2x3. bölüm
bu bölüm harikaydı ya @OzaN devam etmediğine bin kez pişman olacaktır hep hayatında bir eksiklik hissedecek ömrü tüketirse bir gün gelip gözü arkada gidecektir bu diziyi bitirmediği için o yüzden diyorum yol yakınken devam et
ilk defa soru işaretlerinin cevaplandığı bir bölümdü @sürgünüm bu bölümde herşeyi anladım gibi ama bir tek yeri anlamadım noahhavuzda yüzerken hayal gibi bişey canlandırdı kafasında arabayla sanki bir kadına çarpıyordu oysa scott a çarptığını öğrenmiş olduk ya da öyle suçlandığını, o havuzdaki hayali neydi çünkü eminim ordaki kadındı
whitney tam bir çekilmez ergen olmuş sürgünüm? ray donovan ın kızından daha beter ufff şirret kız @Çiğdem- in sanki 15 yaşındaki hali )
bu bölümde en sevdiğim sahnelerden biri alisonla topal robert ın pete adlı köpeği öldürmek için yola çıktıkları yerdi ordaki diyaloğlar harikaydı alison ilk defa birine içini döktü , pete in vurulmamasına sevindim
ayrıca whitney in scott dan hamile kaldığınıda öğrendik ayrıca cole un düğünü olduğunuda öğrendik , cole acaba kiminle evlendi bir önceki bölüm helen in babasını villaya taksiyle bırakırken kapıda bir çocuk bakıcısı güzel bir kadın vardı onunlamı evlenmiş acaba . ?
robert ve yvonne karakterlerini sevdim bunlar haricinde,, noah anlatırken koltukta güreşti alisonla noah ,,, alison anlatırken havuzda güreştiler
Whitmey’nin Sacotty ile ilşkisini geçen sezon biliyorduk zaten. Peki hamile kaldığını da geçen sezon söylemişler miydi yoksa ben mi unuttum.