Yorumun içine katmalıydın .ss Harika attın şarkıma valla düşük olursa olay çıkarırım@denizz19 ne gözlük atıyon bee gülşenin şarkıyıda severim ben
Yorumun içine katmalıydın .ss Harika attın şarkıma valla düşük olursa olay çıkarırım@denizz19 ne gözlük atıyon bee gülşenin şarkıyıda severim ben
Yorumun içine katmalıydın .ss Harika attın şarkıma valla düşük olursa olay çıkarırım
Perran'ımı kaldırıp bu parlağı mı koydun. 😡Yorumun içine katmalıydın .ss Harika attın şarkıma valla düşük olursa olay çıkarırım
Perran uyudu gece rahatsız olmasın diye yatağına yatırdım şu an ki halimi koyayım dedim ben dePerran'ımı kaldırıp bu parlağı mı koydun. 😡
Seni görmesem saf saf abowww bu sen misim derdim ama demiyorum. .ssPerran uyudu gece rahatsız olmasın diye yatağına yatırdım şu an ki halimi koyayım dedim ben de
Şarkılar süpermişşş Kandıramazsın beni ve çabuk olalım aşkım en favori şarkılarım
Dudu off off onlarda güzel şarkılarr yine zorlu bir oylama olacak herkese başarlar
diliyorum @mrt-06 emeğine sağlık atacan
Harikasın Gulben sevdigini biliyordum
Yorumun içine katmalıydın .ss Harika attın şarkıma valla düşük olursa olay çıkarırım
demek ki beğenmişim dimi boniş efendi ben gülşenin slowlarını severim bakalım
oylar nasıl olacak yorum yogg
Perran'ımı kaldırıp bu parlağı mı koydun. 😡
sormak gerekir ,geldimi etiketlerim??Harikasın Gulben sevdigini biliyordum
Atakan KÇ'deki
sormak gerekir ,geldimi etiketlerim??
Ben de vardım galiba, gelmemiş.sormak gerekir ,geldimi etiketlerim??
Yok o adamın kafayı değiştir şu an öyleyim YaniSeni görmesem saf saf abowww bu sen misim derdim ama demiyorum. .ss
sormak gerekir ,geldimi etiketlerim??
Güzel yarışma olur "Bu Parlak Benim".
Hhahahaha gülmekten zor yazıyorum şuan 2 dakıka dinleneyimGüzel yarışma olur "Bu Parlak Benim".