Yolladım?
Tam mesaj yazdıktan sonra senin oyunu WordPad'da gördüm anında çıkardım ismini ama forumda olacağın tuttu.Yolladım?![]()
Deftere işlememişim demek ki. Hiç de gönderdiğini hatırlamıyorum.Ben öğlen yollamıştım canımın içi![]()
Gün içinde 2 de hatırlatma etiketi yaptın, hiçbirinde de benim nickim yer almadı, oyumu aldığını düşünmüştüm bu yüzdenDeftere işlememişim demek ki. Hiç de gönderdiğini hatırlamıyorum.![]()
Neyse. .ssGün içinde 2 de hatırlatma etiketi yaptın, hiçbirinde de benim nickim yer almadı, oyumu aldığını düşünmüştüm bu yüzden![]()
Gerçekten sonuçlar 1, 2 puanla sıralandı çok heyecanlı olacak.19:00 da beşiktaşımızın maçı varmış @mrt-06 bittitken sonra gelirim 21:00 da burda olruruz bekliyoruz heyecanlı sonuçları![]()
Maç oynayanlar şey diyorya cnm önümüzdeki maçta aklımız diye benimde aklım tamamen 10.haftada vllaGerçekten sonuçlar 1, 2 puanla sıralandı çok heyecanlı olacak.![]()
O kadar iddialısın yani.Maç oynayanlar şey diyorya cnm önümüzdeki maçta aklımız diye benimde aklım tamamen 10.haftada vlla![]()
![]()
![]()
aa normal şartlarda bu akşam puan almam lazım ama 10.hafta kopucak dananın kuyruğu ayoll kafam orada dedğim gibi çünkü çeyreğe kalmak isterim yanıO kadar iddialısın yani.![]()
Bu hafta niye seçmedin Mustini, elenirim diye mi korktunaa normal şartlarda bu akşam puan almam lazım ama 10.hafta kopucak dananın kuyruğu ayoll kafam orada dedğim gibi çünkü çeyreğe kalmak isterim yanı![]()
![]()
![]()