Yolladım?
Tam mesaj yazdıktan sonra senin oyunu WordPad'da gördüm anında çıkardım ismini ama forumda olacağın tuttu. Kaçırmazsın böyle fırsatları yılan.Yolladım?
Deftere işlememişim demek ki. Hiç de gönderdiğini hatırlamıyorum.Ben öğlen yollamıştım canımın içi
Gün içinde 2 de hatırlatma etiketi yaptın, hiçbirinde de benim nickim yer almadı, oyumu aldığını düşünmüştüm bu yüzdenDeftere işlememişim demek ki. Hiç de gönderdiğini hatırlamıyorum.
Neyse. .ssGün içinde 2 de hatırlatma etiketi yaptın, hiçbirinde de benim nickim yer almadı, oyumu aldığını düşünmüştüm bu yüzden
Gerçekten sonuçlar 1, 2 puanla sıralandı çok heyecanlı olacak.19:00 da beşiktaşımızın maçı varmış @mrt-06 bittitken sonra gelirim 21:00 da burda olruruz bekliyoruz heyecanlı sonuçları
Maç oynayanlar şey diyorya cnm önümüzdeki maçta aklımız diye benimde aklım tamamen 10.haftada vllaGerçekten sonuçlar 1, 2 puanla sıralandı çok heyecanlı olacak.
O kadar iddialısın yani.Maç oynayanlar şey diyorya cnm önümüzdeki maçta aklımız diye benimde aklım tamamen 10.haftada vlla
aa normal şartlarda bu akşam puan almam lazım ama 10.hafta kopucak dananın kuyruğu ayoll kafam orada dedğim gibi çünkü çeyreğe kalmak isterim yanıO kadar iddialısın yani.
Bu hafta niye seçmedin Mustini, elenirim diye mi korktunaa normal şartlarda bu akşam puan almam lazım ama 10.hafta kopucak dananın kuyruğu ayoll kafam orada dedğim gibi çünkü çeyreğe kalmak isterim yanı