- Reaksiyon puanı
- 59,798
- Puanı
- 1,060
Daha uyuma10.
Daha uyusam mı bilemedim.
Daha uyuma10.
Daha uyusam mı bilemedim.
Yılbaşının ne özelliği var?Daha uyumaYılbaşı diye zaten geçe kalırsın ve yarın sabah konu açacaksın
![]()
Senin Ramazan'da uyku düzenin bi değişik oluyor8 saat.
İş günleri en az 6 saat olarak dengeleyebilirim umarım.
Yarın 11 civarı uyumaya çalışacağım. Sahur sonrası 2 saat uyuyabilirsem yeterli olacaktır. Asıl sınavımı pazartesi sabahı vermiş olurum
Dün 4+ 4 yaptım gibi şu an emin değilim ama bu gece 5+2 hedef 4+2 olursada yeterliSenin Ramazan'da uyku düzenin bi değişik oluyor
Haftasonuki düzeni haftaiçi tutturamayacağın için haftaiçi 6 saatle yetinecek gibisinSahur faktörü.
4+4 haftasonu yapabilirsin ama haftaiçi zorDün 4+ 4 yaptım gibi şu an emin değilim ama bu gece 5+2 hedef 4+2 olursada yeterli![]()
Pazar geceleri benim erken uyuma huyum var zaten. Sahurdada foruma uğramam. İftardan kalma 1 bulaşık bile bırakmayarak sahurda çok az bulaşık ile oyalanma derdi olmadan bi de sabah kahvaltı derdi olmadığı için en az yarım saat daha fazladan uyuyacağımı hesap edersek uykumdan bir şey eksilmeyecek gibi4+4 haftasonu yapabilirsin ama haftaiçi zor
5+2 mutlu eder, 4+2 ise üzmez![]()
Haftasonu sahurda foruma uğrarsın ama haftaiçi uğraman zaman kaybettiririr sanaPazar geceleri benim erken uyuma huyum var zaten. Sahurdada foruma uğramam. İftardan kalma 1 bulaşık bile bırakmayarak sahurda çok az bulaşık ile oyalanma derdi olmadan bi de sabah kahvaltı derdi olmadığı için en az yarım saat daha fazladan uyuyacağımı hesap edersek uykumdan bir şey eksilmeyecek gibi![]()