Bugün Kaç Saat Uyudunuz? 💤

Daha uyuma :A Yılbaşı diye zaten geçe kalırsın ve yarın sabah konu açacaksın :A
Yılbaşının ne özelliği var? :A benim için sıradan bir gün ve bugünlerde zaten ailecek çok geç yatıyoruz. Nerdeyse konuyu açıp uyumaya geçecek kadar ayakta durma durumuda olabilir. Her şey mümkün ama ne olursa olsun ben her zaman muhakkak erken uyanıyorum. Açıp geri yatarım :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
2023 senesinde ortalama 7 saat 18 dk. uyumuṣtum. 2024 de bu 6 saat 47 dk. ya düṣtü.

8 saat.

İş günleri en az 6 saat olarak dengeleyebilirim umarım.
Yarın 11 civarı uyumaya çalışacağım. Sahur sonrası 2 saat uyuyabilirsem yeterli olacaktır. Asıl sınavımı pazartesi sabahı vermiş olurum

• Güldürdün
Reactions: Bully
8 saat.

İş günleri en az 6 saat olarak dengeleyebilirim umarım.
Yarın 11 civarı uyumaya çalışacağım. Sahur sonrası 2 saat uyuyabilirsem yeterli olacaktır. Asıl sınavımı pazartesi sabahı vermiş olurum
Senin Ramazan'da uyku düzenin bi değişik oluyor :A

Haftasonuki düzeni haftaiçi tutturamayacağın için haftaiçi 6 saatle yetinecek gibisin :A Sahur faktörü.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bugün uykunun dozunu baya kaçırdık. :A

10 saat civarı uyudum, tabii deliksiz bir şekilde değil, 5-5 şeklinde. :A

Senin Ramazan'da uyku düzenin bi değişik oluyor :A

Haftasonuki düzeni haftaiçi tutturamayacağın için haftaiçi 6 saatle yetinecek gibisin :A Sahur faktörü.
Dün 4+ 4 yaptım gibi şu an emin değilim ama bu gece 5+2 hedef 4+2 olursada yeterli :A

• Güldürdün
4+4 haftasonu yapabilirsin ama haftaiçi zor :A

5+2 mutlu eder, 4+2 ise üzmez :A
Pazar geceleri benim erken uyuma huyum var zaten. Sahurdada foruma uğramam. İftardan kalma 1 bulaşık bile bırakmayarak sahurda çok az bulaşık ile oyalanma derdi olmadan bi de sabah kahvaltı derdi olmadığı için en az yarım saat daha fazladan uyuyacağımı hesap edersek uykumdan bir şey eksilmeyecek gibi :Z

• Güldürdün
Pazar geceleri benim erken uyuma huyum var zaten. Sahurdada foruma uğramam. İftardan kalma 1 bulaşık bile bırakmayarak sahurda çok az bulaşık ile oyalanma derdi olmadan bi de sabah kahvaltı derdi olmadığı için en az yarım saat daha fazladan uyuyacağımı hesap edersek uykumdan bir şey eksilmeyecek gibi :Z
Haftasonu sahurda foruma uğrarsın ama haftaiçi uğraman zaman kaybettiririr sana :A

Ne uzun cümle kurdun maşallah :A Ama başarılı bir cümle aynı zamanda, takdir ettim :A

Bulaşık bırakmaman ve sabah kahvaltı derdi olmaması uykun için iyi olacaktır evet :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi