Showtime The Affair - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2x3. bölüm

bu bölüm harikaydı ya @OzaN devam etmediğine bin kez pişman olacaktır hep hayatında bir eksiklik hissedecek ömrü tüketirse bir gün gelip gözü arkada gidecektir bu diziyi bitirmediği için:) o yüzden diyorum yol yakınken devam et :)

ilk defa soru işaretlerinin cevaplandığı bir bölümdü @sürgünüm bu bölümde herşeyi anladım gibi ama bir tek yeri anlamadım:) noah
havuzda yüzerken hayal gibi bişey canlandırdı kafasında arabayla sanki bir kadına çarpıyordu oysa scott a çarptığını öğrenmiş olduk ya da öyle suçlandığını, o havuzdaki hayali neydi çünkü eminim ordaki kadındı :)

whitney tam bir çekilmez ergen olmuş sürgünüm? ray donovan ın kızından daha beter ufff şirret kız @Çiğdem- in sanki 15 yaşındaki hali :))

bu bölümde en sevdiğim sahnelerden biri alisonla topal robert ın pete adlı köpeği öldürmek için yola çıktıkları yerdi ordaki diyaloğlar harikaydı alison ilk defa birine içini döktü , pete in vurulmamasına sevindim
ayrıca whitney in scott dan hamile kaldığınıda öğrendik ayrıca cole un düğünü olduğunuda öğrendik , cole acaba kiminle evlendi bir önceki bölüm helen in babasını villaya taksiyle bırakırken kapıda bir çocuk bakıcısı güzel bir kadın vardı onunlamı evlenmiş acaba . ?
robert ve yvonne karakterlerini sevdim bunlar haricinde,, noah anlatırken koltukta güreşti alisonla noah ,,, alison anlatırken havuzda güreştiler
Whitmey’nin Sacotty ile ilşkisini geçen sezon biliyorduk zaten. Peki hamile kaldığını da geçen sezon söylemişler miydi yoksa ben mi unuttum.

Whitmey’nin Sacotty ile ilşkisini geçen sezon biliyorduk zaten. Peki hamile kaldığını da geçen sezon söylemişler miydi yoksa ben mi unuttum.
işte orayı bende tam bilmiyorum? ama
sanırım hamilelikten ilk defa bahsettiler ? ben şu noah ın havuzda çarptığı görüntüyü merak ettim sanada o çarptığı kadın gibi gelmedimi ?

işte orayı bende tam bilmiyorum? ama
sanırım hamilelikten ilk defa bahsettiler ? ben şu noah ın havuzda çarptığı görüntüyü merak ettim sanada o çarptığı kadın gibi gelmedimi ?
Kimse hafızamla alay ettirmem. :)

1. sezon 9. bölümde Whitmey’nin hamile kaldığını öğreniyoruz zaten. Noah'ın havuz olayından bir çıkarımda bulunamadım.

Kimse hafızamla alay ettirmem. :)

1. sezon 9. bölümde Whitmey’nin hamile kaldığını öğreniyoruz zaten. Noah'ın havuz olayından bir çıkarımda bulunamadım.
noah la alison un aksiyonlarından konuyla ilgili anlatılan kısımları bazen kaçırıyorum :) ama bu bölümü gerçekten sevdim özellikle topal robert ile alison sahnesi güzeldi benim fiyonk ağızlı alison gittikçe daha bir güzel görünüyor gözüme hele o kırlarda yürürken ceylan gibi sekiyor :))

noah la alison un aksiyonlarından konuyla ilgili anlatılan kısımları bazen kaçırıyorum :) ama bu bölümü gerçekten sevdim özellikle topal robert ile alison sahnesi güzeldi benim fiyonk ağızlı alison gittikçe daha bir güzel görünüyor gözüme hele o kırlarda yürürken ceylan gibi sekiyor :))
Köpeği öldürmediğini karısı öğrenince bakalım Robert'a ne tepki gösterecek? :) Helen'in olmaması kötüydü bölümde, sevgilisinin Noah'a para yardımında bulunmasına ne diyorsun? :)

Köpeği öldürmediğini karısı öğrenince bakalım Robert'a ne tepki gösterecek? :) Helen'in olmaması kötüydü bölümde, sevgilisinin Noah'a para yardımında bulunmasına ne diyorsun? :)
oraası gerçekten komikti max hem noah ın karısıyla yatıyor hemde açık açık boşanma maksat hızlansın işleriniz rayına girsin diye 50 bin dolar veriyorum diyor birde noah teşekür etmiyor mu ? :))
köpek ölmesin ya ben yvonne u sevdimde o köpek olayında topal ı destekliyorum adam nasıl kıysın köpekte alışmış bir ıslıkla koşturarak geldi :) helen hala gözünden düşmedimi ben o max le macerasından sonra kadından soğudum noah tan aşağ kalır yanı yok :)

oraası gerçekten komikti max hem noah ın karısıyla yatıyor hemde açık açık boşanma maksat hızlansın işleriniz rayına girsin diye 50 bin dolar veriyorum diyor birde noah teşekür etmiyor mu ? :))
köpek ölmesin ya ben yvonne u sevdimde o köpek olayında topal ı destekliyorum adam nasıl kıysın köpekte alışmış bir ıslıkla koşturarak geldi :) helen hala gözünden düşmedimi ben o max le macerasından sonra kadından soğudum noah tan aşağ kalır yanı yok :)
Helen'in boşanma davası sürecinde gösterdiği olgunluk hoşuma gitti. Bir @Çiğdem- olsa Noah'ın kitap parasıyla birlikte donuna kadar nesi varsa alırdı. Kadın üstelik adamı cezaevinden çıkarmak için para yardımında bulundu. :)

Helen'in boşanma davası sürecinde gösterdiği olgunluk hoşuma gitti. Bir @Çiğdem- olsa Noah'ın kitap parasıyla birlikte donuna kadar nesi varsa alırdı. Kadın üstelik adamı cezaevinden çıkarmak için para yardımında bulundu. :)
helen noah gibi geniş kocayı zor bulur istediğiyle düşüp kalkıyor özgürce takılıyor daha ne istesin :))
aslında öyle olmalı evlilikler hep aynı kişi hep aynı kişi insanın canı sıkılır olay rutine bağlar şimdi bunlar hem eli hem 4 çocuk yapmışlar ve halen özgürce takılmaya devam ediyorlar zaten evliliğin verdiği bir kısıtlama yokki boşanmalarıda gereksiz bence böyle takılsınlar iyiydi :)

@destere bana bu çıktı. Doğru mudur sence? Doğru gibi geldi bana.

ALDATILMAYA
DAHA
YAKINSIN

Helen Solloway
Sen de tıpkı Helen gibi gerçek bir sorumlu ve şefkatli eş örneğisin. Aşktan çok sevgiye inanıyorsun ve deli dolu bir tutku insanı değilsin, sevgiyle bağlanıyorsun. Karşındakinin kusurlarına katlanma potansiyelin
yüksek.

Aldatan mısın yoksa aldatılan mı? Testi çöz, hemen öğren! #TheAffair @sürgünüm

http://m.foxlife.com.tr/diziler/theaffair/aldatmatesti

ALDATILMAYA
DAHA
YAKINSIN

Helen Solloway
Sen de tıpkı Helen gibi gerçek bir sorumlu ve şefkatli eş örneğisin. Aşktan çok sevgiye inanıyorsun ve deli dolu bir tutku insanı değilsin, sevgiyle bağlanıyorsun. Karşındakinin kusurlarına katlanma potansiyelin
yüksek.

Ağır işsizsin heralde, bunlarla mı uğraşıyorsun. Git 1 bölüm The 100 izle, hâlâ 2. bölüm izlemeni bekliyorum. :X

ALDATILMAYA
DAHA
YAKINSIN

Helen Solloway
yüksek.

bana noah çıkmıştı zaten dün profilde sormuştun burayı kaçırmışım :)

Ne çözücem ya, diziden nefret ediyorum zaten. :)
çöz çöz mutlaka whitney çıkacaktır :)

2x4

Velayet davası işi arap saçına döndü. :)

Mahkeme Alison için çocuklardan uzak dursun dedi. Noah, çocukların velayetini almaya çalışıyor ama 4 çocuğa bakamaz bence. Helen, Max ile arasına mesafe koydu hâlâ aklı kocasında ama Noah belliki çocukların velayetini almak için ona bel altı vuracak. Alkol ve uyuşturucu kullanıp trafiğe çıkmasını mahkeme de koz olarak kullanabilir. Kendisine hiç güvenmediğim için bence Noah böyle bir şerefsizliği yapar.

Noah'ın kız kardeşi bayağı dobra çıktı. Zaten Noah gerçekleri duymaya tahammül edemeyip her seferinde kaçıyor. Bu arada Noah'ın babası Breaking Bad'deki Tio Salamanca idi. Son olarak Gotham'da Jerome'nin babası olarak karşımıza çıkmıştı. :)
7.5/10

2x4. bölüm ..

bu bölüm açık sahneler yoktu ama güzeldi baştan sona,, demekki konu var altyapı var biraz hareketlense dizi muhteşem bişey çıkacak burdan ..
bu bölümde helen i çok sevdim harikaydı

helen in krizleri görülmeye değerdi kuafördeki tavırlarına çok güldüm helen in söylediği vajinadan osurmak nasıl bir davranış şeklidir @sürgünüm ? bu lafı ilk kez duydum :)
çocuklarıyla yaptığı kaza, hali tavrı herşeyiyle beğendim menopoza girmiş helen ablamızı :)
yine noah lı kısımlarda noah ın çocuklarıyla yaşadığı diyaloğlar özellikle kızkardeşi ninayla tartışmaları olsun çok iyiydi ..ninanın söylediği bende barack obamaya aşığım ama çekip gitmiyorum lafı süperdi :) breaking bad deki salamanca sanırım gerçekte sakat biri her dizide koltukta otururken görüyoruz dedeyi :)

@OzaN BB deki salamanca dizide artık devam edersin bu haberden sonra

2x5

Bazı kısımlar çok saçma geçse de Cole’un partına bayıldığımı itiraf edeyim. :)

Çirkin ördek yavrusu malum yüzüne bakılacak kadın oyuncu yoktu dizide, bu boşluğu Luisa ile doldurdum. :) 29 yaşındaymış tam benlik, Scotty abisiyle aralarında yakınlaşma olacak diye korkuyor bence haklı da Luisa ve Cole olur bana göre. :)

Alison sinir etti beni yine. Başkalarıyla yatıp daha ne işi var Cole'un yanında. Cole'daki medeniyete de şapka çıkarmalı, yerinde ben olsam Alison'a bir şarjör mermi boşaltırdım.

Cole çok karal adam baştan beri kendisini çok tutuyorum. Noah ise şerefsizin önde gideni, karısının hakkında söyledikleri çok doğruydu. Alison zaten Cole gibi adamı bırakmakla çok büyük hata yaptı. :)

Son olarak At sever Tory’yi de unutmayalım. :)
7.5/10