.
şu avatarınıda değistir. Milletin deyimiyle parlak görmeyi sevmiyorum üstü giyinik birilerini ayarla
Plajdada olsam bakmiyorum milletin vucutlarinaFarz et ki plajdasın gece bitsin sabah giyinirim
@MasacRE- oylarim hazir ama sen geçen beklet demistin kimim kuyusunu kazacağız? düşük puan vereceğim şarkı var
malesef 1 puanla kazandi pop. demek senin 1 den fazla 1 puan olurYine mi pop ya bunların kuyusunu kaz kaz bitmez bitmez hepsi birbirinden beter
Şarkı listesine baktım da benim de gözüme kestirdiğim var 1 puanlık ama tek onunla sınırlı kalmaz herhalde birkaç tanesine veririm 1 puanı
Gülşen Nazar Değmesin değildir sanırımYine mi pop ya bunların kuyusunu kaz kaz bitmez bitmez hepsi birbirinden beter
Şarkı listesine baktım da benim de gözüme kestirdiğim var 1 puanlık ama tek onunla sınırlı kalmaz herhalde birkaç tanesine veririm 1 puanı
benimkini biliyorsundurGülşen Nazar Değmesin değildir sanırım
Evet benbenimkini biliyorsundur
@MasacRE- suan dinliyorum sarkilari, 2 puanlik sarkimda hazir belki 1-7 olarak oylarim.
6-7 de tamam. Tek sarki zirvemde olacak gibi
sen ne ? 1 mi ?Evet ben
Spoiler vermeyeyimsen ne ? 1 mi ?
ay el aliskanligi guldum en sonunda
1-2 tamam zirveden cok emin degilim. 2sanatci ucu ucuna, bakalim zirve paylasilacakmi yoksa tekmi olacakSpoiler vermeyeyim
Sağlık olsun bakalım beni elerler bu hafta sen bile kötü verdiysen1-2 tamam zievede cok emin degilim. 2sanatci ucu ucuna, bakalim zirve paylasilacakmi yoksa tekmi olacak
kötu verdimmi dedim slow gelmissin ve slow herzaman 1-0 önce yani 1 degilde 2 verebilirimSağlık olsun bakalım beni elerler bu hafta sen bile kötü verdiysen
izle izle ama inşallah bozmazlar güzelim diziyi. Ben müsaade isteyeyim uykum geldi ve kaçıyorum seeyoukötu verdimmi dedim slow gelmissin ve slow herzaman 1-0 önce yani 1 degilde 2 verebilirim
bu arada adi efsaneyi izliyorum suan. sonlarini izleyememistim. Harika
bana etiket gelmedi, beni tekrar etiketlemen lazımTekrar deneyelim bakalim
OYLAMA BAŞLAMIŞTIR!!!!!
video ilk sayfada mevcut
@Bully @denizz19 @batuhankaralar @Çiğdem- @MayısKralı @Harunnn60 @Ahmad @dosimosi @Yakamoz-Asi @vadikızı @xemrexxx @dreamy @FaJi @MasacRE- @turkuazz @destere @yatutarsa @ozmoturk
oldu @mrt-06 , demekki ben bildiğim yoldan şaşmamaliyim
bukle totolu oğlanlar seninle @xemrexxx nin uzmanlık alanı kesinlikle ben arada iftiraya kurban gitmişim
@desterebana etiket gelmedi, beni tekrar etiketlemen lazım