Şuradan izleyebilirsin. Openload player'dan izle. http://onlinedizi.co/the-affair-3-sezon-3-bolum/@sürgünüm 3. bölümün altyazısı ne zaman geliyor gelde laf anlat sürgünüme adam futbol sayfalarından çıkacakta buraya uğrayacakta ....???
Şuradan izleyebilirsin. Openload player'dan izle. http://onlinedizi.co/the-affair-3-sezon-3-bolum/@sürgünüm 3. bölümün altyazısı ne zaman geliyor gelde laf anlat sürgünüme adam futbol sayfalarından çıkacakta buraya uğrayacakta ....???
Şuradan izleyebilirsin. Openload player'dan izle. http://onlinedizi.co/the-affair-3-sezon-3-bolum/
aman senden foto isteyende yok zaten ayoll3x3. Bölüm
Harika bir bölüm daha
şu fransız prof kadar entellektüel birikime sahip değilsiniz @Çiğdem- @dosimosi insan biraz kendini geliştirir jüliet i örnek alın kadın hem prof hemde öğrencilerine sosyal hayatı öğretiyor )
neyse bir resim vardıda paylaşmayayım şimdi biz kötü oluruz ) @Bully hiç ilgisi olmadığı konuya damlar bu durumlarda en iyisi resim kalsın aslında durumu çok net izah ediyordu jülietin yetenekleri ortadaydı
@sürgünüm sen bölümü izlemediysen spoiler vermeyeyimnoah ölmemiş ya o kadar beddua ettin adama ama ölmedi gardiyanda zamanında buna tecavüzmü etti naptı belli değil o kısımları anlatmadılar daha son sahnede noah gardiyanı dedektiflere şikayet ettide ordan bişey çıkmaz sanmıyorum
aman senden foto isteyende yok zaten ayoll
hhahaha tövbe tövbe birde anlatıyorsun iyibir halt yemiş gibiama muhteşemdi prof jüliet in öğrencilerini nasıl sosyalleştirdiğine şahit oluyorduk ) şimdi ben böyle lafla ne anlatsam tam anlatamayacağım oysa fotoyla herşey saniyede anlaşılırdı
ben bişey yapmadımki jüliet i anlatıyorum? ben niye kabahatli oldum anlamadım ?hhahaha tövbe tövbe birde anlatıyorsun iyibir halt yemiş gibi
hahahah terbiyesiz kişilere bakma sende ayoll otur çizgi film seyretben bişey yapmadımki jüliet i anlatıyorum? ben niye kabahatli oldum anlamadım ?
aksiyonu bol japon çizgi filmleri var onları izleyeceğim en son khalesi ile drgonun çizgi şeysini yapmışlardı @Forumdash la @sürgünüm kesin izlemiştir ben izleyemedim yüzüm kızardı izlerken kapattım anındahahahah terbiyesiz kişilere bakma sende ayoll otur çizgi film seyret
İzlememiştim link ver nasiplenelim yahuaksiyonu bol japon çizgi filmleri var onları izleyeceğim en son khalesi ile drgonun çizgi şeysini yapmışlardı @Forumdash la @sürgünüm kesin izlemiştir ben izleyemedim yüzüm kızardı izlerken kapattım anında
linki özelden yollayayım yoksa @Çiğdem- senden önce dalar videoya )İzlememiştim link ver nasiplenelim yahu
3x3
Hapishanede ne/neler oldu? sorusuna odaklanacağız tüm sezon. Bir an önce gardiyanın Noah'ı bir güzel dövdüğü ve tecavüz ettiği bölüme gelseler çok güzel olacak.
Juliette için bu yaşta tekrar okula gitmeye razıyım. Yeter ki beni öğrencisi yapsınlar. Dışarda kar yağıyor soğuktan götüm dondu, ablanın yüzünden şeytana uyup duşa girdik iyi mi?
@destere Noah'ın kız kardeşi Nina'nın 30 sene önce söz ettiği şey ne acaba? Sen can alıcı noktaya değinmemişsin, kınıyorum seni. Bu İŞİD'cilere gelesice Noah, bacısına bir şey yapmış olabilir mi?
7/10
Kimse beğenmemiş bölümü, IMDB puanı 6,1.
Bence kız kardeşiyle de bir şey olmuş, ilerleyen bölümlerde anlarız.30 sene önce söz ettiği şey babasının noah a yaptıkları? bu olaya bir kızkardeşi nina şahit oldu yani orda mağdure nina değil mağdur noah babası oğluna napmışsa artık orasını anlayamadık ama illaki açıklarlar ilerki bölümlerde )
ben bölümü özellikle jüliet i sevdim
Bence kız kardeşiyle de bir şey olmuş, ilerleyen bölümlerde anlarız.
Yüzüne karşı işten dönmüş travestiler osurasıca Noah'a güven olmaz diyorum ben.sanmıyorum öyle bişey olsa ninanın noaha selam vermemesi lazım ama tam tersi nina devamlı bir koruyucu rolde noah a karşı
o nasıl bir bedduadır yaw )Yüzüne karşı işten dönmüş travestiler osurasıca Noah'a güven olmaz diyorum ben.
Beddualarımla yıkacağım Noah'ın evini barkını, fena bilendim.o nasıl bir bedduadır yaw )
zaten gardiyan sanırım senin beddualarını aratmayacak şeyler yapmış noah a kabuslarında gardiyanı sayıklıyor o yüzden jüliet i bile geri çevirdiBeddualarımla yıkacağım Noah'ın evini barkını, fena bilendim.
Kimin hayatına girdiye mahvetti. Helen, Alison falan hepsi başka bir tarafa savruldu, ne diyeyim Adnan hocanın kedicikleri tarafından tırmalanır inşallah.zaten gardiyan sanırım senin beddualarını aratmayacak şeyler yapmış noah a kabuslarında gardiyanı sayıklıyor o yüzden jüliet i bile geri çevirdi