Showtime The Affair - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fx kendi seyircilerine tanıtım yapmış bizimle alakasız o zaman :) biz ilerdeyiz :)
yalnız the affair i nasıl yayınlayacak sansürsüz yayınlasa problem olabilir rtük açısından sansürlü yayınlasada kimse izlemez :)
Paralı ya biraz rahattır. :D Geçen TLC'ye baktım kanı bile sansürlemişler Allahım ne hale geldik biz. :(

2x7

Diziyi izlemeye tam 1'de başladım, bitiş saati ise şu an 5.38 arada geçen zamanda her seferinde olduğu gibi uyumuşum. En az 2 dizi daha izleyecektim böylece yalan oldu. :(

Alison partı çok kötüydü, Cole partı ise fena değildi. :)

Luisa'ma kötü davrandı bu bölümde Cole ama sonradan yine gönlünü almasını bildi hergele. :) Gelelim can alıcı kısıma; Cole'un çocuğunu taşıyor Alison. 5. bölümdeki yaşanan sürpriz birleşme boşuna değildi sonuçta. :)
7.5/10

2x6. bölüm

güzeldi helen son bölümlerde çok sempatik gelmeye başladı bana @sürgünüm .. kadının oyunculuk yönü çok iyi..
anne margaret vır vır vır kafamızı şişirdi durdu moruk yüzünden nerdeyse martin ölüme gidiyordu çocuk bağırsak sorunu yaşıyormuş aylarca bunlar psikosomatik rahatsızlık diye psikoloğa saati 300 dolar ödüyorlarmış boşu boşuna .. :) helen in annesini evde kovması iyi oldu kadın fazla bile dayandı bence, moruk teyzeye bir tekmeyide kocası bruce boşanarak atmış oldu iki gol birden yedi teyzemiz :)
noah ın çıplaklar kampında alisonu yoga yaparken bulduğu sahneler sıkıcıydı neyseki sonunda alisonu ağaca dayayıp renk getirdi bölüme :) kadına zorla seks orucunu bozdurttu oysa kadın 6 hafta seks yapmayarak büyük bir rekora doğru koşuyormuş :)

2x6. bölüm

güzeldi helen son bölümlerde çok sempatik gelmeye başladı bana @sürgünüm .. kadının oyunculuk yönü çok iyi..
anne margaret vır vır vır kafamızı şişirdi durdu moruk yüzünden nerdeyse martin ölüme gidiyordu çocuk bağırsak sorunu yaşıyormuş aylarca bunlar psikosomatik rahatsızlık diye psikoloğa saati 300 dolar ödüyorlarmış boşu boşuna .. :) helen in annesini evde kovması iyi oldu kadın fazla bile dayandı bence, moruk teyzeye bir tekmeyide kocası bruce boşanarak atmış oldu iki gol birden yedi teyzemiz :)
noah ın çıplaklar kampında alisonu yoga yaparken bulduğu sahneler sıkıcıydı neyseki sonunda alisonu ağaca dayayıp renk getirdi bölüme :) kadına zorla seks orucunu bozdurttu oysa kadın 6 hafta seks yapmayarak büyük bir rekora doğru koşuyormuş :)
Alison'dan daha iyi olduğu kesin. O da cesur sahnelerden geri durmuyor. Heralde yapımcı kadroya oyuncu ismi yazarken sevişmeyi şart koşuyor. :)

2x7. bölüm

yine güzel bölümdü
alisonlu kısımlarda noah ın ne kadar mallaştığını gördük kitap reklamı için sağa sola koştururken alison u ihmal edişini hamile alisondan ve bebeği umursamadığını görmüş olduk alisona üzüldüm bu sefer malın tekiyle oynaşıyor kadın :) anne athena teyzede renk kattı bölüme , özellikle kızına evi satma sakın derken çok haklıydı
coleun olduğu bölüm cole le luisa arasındaki güreşle başladı :) luisa hiç fena değilmiş @sürgünüm bayağı inceledim kızıda öff öf iyidir iyi :) cole ün onu evden kovmak için zorlaması pek hoş olmadı ,
cole un ailesiyle geçirdiği partide ilginçti bunların dedesi zamanında başkasından hamile kalan karısını boğarak öldürmüş cole ün haberi yok ama noah kitabında herşeyi anlatmayı ihmal etmemiş kimden aldı bilgiyi acaba sağdan soldan topladığı bilgilerde olabilir ..,
@sürgünüm son sahnedeki görüntüde cole değilde sanki scotty e benzettim alisonla tartışan vatandaşı cole demşsinde pek benzemiyor cole sanki ?? scoty olabilirmi o ?? yani bebek kimden birde hangi beebk bu alison un karnındaki bebek mi? yoksa daha önce ölen çocukla alakalı bir tartışma mı? orda karıştı durumlar ama görüntüdeki cole değil gibi :)

hanı yorumumda bir soru sormuştum cevabı niye gelmedi @sürgünüm ? :) bekleki üç hafta sonra cevap versin :)
Asıl alıngan ve bulutdan nem kapan sensin. :)) Saat 3'te cevap yazmışım ya. O saatden sonra yeni bir bölüm daha izleyeceğini nerden bileceğim. Kaldı ki o saatden sonra uyku moduna giriyorum istesem de cevap yazamam. Son olarak şimdi uyandım ve foruma yeni girdim kahvaltı yaptıktan sonra cevap yazarım. :)

Asıl alıngan ve bulutdan nem kapan sensin. :)) Saat 3'te cevap yazmışım ya. O saatden sonra yeni bir bölüm daha izleyeceğini nerden bileceğim. Kaldı ki o saatden sonra uyku moduna giriyorum istesem de cevap yazamam. Son olarak şimdi uyandım ve foruma yeni girdim kahvaltı yaptıktan sonra cevap yazarım. :)
hanı nerde cevap yine yok :) kahvaltı üç güne anca biter :))

2x7. bölüm

yine güzel bölümdü
alisonlu kısımlarda noah ın ne kadar mallaştığını gördük kitap reklamı için sağa sola koştururken alison u ihmal edişini hamile alisondan ve bebeği umursamadığını görmüş olduk alisona üzüldüm bu sefer malın tekiyle oynaşıyor kadın :) anne athena teyzede renk kattı bölüme , özellikle kızına evi satma sakın derken çok haklıydı
coleun olduğu bölüm cole le luisa arasındaki güreşle başladı :) luisa hiç fena değilmiş @sürgünüm bayağı inceledim kızıda öff öf iyidir iyi :) cole ün onu evden kovmak için zorlaması pek hoş olmadı ,
cole un ailesiyle geçirdiği partide ilginçti bunların dedesi zamanında başkasından hamile kalan karısını boğarak öldürmüş cole ün haberi yok ama noah kitabında herşeyi anlatmayı ihmal etmemiş kimden aldı bilgiyi acaba sağdan soldan topladığı bilgilerde olabilir ..,
@sürgünüm son sahnedeki görüntüde cole değilde sanki scotty e benzettim alisonla tartışan vatandaşı cole demşsinde pek benzemiyor cole sanki ?? scoty olabilirmi o ?? yani bebek kimden birde hangi beebk bu alison un karnındaki bebek mi? yoksa daha önce ölen çocukla alakalı bir tartışma mı? orda karıştı durumlar ama görüntüdeki cole değil gibi :)
Bebek ya Scotty'den ya da Cole'dan, şundan eminim %100 Noah'tan değil. :)

Bebek ya Scotty'den ya da Cole'dan, şundan eminim %100 Noah'tan değil. :)

bence orda bahsi geçen bu ikinci bebek değil ? ilk çocukla alakalı bir tartışmada olabilir scotty ile alison hiç o tarz işe bulaşmadı bildiğim kadarıyla ama geçmişte olma ihtimali avar gibi ..

başka bişey aklıma takıldı , romanın sonunda alison a benzer karakter ölüyormuş ?hatta alison beni niye romanda öldürdün demişti ? ben diyorum noah romanının sonunu gerçekleştirmek için aslında alison u ezmek istedide yanlışlıkla scooty e mi çarptı ??çünkü partiden önce scotty ayrılmış partiden sıkılmış peşinden alison ayrılmış noah alison u öldürmek için çıkmışta yanlış kişiye çarpmışta olabilir :)

bence orda bahsi geçen bu ikinci bebek değil ? ilk çocukla alakalı bir tartışmada olabilir scotty ile alison hiç o tarz işe bulaşmadı bildiğim kadarıyla ama geçmişte olma ihtimali avar gibi ..

başka bişey aklıma takıldı , romanın sonunda alison a benzer karakter ölüyormuş ?hatta alison beni niye romanda öldürdün demişti ? ben diyorum noah romanının sonunu gerçekleştirmek için aslında alison u ezmek istedide yanlışlıkla scooty e mi çarptı ??çünkü partiden önce scotty ayrılmış partiden sıkılmış peşinden alison ayrılmış noah alison u öldürmek için çıkmışta yanlış kişiye çarpmışta olabilir :)
İzleyince öğreniriz artık geri kalanını o kadar zor soruyorsun ki; senarist bile bilmiyordur devamında ne olacağını. :)

2x8

Sezonun en güzel bölümlerinden biriydi. :)

Bölümü sevmemdeki en büyük neden tabii ki Helen idi. Alison'un Noah ile webcam görüşmesi dışında başka bir sahnesi yoktu. Bu da işin başka bir güzel tarafıydı. :)

Helen'in hayatıyla ilgili çok pişmanlıkları var. Noah'ın içki içerken anlattıkları neydi öyle? 19 yaşındayken son parasıyla Tanzanya'ya bilet alıp yerli kabilelerle birlikte yaşamayı düşünüyormuş. Tabii hiçbir hayalini anne ve babası yüzünden gerçekleştirememiş. Whitney'nin üniversite okumayı istemeyip manken olma arzusuda bulunmasına da bu sebeple karşı çıkıyor. Çünkü böyle yetişmiş böyle görmüş. :)

Bir pişmanlığı da Noah'ın yazarlıkta bu seviyeye gelecek olmasını hiç düşünememiş. ''Gurur duyuyorum seninle'' dediğinde çok samimi geldi bana. :)

Noah kütük geldi kütük ölecek. Alison kendisine webcam'da bebek odasını gösteriyor insan bir surat ifadesini değiştirip iki çift güzel laf söyler; halkla ilişkiler yardımcısıyla yatması da cabası.
8/10

2x8. bölüm
harikaydı ..
helen ve noah ın karşılıklı muhabbetleri karakterlerin iyi kötü yönünden çok oyunculuk ve yetenek olarak değerlendirdiğimde muhteşemdi,
bu bölümde ilginçtir, whitneyde bana sempatik geldi :)

ayrıntıya gelirsek
helen evlilikleri bittikten sonra kocasına tekrar aşık oldu sanırım , avukat jon a bebek mamasını götürüp suçu alison a yıkmak isteyecek kadar işi ileri götürdü gibi..
noah ın romandan parça okurken helen i takip ettiğimizde anlatılanlarla birlikte kadının geçmişe yolculuk yaptığı net anlaşılıyordu orda pişmanlıklar var yaşayamadığı düşleri var ? var da var işte .. noah ise görmemişin oğlu olmuşta çekmiş çükünü koparmış deyimini doğrular gibiydi:) bir havalanmalar hep övgü isteyen haller, en ufak eleştiride kendini kaybedecek duruma gelişi falan derken, gidişatının pekde parlak olmadığını gördük ? helene ben bruce değilim derken aslında ondanda beter duruma geldiğini gösteriyordu ?

bu bölümde alison un çok ufak bir rolü vardı.. ordada noah alisonun mutluluğunun içine etti diyebiliriz :).. noah ın bölüm sonuna doğru gidip eleştirmeni dövmeye kalkışı ve eden la yatak macerası vatandaşın psikolojik olarak çöküşe meyilli olduğunu gösteriyor :) şimdilik her açığını reklam başarısıyla kapatan eden ın, ilerde yamayı kapatacak bez bulamayacağından şüphe ediyorum :)
çocuğun babası olduğunu iddia eden kişi scotty imiş bu da netleşti @sürgünüm , yalnız ne zaman niye nasıl alisonla birlikte olduğu soruları havada kaldı, ayrıca alison un scooty e çarpma fikride pek doğru bir çıkarım değil o kısımlarda noah ın suçunu alison a yükleme girişimleri var gibi ...
whitney e gelirsek kızın manken olma isteği yanlışta olsa desteklenmeli ? orda noah ın açıklamaları çok mantıklıydı baştan sona orda noah ı destekliyorum hayallere engel olunmamalı:) zamanında heleninde öyle uçuk kaçık fikirleri varmış yapamamış şimdi hala eminim içine dert olmuştur oysa yapabilseydi görürdü hanyayı konyayı :) veya başarıyı :))
ayrıca whitney her gittikçe güzelleşiyormu bana mı öyle geliyor :)