Facebookunu gördum. Yeni resmin de tatliymisgel biz en iyisi yeni zellandaya yerleşelim dünya ters köşe olsun verdiğimiz karar karşısında
Facebookunu gördum. Yeni resmin de tatliymisgel biz en iyisi yeni zellandaya yerleşelim dünya ters köşe olsun verdiğimiz karar karşısında
doğrudur ben kendim tatlı bir insanım o sebeple nereye gidersem gideyim tatlılığımda beraberimde gidiyorFacebookunu gördum. Yeni resmin de tatliymis
isminde güzel ordadoğrudur ben kendim tatlı bir insanım o sebeple nereye gidersem gideyim tatlılığımda beraberimde gidiyor
eminim hiç yabancılık çekmemişsindir ismime geçen sene hogatha zorla facebook hesabı açtırmıştı bana hesabı açtıktan bir süre sonra unuttum girmeyi bu sene silinmiş yeni bir hesap açarak tekrar bir sosyal kişilik kazanalım dedikisminde güzel orda
he gördüm çünkü benimde yorum yaptığım bir fotografa yorum yaptığın için bildirim geldi banadaeminim hiç yabancılık çekmemişsindir ismime geçen sene hogatha zorla facebook hesabı açtırmıştı bana hesabı açtıktan bir süre sonra unuttum girmeyi bu sene silinmiş yeni bir hesap açarak tekrar bir sosyal kişilik kazanalım dedik
madem ordasında niye kendini belli etmedin ben seni keşfetsem ehemen arkadaşlık teklifi fırlatırdımhe gördüm çünkü benimde yorum yaptığım bir fotografa yorum yaptığın için bildirim geldi banada
ve evet burdaki gibi ordada özündesin
haha senin yorum yaptiğin yerde yorumlar çok yoktuki farkedemediysen ben ne diyeyimmadem ordasında niye kendini belli etmedin ben seni keşfetsem ehemen arkadaşlık teklifi fırlatırdım
hesaba bir dahaki girişimde daha sıkı kontrol edeceğim çevreyi bir açık bırakmışsan kesin yakalarım ordan senihaha senin yorum yaptiğin yerde yorumlar çok yoktuki farkedemediysen ben ne diyeyim
tamam bak. ismimi unutmamışaan bilirsinhesaba bir dahaki girişimde daha sıkı kontrol edeceğim çevreyi bir açık bırakmışsan kesin yakalarım ordan seni
sanırım doğru adresi keşfettimtamam bak. ismimi unutmamışaan bilirsin
evet kabul ettim, yanliz ben daha yeni zamanda paylasimlarimi arkadaslara acik olarak ayarladim. sayfamda cok fazla birsey göremezsinsanırım doğru adresi keşfettim
olsun kendi resimlerin olmasada olur isveçli bayan singelları arada bir eklesende yeterlidir benim açımdanevet kabul ettim, yanliz ben daha yeni zamanda paylasimlarimi arkadaslara acik olarak ayarladim. sayfamda cok fazla birsey göremezsin
ben kendi fotografimi cekmeyi sevmedigim gibi paylasmayida sevmem
simdilik gittigim yerleri cekiyorum zamanla genis capli resimlerde gelirolsun kendi resimlerin olmasada olur isveçli bayan singelları arada bir eklesende yeterlidir benim açımdan
gittiğin yerlerde hiç isveçli kız yokmu hep ağaçları göllerimi çeker insan bari dişi ren geyiklerini çekeydin o da olurdusimdilik gittigim yerleri cekiyorum zamanla genis capli resimlerde gelir
Kisin cok kiz yok disarda olanlarda cok giyinikgittiğin yerlerde hiç isveçli kız yokmu hep ağaçları göllerimi çeker insan bari dişi ren geyiklerini çekeydin o da olurdu
olsun giysili olsun farketmez ben onu düşlerimde soyarımKisin cok kiz yok disarda olanlarda cok giyinik
yazin deniz kenarinda cekerim senin icin
tamam birgün senin icin yapacam birseylerolsun giysili olsun farketmez ben onu düşlerimde soyarım
hep bir bahane buluyorsun çarşıya çıksan yüz resim bulursun kış mış diyorsun bari git bir alışveriş merkezinde çek oralar sıcak olur pek kalın giyinmezler sanmıyorum
umarım o gün tiz vakitte gelirtamam birgün senin icin yapacam birseyler
önumuzdeki hafta tatiliz, sonraki hafta insallahumarım o gün tiz vakitte gelir
ibodan ve arebeskten nefret ederim koyacağın resimde ibo veya arabeskle alakalı hiçbişey olmasın isveçten bahset diyoruz kız bize iboyu ısıtıp satmaya çalışıyor boşver ibo zaten buraları fok etti isveçi kirletmesede olurönumuzdeki hafta tatiliz, sonraki hafta insallah
yada telefonuma bakayim eski resimlerden bulursam birseyler koyarim. hatta ibonun sarkisiyla cosan kisiler vardi. umarim silinmemistir