2x8. bölüm
harikaydı ..
helen ve noah ın karşılıklı muhabbetleri karakterlerin iyi kötü yönünden çok oyunculuk ve yetenek olarak değerlendirdiğimde muhteşemdi,
bu bölümde ilginçtir, whitneyde bana sempatik geldi
ayrıntıya gelirsek
helen evlilikleri bittikten sonra kocasına tekrar aşık oldu sanırım , avukat jon a bebek mamasını götürüp suçu alison a yıkmak isteyecek kadar işi ileri götürdü gibi..
noah ın romandan parça okurken helen i takip ettiğimizde anlatılanlarla birlikte kadının geçmişe yolculuk yaptığı net anlaşılıyordu orda pişmanlıklar var yaşayamadığı düşleri var ? var da var işte .. noah ise görmemişin oğlu olmuşta çekmiş çükünü koparmış deyimini doğrular gibiydi bir havalanmalar hep övgü isteyen haller, en ufak eleştiride kendini kaybedecek duruma gelişi falan derken, gidişatının pekde parlak olmadığını gördük ? helene ben bruce değilim derken aslında ondanda beter duruma geldiğini gösteriyordu ?
bu bölümde alison un çok ufak bir rolü vardı.. ordada noah alisonun mutluluğunun içine etti diyebiliriz .. noah ın bölüm sonuna doğru gidip eleştirmeni dövmeye kalkışı ve eden la yatak macerası vatandaşın psikolojik olarak çöküşe meyilli olduğunu gösteriyor şimdilik her açığını reklam başarısıyla kapatan eden ın, ilerde yamayı kapatacak bez bulamayacağından şüphe ediyorum
çocuğun babası olduğunu iddia eden kişi scotty imiş bu da netleşti @sürgünüm , yalnız ne zaman niye nasıl alisonla birlikte olduğu soruları havada kaldı, ayrıca alison un scooty e çarpma fikride pek doğru bir çıkarım değil o kısımlarda noah ın suçunu alison a yükleme girişimleri var gibi ...
whitney e gelirsek kızın manken olma isteği yanlışta olsa desteklenmeli ? orda noah ın açıklamaları çok mantıklıydı baştan sona orda noah ı destekliyorum hayallere engel olunmamalı zamanında heleninde öyle uçuk kaçık fikirleri varmış yapamamış şimdi hala eminim içine dert olmuştur oysa yapabilseydi görürdü hanyayı konyayı veya başarıyı )
ayrıca whitney her gittikçe güzelleşiyormu bana mı öyle geliyor
Avukat Jon bile bilmiyor detaylarını olayı çözmeye çalışıyor yardımcısıyla. Daha önceki söylediğim gibi çocuk Noah'tan değil. Zannımca haftaya doğuracak Alison, DNA testiyle de gerçekler ortaya çıkacaktır. Scotty bebeğin babası olarak bana daha çok yakın geliyor, haftaya başka bir ipucu ortaya çıkarsa bilemem tabii.