Showtime The Affair - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu dışı mesajlar silindi, konu yeniden açık. Gecikme için kusura bakmayın. :)

1x9
İyi bölümdü
Noah tam bir hödüksün. Başka bir şekilde ifade edilemez senin bu durumun. Karısı az bile yaptı valla.
Bu şarkı benden Noah'a gelsin:
Son sahnede Ali, Noah'ın yanına gidecek sandım tam ona da söyleniyordum ki kocasını seçti. Tbr Aliciğim....
8/10

1x10 (Sezon Finali)
Sezonun tek bomba olayının spoiler'ını yediğim için bu bölüm boş geçti benim için :F
8/10

2x1. bölüm

güzel bir sezon başlangıcı :) noah ve alison bıraktığımız yerde bulamadık bu sefer araya helen girdi :)
özellikle bu bölümün 32 - 36. dakikalar arasını @Çiğdem- @xemrexxx @sokak sanati ve @Harunnn60 a öneriyorum 4 dakikalık efsane bir sahneyi kaçırmazsınız sanırım :)

@sürgünüm helen de ne maden varmış :) izlemişsindir bugün büyük ihtimal :)

helen in hanım hanımcık görüntüsü altında neler yatıyormuş neler :) max le olan maceralarını geçtik komşu kadına kocasının penisindeki beneği anlatırken bir daha şok etti bizi? kadın sesssiz çalışıyor ama noah dan aşağı kalır yanı yok hatta noah daha masum kalıyor :) alison u pek fazla izleme imkanımız olmadı bu bölümde onun yokluğunu helen kapatmaya çalıştı :) son sahnede noah ı yine ipten alacak kişinin helen olmasıda ilginçti
dizideki anlatımların farklı oluşu ilginç hiç tastamam dürüst olan yokmudur herkesmi yalan söyler doğruyu kim söylüyor acaba :)

@OzaN geçen seneki gibi değil konu bayağı hareket ve aksiyon gelmiş diziye yani izlersin ? gerçi söz vermişsin izleyeceğine dair o açıdan mutlaka izlersin diye düşünüyorum :) takipteyim verilen sözlerin yerine getirilmesi lazım :)

Dönsün de artık hatrına The Affair bile izleriz bir bölüm. (Fazlası onun hatrına bile zor. :D)
ikinci sezonun ilk bölümünü izleyecekmişsin zaten diğerleride peşi sıra gelir çünkü ilk bölümde değişimi göreceksin :)

@destere Gece izlerim o da senin güzel hatrına, yoksa dizi çekilebilecek gibi değil. Başta Alison olmak üzere tüm karakterlerden nefret ediyorum. En az The Last Man'deki çakma Phil kadar. :)

@destere Gece izlerim o da senin güzel hatrına, yoksa dizi çekilebilecek gibi değil. Başta Alison olmak üzere tüm karakterlerden nefret ediyorum. En az The Last Man'deki çakma Phil kadar. :)
ben şimdiye kadar iki bölüm bitirdin sandım ben geç kaldım diye düşünüyordum :) süperdi ya anlatılmaz yaşanır bir bölümdü :)

2x1. bölüm

güzel bir sezon başlangıcı :) noah ve alison bıraktığımız yerde bulamadık bu sefer araya helen girdi :)
özellikle bu bölümün 32 - 36. dakikalar arasını @Çiğdem- @xemrexxx @sokak sanati ve @Harunnn60 a öneriyorum 4 dakikalık efsane bir sahneyi kaçırmazsınız sanırım :)

@sürgünüm helen de ne maden varmış :) izlemişsindir bugün büyük ihtimal :)

helen in hanım hanımcık görüntüsü altında neler yatıyormuş neler :) max le olan maceralarını geçtik komşu kadına kocasının penisindeki beneği anlatırken bir daha şok etti bizi? kadın sesssiz çalışıyor ama noah dan aşağı kalır yanı yok hatta noah daha masum kalıyor :) alison u pek fazla izleme imkanımız olmadı bu bölümde onun yokluğunu helen kapatmaya çalıştı :) son sahnede noah ı yine ipten alacak kişinin helen olmasıda ilginçti
dizideki anlatımların farklı oluşu ilginç hiç tastamam dürüst olan yokmudur herkesmi yalan söyler doğruyu kim söylüyor acaba :)

@OzaN geçen seneki gibi değil konu bayağı hareket ve aksiyon gelmiş diziye yani izlersin ? gerçi söz vermişsin izleyeceğine dair o açıdan mutlaka izlersin diye düşünüyorum :) takipteyim verilen sözlerin yerine getirilmesi lazım :)

ikinci sezonun ilk bölümünü izleyecekmişsin zaten diğerleride peşi sıra gelir çünkü ilk bölümde değişimi göreceksin :)
Çok merak ettiğim Fargo'nun yeni sezon ilk bölümünü bile daha izleyemedim birkaç hafta sürecek kendimi toparlamam. :(

2x1

Biraz durgun başladı ama iyiydi. Helen’in bakış açısıyla anlatım çok iyi olmuş, ördek ağızlı Alison'a katlanamıyordum. Darısı en kısa sürede Cole’un başına artık. :)

Helen ve Noah'ın boşanma şartlarını konuştukları sahneler harikaydı. Arabulucuyu da ben Saul Goodman'a benzettim. :)

4 çocuklu Helen'e o cesur sahneler yakışmadı bence. Max ile birlikte olsa da kocasını içten içe seviyor olmalı yoksa cezaevinden kurtulması için avukat tutmazdı. Hatta daha iyi bir eve taşınması için para yardımında da bulunmuştu. (Biz boşanmaya kalksak donumuza kadar alırlar :))

Margaret'ın ölmeye 3 günü kamış 62 yaşındayım diyor. Kendisinden zerre haz etmiyorum. :)

Alison'u kulübede 2 dakika gördük yetti. :)
7.5/10

2x2. Bölüm

yine güzel bir bölümdü aslında dizide çok çokbüyük aksiyonlar yok daha çok diyaloğlarla öne çıkıyor yer yer birazda göze hoş gelen şeyler serpiştiriyorlar araya ondan sonra değmeyin keyfime sonuna kadar rahatlıkla izlemek mümkün:) sürgünüm 2x1 deki dileklerin 2x2 de kabul oluyor gibi geçen sene göre anlatıcılarda farklılaşma var ama hiç bir anlatıcının anlatımı diğeriyle tutmuyor birbirini o konuda istikrar var ?

bu bölümde olayları alison ve cole tarafından izledik alison un anlatımında kadın daha özgür giyimli ama daha bir ürkek duruşu var cole un anlatımında alison kazak giyinmiş kapalı bir kıyafete sahip ama daha bir kendinden emin ve daha bir huzur dolu gibi gözüküyor ..
alison un ev sahibi robert ve karısı yvone la olan diyaloğları güzeldi kadının kırlarda özgürce yürüyüşünü seviyorum işi kabul edişine sevindim özellikle yvone iyi bir kadına benziyor ondan alison a bir zarar gelmeyecek gibi
cole un anlatımında aklisonla karşılaştıkları kısım çok farklıydı sanki alison cole u görünce mutlu olmuş gibiydi oysa alison un anlatımında cole zorbanın teki şeklinde yansıtılmıştı bu farklılık baştan beri devam ediyorda sebebini çözemedim
@sürgünüm sen konudaki cinayet işini çözebildinmi ben o kısımlarla bağı kopardım artık kim öldü kim kaldı özellikle o geçişlerde bir alisonla cole un evdeki karşılaşma kısmını birde mahkeme kısmını gösteriyor arada zaman afrkı var o zaman diliminde birde çocuk peydahlamış alison ve evlenmiş noah la karısıyım diyordu mahkemede? oralar daki geçişleri tam çözemedim :) ölen scotty değil mi o konuda eminmiyiz ?

2x2

Sonu güzeldi onun dışında bölüm durgundu. @destere niye kocaman yazdın bağırır gibi okumakta güçlük çekiyorum. :(

Helen'in bakış açısından sonra bu bölümde yaşananları Cole'un perspektifinden izleme şansı yakaladık. :)

Olayları çok farklı yansıttılar. Cole'un rahat davranışları ben de şüphe uyandırdı bu kadar sakin davranmasını beklemiyordum. Giderken Alison ile sarılmaları falan. Mahkeme sonundaki bakışları da pek bir gizemliydi. :)

7.5/10

2x2

Sonu güzeldi onun dışında bölüm durgundu. @destere niye kocaman yazdın bağırır gibi okumakta güçlük çekiyorum. :(

Helen'in bakış açısından sonra bu bölümde yaşananları Cole'un perspektifinden izleme şansı yakaladık. :)

Olayları çok farklı yansıttılar. Cole'un rahat davranışları ben de şüphe uyandırdı bu kadar sakin davranmasını beklemiyordum. Giderken Alison ile sarılmaları falan. Mahkeme sonundaki bakışları da pek bir gizemliydi. :)

7.5/10
kocaman yazdığım haldespoiler kısmında sana sorduğum soruyu pas geçmişsin :) demekki ufak yazsam yorum yaptığımıda hiç anlamayacaktın :))