TVen Bu Şarkı Benim 9. Hafta

8. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Evlilik Temalı Şarkılar

Oy: 0 0.0%
  • Aşk Temalı Şarkılar

• Yabancı Rock Müzik

• Türk Sanat Müziği

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Yarın baslayıp sonucları pazartesi açıklıcaksın diye korkmustum çok iyi zamanlama yaptın @mrt-06 çünkü pazartesi içerdeyi yorumlayacaz bitene akdar @Bully ile :A :A :A

Bana hiç birinizden etiket gelmedi ama kullandım zaten. Fark-ı ben. :A

Yarın baslayıp sonucları pazartesi açıklıcaksın diye korkmustum çok iyi zamanlama yaptın @mrt-06 çünkü pazartesi içerdeyi yorumlayacaz bitene akdar @Bully ile :A :A :A
Normalde Cuma günü sonuçları açıklayıp Pazartesi 10. hafta sonuçlarını açıklayacaktım ama 1 gün uzayınca program günler 1 gün kaydı. :A Salı da EDHO'n var ama. :A

Tekrar deneyelim bakalim :)
OYLAMA BAŞLAMIŞTIR!!!!!
video ilk sayfada mevcut
@Bully @denizz19 @batuhankaralar @Çiğdem- @MayısKralı @Harunnn60 @Ahmad @dosimosi @Yakamoz-Asi @vadikızı @xemrexxx @dreamy @FaJi @MasacRE- @turkuazz @destere @yatutarsa @ozmoturk

oldu @mrt-06 , demekki ben bildiğim yoldan şaşmamaliyim :)
Teşekkürler. :)

Normalde Cuma günü sonuçları açıklayıp Pazartesi 10. hafta sonuçlarını açıklayacaktım ama 1 gün uzayınca program günler 1 gün kaydı. :A Salı da EDHO'n var ama. :A

Teşekkürler. :)
eşkiyayı hem izleyip hem sonucu takip ederim cnm ama yorumu buraya yazıyoruz oyüzden sıkıntı olurdu :F uzun zaman sonra @Bully ile içerdeyi yorumlayacaz bu haftaya özel sende kudret sönmez tanıtımına yorum yap ayoll show şow yapıyor vlla :A

eşkiyayı hem izleyip hem sonucu takip ederim cnm ama yorumu buraya yazıyoruz oyüzden sıkıntı olurdu :F uzun zaman sonra @Bully ile içerdeyi yorumlayacaz bu haftaya özel sende kudret sönmez tanıtımına yorum yap ayoll show şow yapıyor vlla :A
İlklerin ve en iyilerin kanalı olacak Uğur Yücel'i de gerçek bize katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. :A

@MasacRE- oylarim hazir ama sen geçen beklet demistin :) kimim kuyusunu kazacağız? :) düşük puan vereceğim şarkı var :)

İlklerin ve en iyilerin kanalı olacak Uğur Yücel'i de gerçek bize katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. :A
Şener şen olmucaksa en iyi alternatifini bulmuşlar ayoll sadece tanıtımla bile bir heyecan kattılar bize dizi hava değiştirdi ciddi anlamda :Z:Z:Z

Şener şen olmucaksa en iyi alternatifini bulmuşlar ayoll sadece tanıtımla bile bir heyecan kattılar bize dizi hava değiştirdi ciddi anlamda :Z:Z:Z
Şener Şeni çok istediyseniz ozaman Finale çikarsam finalde oyun Şenere 😛