Showtime The Affair - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sevindim bu işe? demekki önümüzdeki sezon yalnız değilim yine birlikte devam ederiz diziye :) hem sen kararsız durumdasın ama önümüzdeki sezona kadar ben amansız etiketlemelerle ikna ederim seni :)
Kararsızlığı mesajın neresinden çıkardın ki benim kararım net. :):)

yalnız 12. bölüm değil 10. bölüm sezon finaliydi @OzaN :)

Kararsızlığı mesajın neresinden çıkardın ki benim kararım net. :):)
net gibi duruyor ama sanki bir flu görüntü var hanı son bölümü çok beğendim keşke bırakma kararı almasaydım gibi bir pişmaniyet duygusu seziyorum :)

joshua ackson cbs in düzenlediği toplantıda önceden 20-22 bölümlük dizilerde çalışıyordum çok yorucuydu,kendime zaman ayıramıyordum şimdi affairde senede 10 bölüm yapıyoruz rahatız demiş kendisini türkiyeye davet ediyiz :F @Forumdash @sürgünüm @destere @OzaN @Çiğdem-
jashua yuvarlağı 10 bölümdede gözükmüyorki :) bir iki bölümde çıkıyor iki bölümde kayıp rolüde az :) banada öyle bir iş verseler bende sevinirim hem arada bir ruth wilsonlada oynaşıyor bundan daha iyisini mi bulacak :)

jashua yuvarlağı 10 bölümdede gözükmüyorki :) bir iki bölümde çıkıyor iki bölümde kayıp rolüde az :) banada öyle bir iş verseler bende sevinirim hem arada bir ruth wilsonlada oynaşıyor bundan daha iyisini mi bulacak :)
imdboşa göre 10 bölümde de var gözüküyor :X

Hemen her bölümde vardı ya az da olsa. :):)
cole karakteri sadece alisonlu bölümlerin yüzde 20 sinde çıkıyor genelde alson lu bölümler dizinin yüzde 40 ını kaplıyor yüzde kırkın yüzde 20 si demekki pekde önemli bir rolü yok :)
ayrıca bu adam daha önce başrolmüş sanırım the affair i beğenmiyorsun ama, ortalama bir dizide başrol olan the affair de çeyrek rol üstleniyor işte dizinin kalitesi :)
bazı bütyük oyuncular yabancı dizilerde bazen küçük rol kabul ederde diyemezsin o dediğin sadece yaşlı emektar oyuncular için geçerli :)

cole karakteri sadece alisonlu bölümlerin yüzde 20 sinde çıkıyor genelde alson lu bölümler dizinin yüzde 40 ını kaplıyor yüzde kırkın yüzde 20 si demekki pekde önemli bir rolü yok :)
ayrıca bu adam daha önce başrolmüş sanırım the affair i beğenmiyorsun ama the affair ortalama bir dizide başrol olan the affair de çeyrek rol üstleniyor işte dizinin kalitesi :)
bazı bütyük oyuncular yabancı dizilerde bazen küçük rol kabul ederde diyemezsin o dediğin sadece yaşlı emektar oyuncular için geçerli :)
ortalama diziler değil totoş :bağır: dawson creek ergen; fringe bilim kurgu eefsanesi :bağır:

7.bölümüde izlememişim, 4 bölüm nasıl tahammül edeceğim bu diziye. Ancak finalide merak ediyorum. :)