Showtime The Affair - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2x8. bölüm
harikaydı ..
helen ve noah ın karşılıklı muhabbetleri karakterlerin iyi kötü yönünden çok oyunculuk ve yetenek olarak değerlendirdiğimde muhteşemdi,
bu bölümde ilginçtir, whitneyde bana sempatik geldi :)

ayrıntıya gelirsek
helen evlilikleri bittikten sonra kocasına tekrar aşık oldu sanırım , avukat jon a bebek mamasını götürüp suçu alison a yıkmak isteyecek kadar işi ileri götürdü gibi..
noah ın romandan parça okurken helen i takip ettiğimizde anlatılanlarla birlikte kadının geçmişe yolculuk yaptığı net anlaşılıyordu orda pişmanlıklar var yaşayamadığı düşleri var ? var da var işte .. noah ise görmemişin oğlu olmuşta çekmiş çükünü koparmış deyimini doğrular gibiydi:) bir havalanmalar hep övgü isteyen haller, en ufak eleştiride kendini kaybedecek duruma gelişi falan derken, gidişatının pekde parlak olmadığını gördük ? helene ben bruce değilim derken aslında ondanda beter duruma geldiğini gösteriyordu ?

bu bölümde alison un çok ufak bir rolü vardı.. ordada noah alisonun mutluluğunun içine etti diyebiliriz :).. noah ın bölüm sonuna doğru gidip eleştirmeni dövmeye kalkışı ve eden la yatak macerası vatandaşın psikolojik olarak çöküşe meyilli olduğunu gösteriyor :) şimdilik her açığını reklam başarısıyla kapatan eden ın, ilerde yamayı kapatacak bez bulamayacağından şüphe ediyorum :)
çocuğun babası olduğunu iddia eden kişi scotty imiş bu da netleşti @sürgünüm , yalnız ne zaman niye nasıl alisonla birlikte olduğu soruları havada kaldı, ayrıca alison un scooty e çarpma fikride pek doğru bir çıkarım değil o kısımlarda noah ın suçunu alison a yükleme girişimleri var gibi ...
whitney e gelirsek kızın manken olma isteği yanlışta olsa desteklenmeli ? orda noah ın açıklamaları çok mantıklıydı baştan sona orda noah ı destekliyorum hayallere engel olunmamalı:) zamanında heleninde öyle uçuk kaçık fikirleri varmış yapamamış şimdi hala eminim içine dert olmuştur oysa yapabilseydi görürdü hanyayı konyayı :) veya başarıyı :))
ayrıca whitney her gittikçe güzelleşiyormu bana mı öyle geliyor :)
Avukat Jon bile bilmiyor detaylarını olayı çözmeye çalışıyor yardımcısıyla. Daha önceki söylediğim gibi çocuk Noah'tan değil. Zannımca haftaya doğuracak Alison, DNA testiyle de gerçekler ortaya çıkacaktır. Scotty bebeğin babası olarak bana daha çok yakın geliyor, haftaya başka bir ipucu ortaya çıkarsa bilemem tabii.
Şimdi bu mesajıma cevap yazmazsan küserim bilmiş ol. Ben senin mesajına saatin kaç olduğu önemli değil hemen cevap yazıyorum. Aynı ilgi ve alakayı senden de beklerim. Cevap yarına kalmasın pls. :)

Avukat Jon bile bilmiyor detaylarını olayı çözmeye çalışıyor yardımcısıyla. Daha önceki söylediğim gibi çocuk Noah'tan değil. Zannımca haftaya doğuracak Alison, DNA testiyle de gerçekler ortaya çıkacaktır. Scotty bebeğin babası olarak bana daha çok yakın geliyor, haftaya başka bir ipucu ortaya çıkarsa bilemem tabii.
Şimdi bu mesajıma cevap yazmazsan küserim bilmiş ol. Ben senin mesajına saatin kaç olduğu önemli değil hemen cevap yazıyorum. Aynı ilgi ve alakayı senden de beklerim. Cevap yarına kalmasın pls. :)
ben bilgisayarı kapattıktan sonra yazmışsın yetişemedim :)
ben alison un yanlış yapacağını sanmıyorum heleki scooty ile ilişkisi hiç yoktu scooty platonik takılıyordur :) ayrıca hala noah ın o gece alison u öldürmeye çalıştığına inanıyorum yanlışlıkla scooty i vurmuştur büyük ihtimal adamın romanın sonunu uygulamaya çalıştığını düşünüyorum :))

2x9

Dizinin tarzının dışına çıkıp partsız bölüm yapmışlar bence çok güzel olmuş. :)

Noah her bölüm daha fazla sorumsuz olmayı başarabiliyor? Çocuğu olacak adam uyuşturucu partilerinde takılıyor. :) Alison'a gelince: çok gereksiz bir hikayesi vardı. Biz bu kadının sağ salim doğurduğunu biliyor muyuz? Biliyoruz. Eeee o zaman niye 15 dakika boyunca gereksiz yere Alison’un doğum sahnelerini gösterip de bir terslin olacakmış izlenimi yaratmaya çalıştılar anlamış değilim. :)

Cole için üzüldüm ya la. Luisa kısırmış dedesinin laneti burda da yakasını bırakmadı. :(

Helen'in doktoru eve attığı sahnede ayrıca güzeldi. :)

Soğuktan yazı yazamıyorum ellerim dondu bu kadar yeter. Bilgisayarın faresi bile çok soğuk dokunamıyorum, yorganın altından yazıyorum. :)
8/10

@MelankoliK arkadaşımızdan da ses yok :)))
geldim :D senin şu evilin devili miydi neydi onu izlemek bir türlü nasip olmadı :F

ales sınavına girecekti :) sanırım bahsettiği bu ales değilmiş ikinci yarıyılki alesmiş :) bu ales olsa @MelankoliK çoktan sınavı bitirip dönmüştü :)
Bu yarıyılınkine girdim :=)
Fena geçirdiler,sorular anlaşılmıyordu,çıldıracaktım her neyse sınavdan çıktıktan sonra bir kucak dolusu roman alıp okumaya karar verdim :A o yüzden pek giremedim @destere @Harunnn60

Son düzenleme:
geldim :D senin şu evilin devili miydi neydi onu izlemek bir türlü nasip olmadı :F

Bu yarıyılınkine girdim de bir türlü giremedim :=)
Fena geçirdiler,sorular anlaşılmıyordu,çıldıracaktım her neyse sınavfan çıkıtıktan sonra bir kucak dolusu roman alıp okumaya karar verdim :A o yüzden pek giremedim @destere @Harunnn60
Burada kafanı dağıtsaydın keşke. :D

Bu yarıyılınkine girdim :=)
Fena geçirdiler,sorular anlaşılmıyordu,çıldıracaktım her neyse sınavdan çıktıktan sonra bir kucak dolusu roman alıp okumaya karar verdim :A o yüzden pek giremedim @destere @Harunnn60
her gün roman arasına iki dizi sıkıştırsan süper olacak tek tip gitme çeşit yap :)

2x9. Bölüm

ilk yarısı sıkıcıydı özellikle repli hiphaplı şarkıların olduğu kısımda bayağı sıkıldım ama whitney le birlikte bölüm izlenir hale geldi ondan sonrası çok iyiydi ..

helen, oğlunun doktoruyla oynaşmaya başladı.. kadın artık önüne geleni yatağa atıyor ..
noah lı sahneler sıkıcıydı taa ki çıplak bir şekilde kızıyla aynı havuza girene kadar :) hiç bir babanın başına noah ın başına gelen gelmesin isterim .. rezil bir durum:))
alison doğuruyor, noah eden la partilerde fingirdeşiyor:) doğum sahnelerini pek sevmesemde sonunda alison u eski formunda göreceğimiz için mutluyum
cole sahneleri güzeldi, kız arkadaşını önce prezervatifsiz halletti sonra kadının çocuğunun olmayacağını öğrenince lanetlendiğini düşündü .. üzüldüm durumuna, ölen oğlu hala karşısına çıkıyor üzüntüsünü evi yakarak gidermeye çalıştı ..

Hhaha o konu da senin kadar maharetli değilim :A
bu diziyede başlayabilrisin yani the affair e :)

2x9. Bölüm

ilk yarısı sıkıcıydı özellikle repli hiphaplı şarkıların olduğu kısımda bayağı sıkıldım ama whitney le birlikte bölüm izlenir hale geldi ondan sonrası çok iyiydi ..

helen, oğlunun doktoruyla oynaşmaya başladı.. kadın artık önüne geleni yatağa atıyor ..
noah lı sahneler sıkıcıydı taa ki çıplak bir şekilde kızıyla aynı havuza girene kadar :) hiç bir babanın başına noah ın başına gelen gelmesin isterim .. rezil bir durum:))
alison doğuruyor, noah eden la partilerde fingirdeşiyor:) doğum sahnelerini pek sevmesemde sonunda alison u eski formunda göreceğimiz için mutluyum
cole sahneleri güzeldi, kız arkadaşını önce prezervatifsiz halletti sonra kadının çocuğunun olmayacağını öğrenince lanetlendiğini düşündü .. üzüldüm durumuna, ölen oğlu hala karşısına çıkıyor üzüntüsünü evi yakarak gidermeye çalıştı ..

bu diziyede başlayabilrisin yani the affair e :)
Reficty den vazgeçtim sen bana bu diziyi hatırlat en iyisi bak unutma :=)

yanlış yere yazmışım fargo yorumunu kimse uyarmıyor :)

Son düzenleme:
2x10. Bölüm

kısaca güzeldi bölüm:)

noahla başlayan bölümde noah ile terapisti arasındaki ilginç sohbete şahit olduk noah tarihi şahsiyetlerden bahsederken büyük adam olmakla karısını aldatan adam olmak arasında paralellik kurup kendisini haklı çıkarma derdindeydi ..bir ara öğrencisi lucy ile yatmak istediğini anlattığı yerde kahkaha attım :) uçanı kaçanı artık kaçırmıyor 40 ından sonra azan cinsten ? :)
alison lu bölümde scoty ile karşılaşmasını scotty nin çocuk üzerinden alison u tehtit edişine şahit olduk orda gidip cole e aslında scoty nin sorun çıkardığını anlatacaktıda son anda vazgeçti birde cole ve luisa nın evlendiğini duyunca kıskandımı nedir öyle bir bakışı vardı kadının :)
ben scoty ile alison un yatmış olabileceğine ihtimal vermiyordum ama alisonun hal ve tavrı sanki yatmış bir ara da çocuk scoty e ait izlenimi verdi :)
son sahnede avukata gelen delilde ne ortaya çıktı acaba aldımı bir merak :)

@sürgünüm bir an önce 10. bölüme geç geç kalmışız 11 . bölümde yayınlanmış :)

2x10. Bölüm

kısaca güzeldi bölüm:)

noahla başlayan bölümde noah ile terapisti arasındaki ilginç sohbete şahit olduk noah tarihi şahsiyetlerden bahsederken büyük adam olmakla karısını aldatan adam olmak arasında paralellik kurup kendisini haklı çıkarma derdindeydi ..bir ara öğrencisi lucy ile yatmak istediğini anlattığı yerde kahkaha attım :) uçanı kaçanı artık kaçırmıyor 40 ından sonra azan cinsten ? :)
alison lu bölümde scoty ile karşılaşmasını scotty nin çocuk üzerinden alison u tehtit edişine şahit olduk orda gidip cole e aslında scoty nin sorun çıkardığını anlatacaktıda son anda vazgeçti birde cole ve luisa nın evlendiğini duyunca kıskandımı nedir öyle bir bakışı vardı kadının :)
ben scoty ile alison un yatmış olabileceğine ihtimal vermiyordum ama alisonun hal ve tavrı sanki yatmış bir ara da çocuk scoty e ait izlenimi verdi :)
son sahnede avukata gelen delilde ne ortaya çıktı acaba aldımı bir merak :)

@sürgünüm bir an önce 10. bölüme geç geç kalmışız 11 . bölümde yayınlanmış :)
Akşama 1 bölüm, yarında 1 bölüm şeklinde izlerim. :)

2x10

Güzel sayılabilecek bir bölümdü. Yapımcılar iyi para kaldırıyordur bu diziden. İlk 30 dakikası sadece Noah ve psikolog arasında bir oda da konuşurken geçti. Dış çekim yok, araç kiralama farklı kamera açıları falan yok ne güzel temiz iş valla. :)

Noah, bencilliği bırakıp çuvaldızı kendine batırsa da, huylu huyundan vazgeçmez misali öğrencisi Lucy ile yatma isteği olduğunu belirtti. :) Ama genel anlamda psikolog randevusu gayet verimli geçti yani. Psikolog ablamız iyiydi ondan dolayı karşılıklı konuşmaları yer yer sıksa da su gibi akıp geçti. :)

@destere bence yanlış izlenim edinmişsin. :)) Scotty, çocuğun Cole'dan olduğunu anladı. Bunu da şantaj malzemesi olarak kulanıyor-kullanacak. Alison da Cole'a çocuk senden demeye gitmişti. Bu şantajlar silsilesi Alison'ı çileden çıkarıp, arabayı Scotty’nin üstüne sürmesine neden olmuş olabilir bunu da ekleyim. Bir de işin Oscar tarafı var. Bunun iş yeri zarar ediyor haciz de. Scotty'de ucuz paraya elinden kapmak istiyor o da yapmış olabilir yani. :)

Baksana çocuğa gözler falan tıpkı babası. :)

d6788159ab96ec1d950c4302b425e67f.jpg
8/10

2x10

Güzel sayılabilecek bir bölümdü. Yapımcılar iyi para kaldırıyordur bu diziden. İlk 30 dakikası sadece Noah ve psikolog arasında bir oda da konuşurken geçti. Dış çekim yok, araç kiralama farklı kamera açıları falan yok ne güzel temiz iş valla. :)

Noah, bencilliği bırakıp çuvaldızı kendine batırsa da, huylu huyundan vazgeçmez misali öğrencisi Lucy ile yatma isteği olduğunu belirtti. :) Ama genel anlamda psikolog randevusu gayet verimli geçti yani. Psikolog ablamız iyiydi ondan dolayı karşılıklı konuşmaları yer yer sıksa da su gibi akıp geçti. :)

@destere bence yanlış izlenim edinmişsin. :)) Scotty, çocuğun Cole'dan olduğunu anladı. Bunu da şantaj malzemesi olarak kulanıyor-kullanacak. Alison da Cole'a çocuk senden demeye gitmişti. Bu şantajlar silsilesi Alison'ı çileden çıkarıp, arabayı Scotty’nin üstüne sürmesine neden olmuş olabilir bunu da ekleyim. Bir de işin Oscar tarafı var. Bunun iş yeri zarar ediyor haciz de. Scotty'de ucuz paraya elinden kapmak istiyor o da yapmış olabilir yani. :)

Baksana çocuğa gözler falan tıpkı babası. :)

d6788159ab96ec1d950c4302b425e67f.jpg
8/10

olabilir ben zaten scooty ihtimalini hiç düşünmüyordum ama geçen bölümlerde o avukatın izlediği kaset olayından sonra dedim
acaba bizim güzelelr güzeli alison scotty ilede mi işi pişirdi ? :)
yalnız scooty çocuğun cole den olduğundan nasıl emin olabilirki tamam onları aynı evde gördüde bu neyi ispatlar ? kadın 40 kez noahla bir kez cole ile yattı diyelim peki noah hep boşunamı sallıyormuşta cole tek atışta tutturmuş ? oralar garip geldi :)
scooty i kim öldürdü kısmına gelince ben hala noah tan şüpheleniyorum ? diyorum alison dan kurtulmayamı çalışıyordu yanlışlıkla scooty e vurdu acaba ? :)
senin dediğinde tabiki mantıklı alison scooty nin tehtitlerinden bıkıp öldürmüş olabilir ya da noah anlamıştır durumu o da yapmış olabilir :)

2x11

Sezon finali öncesi oldukça sağlam bir bölümdü. :)

Luisa, restoranı satın alacağız? Sen, ben ve senin eski karın? diyince sesli güldürdü. :) Luisa’nın annesinin Gudubet Margaret’in 30 yıllık hizmetçisi olduğunu öğrenmek de bölümün küçük sürprizlerinden biri oldu. :)

Alison'un Noah'a hiç söylemeden restoranı Cole ile birlikte alması şaşırttı doğrusu. Ama ben o partilerdeki süslü elbise giyen kızlardan değilim diyince de hak verdim kendisine. Ancak şimdi mi aklın başına geldi, kocanı terk edip başkasından çocuk yaparken olacakları hiç düşünemedin mi diye de sorarlar insana? :)

Cole'un Scotty'ye uyuşturucu tedavi gördüğü takdirde restorana ortak edeceğini söyedi. Scotty'nin orada Cole'un hayatını mahvedecek olan Alison'dan bir bebeği olacağını söylemesini bekliyordum. (Benim tahminim bu yönde)

Max ve Noah arasındaki beklenen yüzleşme de gerçekleşti. Asıl bomba ise finalde yaşandı. Max, Noah aleyhine mahkemede şahitlik yaptı. Tabii tüm bunlar Helen'i elde edemediği için kıskançlığından oldu.
8.5/10

2x11. Bölüm

güzel bir bölümdü sonunda alison un canına tak etti iyi bir ders verdi noah kazmasına :)
cole ve noahlı bölümlerden ikiside güzeldi cole luisa ile evlilik hazırlıkları yapıyor bu arada scotty uyuşturucuyla kafayı sıyırma aşamasına gelmiş scooty ile cole arasındaki itiş kakış sahnesi güzeldi, cole luisanın itirazlarına rağmen alison ile ortak işe girme taraftarıydı sonunda ikna edebildi luisa yı?
noah lı kısımda ise noah ile max arasındaki tartışma güzeldi .
alisondan tekmeyi yiyen noah ilk defa terkedilen taraf olmanın acısını yaşıyordu :)
son sahnede max in sürpriz tanık olarak noah ın aleyhine verdiği ifade vatandaşı bayağı zor durumda bırakacak gibi :)

2x11

Sezon finali öncesi oldukça sağlam bir bölümdü. :)

Luisa, restoranı satın alacağız? Sen, ben ve senin eski karın? diyince sesli güldürdü. :) Luisa’nın annesinin Gudubet Margaret’in 30 yıllık hizmetçisi olduğunu öğrenmek de bölümün küçük sürprizlerinden biri oldu. :)

Alison'un Noah'a hiç söylemeden restoranı Cole ile birlikte alması şaşırttı doğrusu. Ama ben o partilerdeki süslü elbise giyen kızlardan değilim diyince de hak verdim kendisine. Ancak şimdi mi aklın başına geldi, kocanı terk edip başkasından çocuk yaparken olacakları hiç düşünemedin mi diye de sorarlar insana? :)

Cole'un Scotty'ye uyuşturucu tedavi gördüğü takdirde restorana ortak edeceğini söyedi. Scotty'nin orada Cole'un hayatını mahvedecek olan Alison'dan bir bebeği olacağını söylemesini bekliyordum. (Benim tahminim bu yönde)

Max ve Noah arasındaki beklenen yüzleşme de gerçekleşti. Asıl bomba ise finalde yaşandı. Max, Noah aleyhine mahkemede şahitlik yaptı. Tabii tüm bunlar Helen'i elde edemediği için kıskançlığından oldu.
8.5/10
cole scooty tartışmasında scooty söylersem hayatın mahfolur tarzı bişeyler dedi cole e ben hala olayı çözmüş değilim şimdi eğer çocuk cole den ise cole ün niye hayatı mahfolsun adam sevinir bile :)

2x11. Bölüm

güzel bir bölümdü sonunda alison un canına tak etti iyi bir ders verdi noah kazmasına :)
cole ve noahlı bölümlerden ikiside güzeldi cole luisa ile evlilik hazırlıkları yapıyor bu arada scotty uyuşturucuyla kafayı sıyırma aşamasına gelmiş scooty ile cole arasındaki itiş kakış sahnesi güzeldi, cole luisanın itirazlarına rağmen alison ile ortak işe girme taraftarıydı sonunda ikna edebildi luisa yı?
noah lı kısımda ise noah ile max arasındaki tartışma güzeldi .
alisondan tekmeyi yiyen noah ilk defa terkedilen taraf olmanın acısını yaşıyordu :)
son sahnede max in sürpriz tanık olarak noah ın aleyhine verdiği ifade vatandaşı bayağı zor durumda bırakacak gibi :)

cole scooty tartışmasında scooty söylersem hayatın mahfolur tarzı bişeyler dedi cole e ben hala olayı çözmüş değilim şimdi eğer çocuk cole den ise cole ün niye hayatı mahfolsun adam sevinir bile :)
Luisa ile mutlu bir hayat kurmak üzere gözü ondan başkasını görmüyor. :)